Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν ξερω τι επαθα αλλα καλα θα κανει αυτο που επαθα να με αφησει στην ησυχια μου.. Αρκετα περασα μεχρι τωρα, νομιζω ξοφλησα για ολο το 2011! ;)

Πηρα και τα γυαλακια μου το απογευμα! Κοριτσια επιτελους βλεπω!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζοπιρακι τα ειπες ολα....

Ναι... έγραψε!

Εντάξει έτσι είναι, πρέπει να θυμόμαστε και τα καλά. Γιατί πάντα υπάρχουν και καλές στιγμές!

Πάω για ύπνο.. Καληνύχτα... έχω και το Γιάννη που παραπονιέται!

Διαφημίσεις

Εχω δυο ζωες Φαιακι, την μια που πιστευω οτι ειμαι σαν τους αλλους ανθρωπους και την αλλη την ατιμη που την ξεχναω και τσουπ πετιεται που και που να μου θυμισει την πραγματικοτητα αλλα δεν της κανω την χαρη μολις στεκομαι στα ποδια μου την ξαποστελνω παλι.

?

το ειχα κι εγώ αυτό το "διχασμενη προσωπικότητα" κάποτε ... νομίζω τελευταίως την έχω ξαπωστειλει για τα καλά...

Καληνύχτα, Έλλη μου. Αύριο είναι μια νέα μέρα...που λέει και το Αερικό.

Μάρκοπόλο, ήξερα ότι τράβηξες ζόρι, αλλά όχι κι έτσι. Αμάν ρε κορίτσι μου. Δόξα τω Θεώ που είστε καλά και οι δύο. όσο για την πανα, ο δικός μου, που στο συγκεκριμένο θέμα ήταν πολύ αντιδραστικός και νόμιζα θα το παλεύαμε καναδυο χρόνια, την έβγαλε, όπως λέει κι η Νίτσα, μέσα σε μια βδομάδα, μαζί με τη βραδινή. Κι ούτε ατυχήματα ούτε πισωγυρίσματα, τίποτα. Για μένα το θέμα είναι να μη ζορίσεις το παιδί και να το κάνει στο χρόνο του. Εμείς το κόψαμε στα 3+ και όλες με κορόιδευαν. Σήμερα όμως, που παιδεύονται ακόμα κι ακόμα με βραδινές πάνες, το βούλωσαν.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καληνύχτα, Έλλη μου. Αύριο είναι μια νέα μέρα...που λέει και το Αερικό.

Μάρκοπόλο, ήξερα ότι τράβηξες ζόρι, αλλά όχι κι έτσι. Αμάν ρε κορίτσι μου. Δόξα τω Θεώ που είστε καλά και οι δύο. όσο για την πανα, ο δικός μου, που στο συγκεκριμένο θέμα ήταν πολύ αντιδραστικός και νόμιζα θα το παλεύαμε καναδυο χρόνια, την έβγαλε, όπως λέει κι η Νίτσα, μέσα σε μια βδομάδα, μαζί με τη βραδινή. Κι ούτε ατυχήματα ούτε πισωγυρίσματα, τίποτα. Για μένα το θέμα είναι να μη ζορίσεις το παιδί και να το κάνει στο χρόνο του. Εμείς το κόψαμε στα 3+ και όλες με κορόιδευαν. Σήμερα όμως, που παιδεύονται ακόμα κι ακόμα με βραδινές πάνες, το βούλωσαν.

Σωστο!!!! Δεν θα τον πιεσω αυτος θα με οδηγησει στο ποτε θα ειναι ετοιμος.

το ειχα κι εγώ αυτό το "διχασμενη προσωπικότητα" κάποτε ... νομίζω τελευταίως την έχω ξαπωστειλει για τα καλά...

Εγω να ξαποστειλω τα προβληματα υγειας δεν παιζει οποτε με αυτα θα πορευτω για μια ζωη αλλα παντα θα ζω οπως θελω εγω οταν ειμαι ορθια.

Διαφημίσεις

Που ειναι το Αερικο αποψε οεο???

Εγω μονη απο παιδι μιας και ειναι η νυχτα της γιαγιας αποψε που εχει ρεπο και ηθελε τον εγγονο σπιτι, μονη απο τον καλο μου που παλευει με κατι μηχανηματα, αν δεν ειχα και εσας παρεα πραγματικα θα βαριομουνα.

Καλησπέρα :)

aeriko...h τιτινα καλα?

Mια χαρά :D Φαίνεται τελικά οτι δεν θα μας αφήσει σημάδι τουλάχιστον στο σώμα γιατί ψυχικά... κάτι μας έχει αφήσει... ποντάρω στην μνήμη που θα το απωθήσει... πάντως σήμερα στον παιδότοπο έκανε κανονικά τσουλήθρα!

καφτερ ολ και εγω και ο αντρας μου ειμαστε σε μια μονιμη κατασταση παροξυσμου :P απλά αναρωτιέμαι πολλές φορές και εντυπωσιάζομαι απο το οτι ενα σκατο 9 μηνων εχει ξεδιπλώσει ήδη προσωπικότητα....

Γεννιόμαστε με προσωπικότητα και είναι στο χέρι των ανθρώπων που μας γαλουχούν ποια κομμάτια της προσωπικότητάς μας θα αναπτύξουμε ;) Το DNA είναι πολύ πούστικο πράγμα! Καταγράφει τρελλά πράγματα!

οποτε μπορω να ξαναγινω πια το τρελο χαρουμενο κοριτσι που γνωρισατε και αποθεώσατε (αερικο το αποθεωσατε σε σενα παει :P)

Ναι ναι σε εμένα :P

Συνεχίζω το διάβασμα... μέχρι στιγμής (μένουν δύο σελίδες ακόμα) για την Ελλ: Καμια φορά πρέπει να αφήνουμε τον άλλον να φύγει αν θέλουμε να τον κερδίσουμε... και συνεχίζω...

τώρα... θέλω να πω πολλά στην ελλ... αλλά δεν ξέρω από που να το πρωτοπιάσω...

Πρώτη φορά σου ξανασυμβαίνει :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...