Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Άσχετο: Έχουμε χάσει από δίπλα την itsme... γέννησε; Ξέρει καμμία την έχει πάρει το μάτι σας; Την σκέφτομαι από προχθές αλλά μ' αυτά και μ'αυτά έχω ξεχάσει να ρωτήσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που φτιάχνεται βρε ζώπυ μου; Και επειδή φτιάχνονται και στην Ιαπωνία πως μπορούμε να ξέρουμε ποιο μοντέλο είναι φτιαγμένο που ξέρει; Μπας και γλιτώσω την μίρλα;

τα περισσότερα φτιάχνονται στην Τουρκία...:rolleyes:

γιατί δεν ρωτάτε την αντιπροσωπεία? κάποια επίσημη διαβεβαίωση θα υπάρχει για την χώρα προέλευσης!

Άσχετο: Έχουμε χάσει από δίπλα την itsme... γέννησε; Ξέρει καμμία την έχει πάρει το μάτι σας; Την σκέφτομαι από προχθές αλλά μ' αυτά και μ'αυτά έχω ξεχάσει να ρωτήσω!

στο μυαλό μου ήσουνα (πάλι)?:tongue:

Ναι ρε! Δεν είπαμε πιο πάνω; Έχω το χάρισμα (κι ένα μικρό τσιπάκι που το περνάω με μαγικό τρόπο μέσω pms :P )

Διαφημίσεις

προχθές μια φίλη μου με ρώτησε "καλά ρε συ, δεν είναι παράξενο που μπαίνεις στο πάρεντς και μιλάς με αγνώστους? δεν ντρέπεσαι, δεν αισθάνεσαι άβολα?"

χαμογέλασα και απάντησα "ναι, είναι λίγο παράξενο..."

και μέσα μου ανακάλεσα κάτι που είχε πει η αγγελίνα σ' ένα από κει θέμα... "όπου κι αν πάω σας κουβαλάω μαζί μου"...

έτσι είναι...

Πού είναι το εμότικον που στέλνει φιλάκια? Μουτς μουτς μουτς! :D

Γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε? ;)

Ο δικός μου ο άντρας να δείτε. Απ' τη μια με κοροϊδεύει κι από την άλλη τρίβει τα μάτια του. Τάχα είχα ιδεολογικό θέμα με το ίντερνετ, τάχα με πονούσαν τα μάτια στον υπολογιστή...από τότε που σας γνώρισα, μου πέρασαν όλα.;)

Και του βγαίνω κι από πάνω: "Τι περίμενες δηλαδή? Τόσα χρόνια μαζί σου, με έκανες σαν τα μούτρα σου." :cool::lol:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγάπες θα σας καληνυχτίσω γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθώ! Σας φιλώ σταυρωτά

άφησα για το τέλος αυτό:

Χάρλοου... ότι κι αν είναι αυτό που χρειάζεσαι συμβουλή ελπίζω να είναι περαστικόοοοο!

Μαλεκόν...να μη σε στενοχωρήσω, κοριτσάκι, αλλά αυτό με τα δέκατα από τα δόντια, εμένα δεν μου πολυταιριάζει...τουλάχιστον σε μας δεν συνέβη. Γκρίνια ναι, ανορεξία ναι, αϋπνία-υπεράνταση-κλάματα στον ύπνο ναι...αλλά δέκατα-μύξες-διάρροιες και τέτοια, όχι.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγάπες θα σας καληνυχτίσω γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθώ! Σας φιλώ σταυρωτά

άφησα για το τέλος αυτό:

Χάρλοου... ότι κι αν είναι αυτό που χρειάζεσαι συμβουλή ελπίζω να είναι περαστικόοοοο!

Καληνυχτααααα

Μαλεκόν...να μη σε στενοχωρήσω, κοριτσάκι, αλλά αυτό με τα δέκατα από τα δόντια, εμένα δεν μου πολυταιριάζει...τουλάχιστον σε μας δεν συνέβη. Γκρίνια ναι, ανορεξία ναι, αϋπνία-υπεράνταση-κλάματα στον ύπνο ναι...αλλά δέκατα-μύξες-διάρροιες και τέτοια, όχι.

Έχει όλα όσα λες +πυρετο σήμερα...Επειδή τα ούλα της είναι πρησμένα και βάζει συνεχεια τα χέρια με μανια στο στόμα πιστεύω πως η πιθανότερη αιτία είναι τα δόντια. Θα το παρακολουθησω όμως

Διαφημίσεις

Και ο δικος μου Μαλ δεν εκανε ποτε δεκατα απο τα δοντια, τρελη γκρινια και αυπνια ναι αλλα πυρετο οχι, εχε τον νου σου γενικα και περαστικα.

Καληνυχτα και απο εμενα να δω και τον καλο μου λιγο, φιλακια σε ολες και στην Ρανια που θα ερθει κατα τις 12!!!!!

καληνύχτα κι από μένα κορασίδες!

όποια ξέρει ας μου απαντήσει και θα το δω αύριο... γιατί ενώ διαλέγω ένα free emoticon, το κάνω copy, το δέχεται, εδώ δεν μου το κάνει paste?

υ.γ. καλεεέ! ξεπέρασα τα 1.000 μηνύματα - 1.045 για την ακρίβεια!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...