Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μμμμ παίρνετε κι εσείς 'μαντζούνια'; :tongue:

είδατε δίπλα στο αν είναι η ομοιοπαθητική φαινόμενο placebo που λέει μία 'να μάθουν όσοι κάνουν ομοιοπαθητική ότι το να παίρνουν σκόρδο και άνηθο δεν τους κάνει καλά' ήθελα να απαντήσω 'συγνώμη, τζατζίκι τους δίνουν;' τι κάψα κι αυτή πια να διαφωτίσουμε τους απέναντι με το ζόρι!

στίγμα μάλλον έχω κι εγώ από ό,τι φάνηκε τώρα στην εγκυμοσύνη, και ενδεχομένως να το έχει και η μικρή, αν κι ακόμα είναι αμφίβολο. είχαμε περάσει τρελή αγωνία στην εγκυμοσύνη που πήγαμε για εξετάσεις στο Λαϊκό (εκτός του ότι εκεί μέσα κοντέψαμε όντως να κολλήσουμε AIDS, εγώ καθόμουν και μου έπαιρνε αίμα και στο τραπέζι που ακουμπούσε τα σύνεργα είχε σταγόνες αίμα από τους προηγούμενους) έκαναν τα αποτελέσματα να βγουν 15 εργάσιμες και μεσολαβούσαν και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, κι εμείς καθυστερούσαμε να ανακοινώσουμε εγκυμοσύνη για το λόγο αυτό, στην ουσία ο πατέρας μου το έμαθε στο γλέντι του γάμου, που ήταν 16 Ιανουαρίου :D

Σε αυτο το ομορφο κτηριο με παρακολουθουν και εμενα στο τμημα Μεσογειακης. Χαλια ειναι αλλα εχουν εμπειρια και ερχονται απο ολη την Ελλαδα για σιγουρα αποτελεσματα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν επειδή πιάσαμε πολλά στενάχωρα απόψε... ας πω κι εγώ τον πόνο του καλού μου:

Αποφασίσαμε να πάρουμε το Toyota Corolla με βάση τα δεδομένα του μοντέλου που κυκλοφορεί... προ σεισμού... το έψαξε είδε ότι βγαίνει νέο μοντέλο που θα ερχόταν Ιούνιο και είπαμε να περιμένουμε γιατί έχει κάποια έξτρα! Έγινε ο σεισμός τα εργοστάσια στην Ιαπωνία έκλεισαν μέχρι 22 του μήνα και ο φόβος του πλέον είναι το μοντέλο που θα έρθει θα είναι ραδιενεργό! Και θέλει να απορρίψει τελείως την toyota :lol: γιατί θα είναι και τα ανταλλακτικά ραδιενεργά :lol:

Εκτη αισθηση και τετοια συμπεθερα??? Πες μου οτι και η νυφη μου θα εχει το κληρονομικο χαρισμα??? Ουτε να στραβοκοιταξει δεν θα μπορει να κοιταξει ο Μαριουλης μου!!!!

Στιν φιλακια πολλα και ευχομαι ηρεμο βραδυ χωρις βηχα!!!!!!

Στο αιματολογικό του Λαϊκού (αναλύτρια) δουλεύει μια φίλη μου... επίσης στο Λαϊκό έχω φίλο διαβητολόγο! Αχρείαστοι να είναι και οι δυο!

μμμμ παίρνετε κι εσείς 'μαντζούνια'; :tongue:

στα ελαφριά περιστατικά, ναι...:rolleyes:

...αυτά..... πάων λοιπον για νάνι και να ξέρετε πως σας έχω στη σκέψη και στην καρδιά μου κι ας μη τα λέμε πολύ συχνά....

Αυτά και άντε γεια γιατί με πιάσανε τα συναισθηματικά μου τώρα , άντε...

προχθές μια φίλη μου με ρώτησε "καλά ρε συ, δεν είναι παράξενο που μπαίνεις στο πάρεντς και μιλάς με αγνώστους? δεν ντρέπεσαι, δεν αισθάνεσαι άβολα?"

