Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αν αρνείται έχοντας επίγνωση τι του συμβαίνει δυστυχώς δεν μπορείς (αλλά ούτε και πρέπει κατά τη γνώμη μου) να κάνεις κάτι. Αν αρνείται όμως να δει την πραγματικότητα τότε εκεί πρέπει να πατήσεις πόδι, σίγουρα.

και τα 2 ταυτόχρονα............έχει πλήρη επίγνωση και αρνείται να δει την πραγματικότητα. Δεν μπορώ να πατήσω πόδι δυστυχώς, οπότε κάθομαι και περιμένω.

μαλεκονάκι παιχνιδάκια οδοντοφυϊας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τα 2 ταυτόχρονα............έχει πλήρη επίγνωση και αρνείται να δει την πραγματικότητα. Δεν μπορώ να πατήσω πόδι δυστυχώς, οπότε κάθομαι και περιμένω.

μαλεκονάκι παιχνιδάκια οδοντοφυϊας?

Εγώ τείνω να συμφωνήσω με την Λευκή. Το ξέρω πως είναι μεγάλο βάρος για σένα αλλά αυτός είναι που αποφασίζει για τον εαυτό του (όπως ο κάθε άνθρωπος άλλωστε)

ΤΑ παιχνίδια δεν τα πολυθέλει, προτιμάει τα χερια και την γκρινια

ΤΑ παιχνίδια δεν τα πολυθέλει, προτιμάει τα χερια και την γκρινια

Εγώ τα είχα στο ψυγείο μαζί με τις πιπίλες και της άρεσε πολύ που ήταν παγωμένα, μάλλον την ανακούφιζε.

Αφού είχα ένα μπωλ με παγάκι δίπλα στο κομοδίνο μου και αλλάζαμε τις πιπίλες μέχρι να την πάρει ο ύπνος το βράδυ.

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοριτσακια!!

Το παιδι μου πρεπει να εχει καταπιει ξυπνητηρι.. Δεν εξηγηται αλλιως το οτι καθημερινα ειμαστε ορθιες απο τις 8 παρα 20.. Και νυσταζωωωωωω....

Σημερα παντως εκανα και δυο ψιλοδουλιτσες (ειχα να κανω απο πριν με πιασει ο ιλιγγος).. Αλλαξα σεντονια και εβαλα πλυντηριο, εκανα και ενα ψιλοξεσκονισματακι -οσα βλεπει η πεθερα-.. Τωρα εβαλα στο τερατακι να δει dvd με το μολυβενιο στρατιωτακι για να πιω μια γουλια καφε και να σας καλημερισω.. Μετα ποτε θα ξαναμπω... Αγνωσται αι βουλαι της Μαριας!! :lol:

Malecon κι εγω δοντια θα υποψιαζομουν.. Περαστικα σας οπως και να 'χει!

Λευκη 40 ευρω???????? :shock: Τουλαχιστον επιασαν τοπο!

Καλημερα σε οοοοοολα τα κοριτσακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλά και μένα πιπίλα ποτέ! το ζιζάκι είναι η πιπίλα της....

harlow τίποτα δεν μπορείς να κάνεις δυστυχώς.....

το ξέρω, και σε συνδυασμό με άλλα πράγματα μ'εχει τσακίσει.

Τώρα περνάω την φάση της "άχρηστης" μάνας, που σκέφτεται συνεχώς ότι δεν κάνει τίποτε για το παιδί της.

Υπομονή..θα μου περάσει...........είπαμε ο κόσμος πεινάει κι εγώ το χαβά μου.

Διαφημίσεις

το ξέρω, και σε συνδυασμό με άλλα πράγματα μ'εχει τσακίσει.

Τώρα περνάω την φάση της "άχρηστης" μάνας, που σκέφτεται συνεχώς ότι δεν κάνει τίποτε για το παιδί της.

Υπομονή..θα μου περάσει...........είπαμε ο κόσμος πεινάει κι εγώ το χαβά μου.

χαχα........φτου σου ρε! περαστικά να ναι, και όλα γίνονται...

Καλημέρα!

Γεια σου ρε Ειρήνη με τους ωραίους τους καφέδες! :P

Χάρλοου, για τον μπαμπά σου ήθελες να ρωτήσεις χθες? Τι έχει, αν επιτρέπεται? Αν είναι καρκίνος πχ, όλο και κάτι σκαμπάζω...πες μας!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα σε όλες !

malecon,

κι εμένα η μικρή εχθές ανέβασε ένα 38 από το πουθενά κατά τις 8:30.... ήπιε depon τα ξέρασε όλα (κι εμένα μαζί να μην ξεχνιόμαστε) κι αφού κάναμε μπάνιο, ξανά κούνια και ύυυυυυπνος μέχρι πρωίας.... μια χαρά ξύπνησε ευδιάθετη-ευδιάθετη...

Δεν ξέρω. Εχω παρατηρήσει πως αυτό το κορίτσι όποτε σκάει δοντάκι ανεβάζει πυρετό (μαζί με μύξα/μπούκωμα όλο το σετάκι)...

Harlow,

Σίγουρα ΔΕΝ είσαι άχρηστη μάνα (ακούς εκεί !!!). Είναι λίγο ο καιρός, λίγο τα προβλήματά μας, λίγο από όλα.... τί έχει ο μπαμπάκας σου ? Εάν είναι αυτό που φαντάζομαι, υπομονή... τα έχω περάσει. Αν θες κάτι, πες μου.

Χάρλοου, για τον μπαμπά σου ήθελες να ρωτήσεις χθες? Τι έχει, αν επιτρέπεται? Αν είναι καρκίνος πχ, όλο και κάτι σκαμπάζω...πες μας!

Οχι δεν ήταν για το μπαμπά μου, για μένα κάτι ήθελα και με βοήθησε η kinka.

Ένα από τα άπειρα θέματα του πατέρα μου είναι οι πνεύμονες.

Νοσηλεύτηκε στο Σωτηρία τον περασμένο Δεκέμβριο με αιμόπτυση, έχει κάτι όζους στα πνευμόνια. Έκανε βρογχοσκόπηση αλλά δεν μπορούσε να γίνει ιστολογική εξέταση λόγω της "αιμοραγίας" στα πνευμόνια.

Μόνο κυταρρολογική (ή κάπως έτσι) και δεν είναι καρκινικά.

Πρέπει όμως να ξανακάνει κι άλλη αξονική να ξαναπάει σε γιατρούς κλπ, κλπ, κλπ.

μπορεί να'χει και καρκίνο στην τελική, ποιός το ξέρει? αφού δεν δέχεται αν πάει σε γιατρό?

Και σιγά μην πάει........στο μεταξύ καπνίζει ακάθεκτος και βήχει ακάθεκτα.

Τον Οκτώβριο πέρισυ, κάλεσε μόνος του ασθενοφόρο ένα βράδυ κατά τις 2, και ευτυχώς που μένουμε πάνω κάτω και χτυπήσανε και το δικό μου το κουδούνι οι άνθρωποι.

Και έτρεχα στο Θριάσιο ντυμένη η μισή με πυτζάμες και σαγιονάρες.

Άσε σου λέω ο άνθρωπος είναι περιπτωσάρα μεγάλη, δεν καταλαβαίνει τίποτε το κλούβιο του κεφάλι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...