Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καμια δε προλαβα ε?

ετρεχα ολη μερα....δε προλαβα να κατσω , παρα μονο λιγο να δω τι παιζει διπλα...λεω ας βαλω το παιδι για υπνο το βραδυ (κατα τις 9) και με πηρε κι εμενα ο υπνος μαζι...και ..... μολις ξυπνησα! καλο ε?!:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω κοριτσι μου τι επαθες....ποσο αιματοκριτη κατεβασες? Θεμα υγειας χρονιο εχεις? εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη λογω στιγμα μεσογειακης κατασταση. Ειχε φτασει ενα 26 καποια στιγμη στην εγκυμοσυνη αλλα με τιγκαραν στα φαρμακα σιδηρου και γεννησα με 34.....αλλα αυτα τα ιδια τα φαρμακα τσακισαν το σηκωτι μου και επαθα χολεσταση κυησης και κοντεψε η μικρη να παει στα θυμαρακια. Γιαυτο μου την πηραν αρων αρων 36 εβδομαδων....ουτε εγω ηταν να γεννησω τοτε.......:-(

Παλλαντιν λατρευω τον Sears......και πορευτικα με αυτον ολο τον πρωτο χρονο......:D

Καλα Ελλ....κατι παρομοιο με εστειλε κι εμενα για προκληση στην 36η...αλλα φοβοντουσαν μην παω εγω στα θυμαρακια κι οχι τοσο το μωρο!!!

Υποψιαζοντουσαν λιπωδες ηπαρ της εγγυμοσυνης....

και εγώ έχω ΠΟΛΥ χαμηλο αιματοκρίτη λόγω σιδηροπαινικής αναιμίας....

Γνώμες κορίτσιαααα...που μπορώ να βρώ σαπουνια σε σχημα φράουλας ή κεράσι στο κανονικόμ μεγεθος και να φαίνονται σαν αληθινα??? έχετε καμια ιδέα??

Γουγλαρα αλλά τίποτις δεν βρήκα!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

μμμμ....δυσκολο!!!

αν επιτρεπεται...τι τα θες???

τα ειδα και εγώ αυτα....δεν ξέρω δεν μου έκαναν πολυ αλήθινά....τι τα θέλω??? δεν είπαμε???

ΗΒWM.....τα θέλω για "το κερασάκι στην τούρτα" χαχαχααχαχαχ

Μολις τελειοποιησω τις καλλιτεχνίες μου θα σας κάνω παρουσιαση των καμαριών μου....χαχαχαχα

Θα αργησει λιγουλάκι, έχω ακόμα πολυ απαιτητικο μπεμπη...προς το παρών ψάχνω πρωτες υλες, ιδεουλες, σωστη κατανομη τις φαντασιας και των ιδεών μου και υλοποιηση σε ηλεκτρονική μορφή και τέλος θα παρουν σχήμα....Αυταααα

uop51syge.png

χμμμ...στο alibaba.com κοιταξες???

αυτα στο ebay κανονικα ειναι,χειροποιητα γλυκερινης!!

Αντε,με το καλο βρε Στελινουλα...μακαρι να στεριωσει οτι κανεις!!!!

Δεν φημιζομαι για την επιτυχια μου, μια ζωή η καντεμιά και η καταστροφή με κυνηγάει (κυριολεκτικά δεν υπερβάλω)...Ευχομαι ο λόγος σου να ειναι τυχερός κοπέλα μου και να μπορέσω έστω να ξεχρεώσω ότι μπορώ ρε γμτ!!!

στο αλιμπαμπα τα ειδα και ομολογώ ότι μου άρεσαν πολύ αλλά το φοβάμαι σαν site ειναι αξιόπιστο???

uop51syge.png

Δεν φημιζομαι για την επιτυχια μου, μια ζωή η καντεμιά και η καταστροφή με κυνηγάει (κυριολεκτικά δεν υπερβάλω)...Ευχομαι ο λόγος σου να ειναι τυχερός κοπέλα μου και να μπορέσω έστω να ξεχρεώσω ότι μπορώ ρε γμτ!!!

στο αλιμπαμπα τα ειδα και ομολογώ ότι μου άρεσαν πολύ αλλά το φοβάμαι σαν site ειναι αξιόπιστο???

καλη μου...ακομη και για την γκαντεμια καποια στιγμη υπαρχει το τελος!!

Ο μπεμπης σου θα σου φερει τυχη...

το αλιμπαμπα ειναι αξιοπιστο...

μιλαμε ειδα κατι απιστευτα...πχ αυτο

απλα θελει πολυ παζαρι γιατι ειναι κυριως για χονδρικη...

π.200 κομματια σαπουνακια

καλη μου...ακομη και για την γκαντεμια καποια στιγμη υπαρχει το τελος!!

Ο μπεμπης σου θα σου φερει τυχη...

το αλιμπαμπα ειναι αξιοπιστο...

μιλαμε ειδα κατι απιστευτα...πχ αυτο

απλα θελει πολυ παζαρι γιατι ειναι κυριως για χονδρικη...

π.200 κομματια σαπουνακια

Μακάρι ο μπεμπης μου να μου φέρει τα πάνω κάτω στην κυριολεξία.... Αυτο αποζητάω

πως κάνεις παζάρι καλε???

τελος παντων πάω για ύπνο,κλείνουν τα μάτια μου!!! φιλάκια μαρσολανάκι μου....

υγ....Επετρεψέ μου να λεω παντού ότι εσυ μου συστησες το εξαιρετικό χειροποιητο ριζαλευρο....:D

μακιααααααααααααααααααα

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Καλη Ξεκουραση!!!!

Να λες οτι θες κι οπου θες...και μην ζητας καμια αδεια:D!!!

Αυριο θα σου εξηγησω για τα παζαρεματα στο alibaba...

Παω κι εγω να ξεραθω...

φιλιαααααααα!!!

Να 'μαι κι εγω! Ειπα να καληνυχτισω!

Κατεβασε ο Βασ. το "ροδα - τσαντα και κοπανα" και το ειδαμε.. Βασικα πειραζει που δεν μου αρεσε καθολου??

Αερικο θα με δεις την Κυριακη! ;)

Ραννια την εχω παθει κι εγω ετσι.. Πηγαινε για υπνο γιατι μετα θα ξαγρυπνησεις και την εκατσες!

Στελλα εγω θα εριχνα μια ματια και στο face.. Εχουν πολλοι σελιδες με handmade soaps.. Ισως βρεις κατι που να σε ενδιαφερει!

Περαστικα στα αρρωστουλικα μας!

Αποχωρω γιατι ο Βασ. ειναι πρωινος αυριο και θα ειμαι μονη μου με τη μικρη.. Λεω να την παω κουνιες μετα τη φρουτοκρεμα.. Θα δειξει, ειναι και ο καιρος στη μεση!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...