Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πήγαμε ομοιοπαθητικό - τον ακροάστηκε - ίωση με λίγα ακροαστικά και κόκκινο λαιμό

μας έδωσε ένα δικό του σκονάκι και τα γνωστά συμβατικά φάρμακα

δηλ του λέω "γιατρέ μου, με λίγα ακροαστικά και βήχει έτσι και κάνει 40 (γιατί έφθασε 39,7) , αν είχε πολλά ακροαστικά τι θα γινόταν?"

μου απάντησε κάτι χαριτωμένο που δεν το θυμάμαι

θυμάμαι όμως που τον ρώτησα "φάρμακα για την υστερία έχετε?" - μου απάντησε, "ουουου, πολλά!"

μαζέψτε τη νίτσα, με τρελλαίνει αυτή τη στιγμή η ενέργειά της και οι ερωτήσεις της, στυλ "γιατί δεν έκανες αυτό, εγώ έκανα εκείνο", κ.λ.π.

ζώπυρον = κρυάδες σε όλο το σώμα, πόνοι παντού, πυρετό 38

αααααααααα, είμαι χάλια λέμε, ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ

Αγγελίνα, τι έγινε με το παιδί? Περιμένω νέα σας!

nitsa, I love you!

αντε βρε ....εφτασε 40??????

κι εσυ με πυρετο εισαι τωρα???????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζopiron περαστικα στο αστερακι σου! Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα..! Εσυ πως εισαι?

Εγω κοριτσια χαλια.. Αρχισα να δυσφορω και στην τουαλεττα, ο πονος στα νεφρα μεγαλωνει, νιωθω και καψιμο πλεον απο κατω.. Θα παω αυριο για τις εξετασεις! Σκατ@ εντελως... :( Φοβαμαι μην μου το γυρισει σε τιποτα πιο βαρυ γιατι ξεκινησα δεκατα... Ευτυχως που εχει αδεια ο Βασιλης γιατι αλλιως....

Τεσπα.. Η ψυχολογια κατω του μηδενος σημερα! :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πολύ νερό Φαίη! πολυ ομως! Μπορείς να πιεις ένα λίτρο τώρα και ένα σε μία ώρα;

Με το μπουκαλακι παραμασχαλα ειμαι, αλλα δεν βλεπω διαφορα! Ισα - ισα που πηγαινω συχνα στην τουαλεττα και εκει μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα απο τον πονο. Ελπιζω απο αυριο να ξεκινησει να βελτιωνεται η κατασταση..

Thanks Aerikoυλι!:)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Με το μπουκαλακι παραμασχαλα ειμαι, αλλα δεν βλεπω διαφορα! Ισα - ισα που πηγαινω συχνα στην τουαλεττα και εκει μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα απο τον πονο. Ελπιζω απο αυριο να ξεκινησει να βελτιωνεται η κατασταση..

Thanks Aerikoυλι!:)

ευχομαι να ναι μονο μια απλη ουρολοιμωξη και να περασει γρηγορα.....

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Ευχαριστω dwraki αν και ο γιατρος ειπε κατα 99,9 % πως ειναι κυστιτιδα..

Θα δουμε αυριο!

gM4vp2.png

Που είναι ο μπαμπάς σας???

Στη δουλειά και στο νοσοκομείο για τον πατέρα του! Πριν λίγο μπήκε να δει μισή ώρα τη μικρή να την βάλουμε για ύπνο... κι αυτό το τέρας (το τσέπης) φωνάζει έξω από το γραφείο "μαμά, μαμά" ενώ τόση ώρα φώναζε μπαμπά! Άσε που τον άκουσε πριν ακόμα φτάσει το ασανσέρ στον όροφο... σαν τα σκυλάκια που μυρίζουν!

Ζώπυρον ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!! και περαστικά...

το παιδί σε λίγο θα είναι μια χαρά εσένα σε βλέπω για το Νταού... χαλαράααα

Αχ και Ζώπυρον.....

1.Γιατί αγχώνεσαι? εγώ όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου...

2.Γιατί δεν κάνεις γιατροσόφια, εγω κάνω κ πιάνουν πολύ...

3.Γιατί δεν ζήτησες και lexotanil, εγώ όταν έχω νεύρα πάντως μ ένα τήλιο και λίιιιιιιγο ΚΑΛΟ SEX στρώνω.......

Σου 'κανα τα νεύρα κρόσσια???????

Άντε μπες να κάνεις κανένα χλιαρό μπάνιο, μπας και σου πέσει ο πυρετός....... που μου άνοιξες κ θέμα "ΑνώνυμεςΑλλοπρόσαλες"...

I love u tooooooo

Φαίη μου περαστικά, ουρολοίμωξη μου κάνουν τα συμπτώματα..Πήγαινε στο γιατρό και πες μας αύριο τι είναι τελικά?

Σεβούλα i missed u...:( :( :(

Δώραααααααααααααααααα, ο δικός σου άντρας που είναι???

Διαφημίσεις

Στη δουλειά και στο νοσοκομείο για τον πατέρα του! Πριν λίγο μπήκε να δει μισή ώρα τη μικρή να την βάλουμε για ύπνο... κι αυτό το τέρας (το τσέπης) φωνάζει έξω από το γραφείο "μαμά, μαμά" ενώ τόση ώρα φώναζε μπαμπά! Άσε που τον άκουσε πριν ακόμα φτάσει το ασανσέρ στον όροφο... σαν τα σκυλάκια που μυρίζουν!

Αφού είναι ο ...μπούλης της...

πάω να τρίψω τον μικρό με winter balm και να ξεραθούμε

βέβαια κατά τις 12 θα σηκωθώ για φάρμακα

ίσως να σας προλάβω σε καμία καληνύχτα

ο ομοιοπαθ μας είπε πολύ φασκόμηλο και μέλι, εκτός από το ζωπυράκι... - ήπια κι εγώ 2 κούπες - αλλά είναι αηδιαστικό στη γεύση - μου έρχεται εμετός!

φαίη μου, περαστικά σου!

αγγελίναααααααααααααα?

Είδατε όλες το video με το Γιωσαφάτ και κόλλησε.............

Ζώπυρον κάνε με αναφορά, να δουμε αν θα πιάσει!!! χι χι χι

Θα σηκωθείς κατά τις 12??? Ααααααααα εγώ ποτέ δε σηκώνομαι νύχτα να πάρω φάρμακα... μετά μου δημιουργεί αϋπνία!!!!!!

Ρε κορίτσια ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!! Φεύγει κ η ζώπυρον...

μαγείρεψα, τα παιδιά κοιμούνται, ο Γ. ξεκουράζεται στο σαλόνι από την παρουσία μου, κι εγώ είμαι ΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗ...

Γυρίστε καλέ... που πήγατε???

Μάλλον περιμένετε λίγο να φύγει η ζώπυρον μην σας κολλήσει!!! είναι κρυωμένη και προσπαθεί να το καταπολεμήσει με αντινιτσιακά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...