Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε κοριτσακια δουλευω η γυναικα ξεχασα σημερα πως ειμαι εγκυος.

Σοβαρα μιλαω πηγα η γομαρα κανονικα αγορασα τα τσιγαρακια μου τον καφε μου κ.λ.π το πρωι.Παει 12 παιρνω κι αλλο καφε καπνιζω 4 τσιγαρα κ.λ.π για να μην πολυλογω θυμηθηκα πως ειμαι εγκυος κατα της 9 που ειχα καπνισει 1 25 αρι και ειχα πιει 4 καφεδες

ρε σας λεω δεν ειμαι καλα.

Νιωθω τετοιες τυψεις χεστε με.................

Αυτο ειναι που λενε επιλεκτικη μνημη!!!!!

Ενταξει χαλαρωσε δεν εγινε κατι για μια ημερα πιο πολυ κακο κανεις στο μωρο αν στενοχωριεσαι, πες οτι δεν το ηξερες. Απο αυριο ομως τον νου σου, βαλε ενα ποστ απεναντι για να το θυμασαι Χα!!!ΧΑ!!!!!!!!

Γεια σου Αερικό! :D

Παλλαντίν, πολύ λυπάμαι για την απώλεια και την ταλαιπωρία σου. Κι εγώ στο τσακ ήμουν για μετάγγιση, λόγω στίγματος, και στις δύο εγκυμοσύνες. Του έλεγα του γιατρού, πρώτα θα βγει το παιδί και μετά κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Μα δε μπορώ να σε βάλω για κτ με 26 αιματοκρίτη, μου έλεγε, και του απαντούσα, θα σου υπογράψω ό,τι χαρτί θες. Ας πάθω εγω, το μωρό θέλω να είμαι σίγουρη ότι βγήκε γερό. Ευτυχώς δε χρειάστηκε τίποτα. Άτιμο πράμα αυτά τα αιματολογικά. :-( Γι' αυτό με έχει αγγίξει και αυτό το θέμα του μωρού με την αιμόλυση.

Ζώπυρον, πώς είναι σήμερα το παιδί? Το έστειλες σχολείο?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ειρήνη... ξέρεις πόσο σε αγαπάω ε; Είναι δυνατόν να μην άκουγα;

Και ναι πείτε της κι άλλα! Γιατί αυτό που φαίνεται εδώ μέσα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που πραγματικά είναι! Η Ειρήνη είναι ΤΟ ΠΑΙΔΙ! Και δεν μιλάω εμφανισιακά (όχι ότι υπολείπεται σε κάτι!) Μάκια η ζουζούνα μου η συμπεθερούλα μου :D

Ζώπυ περιέργως τα είπες όλα... :P

Ελλ μου μόνο να σε σκέφτομαι μπορώ... λύσεις δεν έχω... ξέρω ότι το έχει ξανακάνει και ξαναδοκιμάζατε... και καταλαβαίνω τι απογοήτευση είναι αυτό για σένα... όμως... μπορείς; αντέχεις; να δεις λίγο τα πράγματα από τη δική του πλευρά; Για μία ώρα! Χωρίς κόντρα, χωρίς να αντιτάξεις "ναι αλλά εγώ"... απλά να δεις... Αν το κάνεις ίσως να έχεις κερδίσει την μισή παρτίδα από αυτό το σκάκι!

Νίτσα μου... μην νιώθεις τύψεις! Όχι εσύ σε παρακαλώ! Χρειάστηκε να δουλέψεις παραπάνω... οκ... δεν έγινε κάτι... είσαι υπόδειγμα 300 μέρες τον χρόνο... ε τις 65 μπορείς και να μην είσαι!

Βίκη εγώ δεν θα σε ξεχέσω... σε καταλαβαίνω!

Διαφημίσεις

Παλαντιν δεν ξέρω τι να σου πω... ειλικρινά! Δεν θα έπρεπε καμία μάνα να το νιώθει αυτό! Κουράγιο!