χαμογέλασα και απάντησα "ναι, είναι λίγο παράξενο..."

και μέσα μου ανακάλεσα κάτι που είχε πει η αγγελίνα σ' ένα από κει θέμα... "όπου κι αν πάω σας κουβαλάω μαζί μου"...

έτσι είναι...

Διαφημίσεις

Ρε σεις! Αφήστε τους συναισθηματισμούς βραδιάτικα γιατί δεν το έχω σε τίποτα να τα μπήξω! Είμαι άυπνη, κουρασμένη, στεναχωρημένη από διάφορα και είστε (είμαι, είσαι, είναι) η ψυχοθεραπεία μου!

Πες στον σοφό τον άντρα σου (χαιρετίσματα και φιλιά) πως εγώ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ αυτοκίνητο ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΩ! Έχω ιδεολογικό θέμα! θα θέλω να το σπάσω κολώντας πάνω φωτογραφία των της Siemens και της Αγγέλας!

Λοιπόν επειδή πιάσαμε πολλά στενάχωρα απόψε... ας πω κι εγώ τον πόνο του καλού μου:

Αποφασίσαμε να πάρουμε το Toyota Corolla με βάση τα δεδομένα του μοντέλου που κυκλοφορεί... προ σεισμού... το έψαξε είδε ότι βγαίνει νέο μοντέλο που θα ερχόταν Ιούνιο και είπαμε να περιμένουμε γιατί έχει κάποια έξτρα! Έγινε ο σεισμός τα εργοστάσια στην Ιαπωνία έκλεισαν μέχρι 22 του μήνα και ο φόβος του πλέον είναι το μοντέλο που θα έρθει θα είναι ραδιενεργό! Και θέλει να απορρίψει τελείως την toyota :lol: γιατί θα είναι και τα ανταλλακτικά ραδιενεργά :lol:

ο ζωπυρο-άντρας (μου), αφού του μετέφερα το μήνυμα και χαμογέλασε, είπε πως το Toyota Corolla δεν φτιάχνεται στην Ιαπωνία...

Διαφημίσεις

Οντως Ζοπ και μενα παραξενο θα μου φαινοταν παλια αλλα τελικα ποτε δεν ξερεις πως θα νιωσεις ανα περιπτωση. Οποτε οπως νιωθει ο καθενας, προφανως για να ειμαστε εδω κατι αγγιζει την καθε μια!!!!!

Που φτιάχνεται βρε ζώπυ μου; Και επειδή φτιάχνονται και στην Ιαπωνία πως μπορούμε να ξέρουμε ποιο μοντέλο είναι φτιαγμένο που ξέρει; Μπας και γλιτώσω την μίρλα;

Καποια οντως φτιαχνονται στην Τουρκια λεει ο καλος μου αλλα πως θα το διασφαλισεις αυτο??? Και ο δικος μου πριν τους σεισμους δαγκωτο Τογιοτα θα σου ελεγε γιατι τα αγαπαει πολυ αλλα τωρα δεν ξερει τι γινεται.

Αγγελινα αν επεφτε περισσοτερο δεν θα σε εβαζε για καισαρικη με τιποτα χωρις μεταγγιση οτι και να ελεγες γιατι δεν θα ρισκαριζε να του μεινεις στο χειρουργειο. Παλι καλα που δεν χρειαστηκε.

To ξέρω, το ξέρω...αλλά πώς αλλιώς να έδειχνα την αποφασιστικότητά μου, η επίτοκος? :-P

Φωτεινή, ωραία τα φιξάρατε. :D Και πώς τα πήρανε τα νέα τα σόγια?

Αχ ρε Στινούλα ταλαιπωρία...:( Περαστικά και πάλι κοριτσάκι και καληνύχτα σου εύχομαι.

Ωραίο αμάξι είναι το κορόλλα, Αερικούλι.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...