Καλησπέρα σιόρα Αγγελίνα :D

...Ζώπυρον, πώς είναι σήμερα το παιδί? Το έστειλες σχολείο?

ναι αγγελίνα μου... τον έστειλα! ένα βήχα ξερό μου κάνει... που προς το παρόν τον αντιμετωπίζουμε με τα "φυτικά" μας!

Συμπεθερα κοψε λιγα γιατι θα με γνωρισουν και θα απογοητευτουν Χα!!ΧΑ!!! Μην λετε αλλα και δεν μου παει το κοκκινακι στην μουρη....

Ποιος να την ξεχεσει την Βικυ μας??? Μπα ο πρωτος αναμαρτητος τον λιθο βαλετο, το σκοτωσα ετσι κανονικα στα 5 μετρα????

Διαφημίσεις

Αγγελινα αν επεφτε περισσοτερο δεν θα σε εβαζε για καισαρικη με τιποτα χωρις μεταγγιση οτι και να ελεγες γιατι δεν θα ρισκαριζε να του μεινεις στο χειρουργειο. Παλι καλα που δεν χρειαστηκε.

ναι αγγελίνα μου... τον έστειλα! ένα βήχα ξερό μου κάνει... που προς το παρόν τον αντιμετωπίζουμε με τα "φυτικά" μας!

μμμμ παίρνετε κι εσείς 'μαντζούνια'; :tongue:

είδατε δίπλα στο αν είναι η ομοιοπαθητική φαινόμενο placebo που λέει μία 'να μάθουν όσοι κάνουν ομοιοπαθητική ότι το να παίρνουν σκόρδο και άνηθο δεν τους κάνει καλά' ήθελα να απαντήσω 'συγνώμη, τζατζίκι τους δίνουν;' τι κάψα κι αυτή πια να διαφωτίσουμε τους απέναντι με το ζόρι!

στίγμα μάλλον έχω κι εγώ από ό,τι φάνηκε τώρα στην εγκυμοσύνη, και ενδεχομένως να το έχει και η μικρή, αν κι ακόμα είναι αμφίβολο. είχαμε περάσει τρελή αγωνία στην εγκυμοσύνη που πήγαμε για εξετάσεις στο Λαϊκό (εκτός του ότι εκεί μέσα κοντέψαμε όντως να κολλήσουμε AIDS, εγώ καθόμουν και μου έπαιρνε αίμα και στο τραπέζι που ακουμπούσε τα σύνεργα είχε σταγόνες αίμα από τους προηγούμενους) έκαναν τα αποτελέσματα να βγουν 15 εργάσιμες και μεσολαβούσαν και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, κι εμείς καθυστερούσαμε να ανακοινώσουμε εγκυμοσύνη για το λόγο αυτό, στην ουσία ο πατέρας μου το έμαθε στο γλέντι του γάμου, που ήταν 16 Ιανουαρίου :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Μόλις ήρθε ο άντρας μου από το φαρμακείο.... ναι γιατί ξέρετε εκτός από τον έρπη ζωστήρα έχω και αλλεργικό βήχα και ειδικα τη νύχτα νομίζω θα βγει ο φάριγγας μου από το γκουχου γκουχου... ούτε φυματίωση να είχα...και επειδή έχω έρπη δεεεεεν μπορώ να πάρω την κορτιζονούλα μου να ηρεμίσω και έτρεχε ο καημένος ο άντρας μου μπας και βρεί τίπτα και κοιμηθούμε οικογενειακώς απόψε.......

αυτά..... πάων λοιπον για νάνι και να ξέρετε πως σας έχω στη σκέψη και στην καρδιά μου κι ας μη τα λέμε πολύ συχνά....

Αυτά και άντε γεια γιατί με πιάσανε τα συναισθηματικά μου τώρα , άντε...

μάκια στινούλα και περαστικά σου μάτια μου!

Συμπεθέρα... λίγα λέω! Και ξέρεις πως κατά βάθος είμαι διορατικό πλάσμα :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...