Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σου Στινα.....κοριτσια καληνυχτα...νομιζω πως δεν αντεχω αλλο για σημερα...παω στα βιβλια μου. Καλη ξεκουραση σε ολες. Εχουμε και την νυχτα με το σηκωσε με βαλε με γιογιο (τα κανω δεν τα κανω) και μετα (κοιμαμαι δεν κοιμαμαι).....δεν ειναι οτι με περιμενει μαλακο μαξιλαρακι......:(

Καλο κουραγιο, εχουμε και την περιπολια στο γιογιο το ξεχασα, εκει που εισαι θα ερθω Παναγια μου συντομα και δεν κοιμαται που δεν κοιμαται ο δικος μου αντε να του κοψω την πανα και να τρεχω ολη νυχτα για κατουρημα.

Φιλακια πολλα και ψυχραιμια......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα λογια αλλα δεν ειμαι σουπερ ηρωας μην φανταστειτε μια κοπελα που λυσαγα να αποκτησω παιδι, αυτο ειμαι τιποτα ιδιαιτερο απλα ο σκοπος σε κανει να αντεχεις τα παντα αρκει να το θες συνειδητα και να μην παραιτησαι.

Άσε με να λέω αυτό που πιστευω και νιώθω.... Έχουν δει πολλά τα μάτια μου.. και κάποιοι άνθρωποι αξίζουν τα καλά λόγια που λες. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε έχει ο Θεός καλά!

Διαφημίσεις

Καλο κουραγιο, εχουμε και την περιπολια στο γιογιο το ξεχασα, εκει που εισαι θα ερθω Παναγια μου συντομα και δεν κοιμαται που δεν κοιμαται ο δικος μου αντε να του κοψω την πανα και να τρεχω ολη νυχτα για κατουρημα.

Φιλακια πολλα και ψυχραιμια......

Δεν ξέρεις... μπορεί να γίνει τόσο σύντομα! δώστου χρόνο..

Ο Π. μέσα σε 1βδομάδα έβγαλε εντελώς την πάνα, και τη βραδινή, χωρίς ποτέ να λερώσει κρεβάτι! Ήμασταν τυχεροί.. γι' αυτό σου λέω, περίμενε..πόσο είναι τώρα?

Δεν ειναι δημοσια, ιδιωτικη κλινικη ειναι???? Γιατι στο Παπαγεωργιου εχουν βαλει μηχανημα μοριακου ελεγχου για τα αιματα και στα περισσοτερα πλεον μεγαλα νοσοκομεια οποτε μην φοβασαι γιατι κανουν ανταλλαγες αιματος με τα ιδιωτικα.

Καλησπερα και απο εμενα! :D

Μαρκοπουλινα μου δεν ηξερα πως εχεις τοσο σοβαρα προβληματα! Μπραβο σου που δεν σκυβεις το κεφαλι!

Ελλ μου... :( Δεν ξερω τι να σου πω, γραφω και ξανασβηνω... Δεν ξερω ειλικρινα τι θα εκανε την ψυχουλα σου να ανακουφιστει αυτη τη στιγμη... :( Καλο βραδυ να εχετε με τη Στεφουλα!

Ζουπυ γιατι ποναει κεφαλι? Εμενα σημερα με ποναει παλι ο αυχενας. Ψιλοζαλιστηκα κιολας κι επειδη εκλασα μεντες (μετα τον ιλιγγο τις τρεμω τις ζαλαδες) εβαλα το κολαρο μου!

Νιτσα επιτελους σε "βλεπουμε"!!

Οι υπολοιπες καλα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δυο γινεται σε λιγο, μπα δεν ειναι ετοιμος ακομα εχουμε μελλον απλα πινει λιτρα νερο και γαλα ο δικος μου και φοβαμαι οτι θα δυσκολευτουμε πολυ ειδικα την νυχτα.

Νιτσα επιτελους σε "βλεπουμε"!!

Οι υπολοιπες καλα?

Κουράστηκα πάρα πολύ τον τελευταίο μήνα.. Μου έλειψαν τα παιδιά μου και είμαι στη φάση των τύψεων!

Τι κάνεις εσύ? μάλλον ψύξη έπαθες.

Εχω δυο ζωες Φαιακι, την μια που πιστευω οτι ειμαι σαν τους αλλους ανθρωπους και την αλλη την ατιμη που την ξεχναω και τσουπ πετιεται που και που να μου θυμισει την πραγματικοτητα αλλα δεν της κανω την χαρη μολις στεκομαι στα ποδια μου την ξαποστελνω παλι.

Το μαλλι πως βγηκε????

Ψάξε στ' όνειρό μας

Εκτελεστής: ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

'Αλμπουμ: ΨΑΞΕ ΣΤ' ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ - 1997

Θυμάσαι τις μέρες εκείνες

σαν δυο τρελοί που είχαν κλειστεί

σ' ένα όνειρο έξι μήνες

έφυγε η τρέλα

μείναν μόνα τους τα μάτια

και η ζωή μας νοικιαζόμενα δωμάτια

Ψάξε στ' όνειρό μας

μήπως και βρούμε πουθενά τον εαυτό μας

ίσως το λάθος να μην ήτανε δικό μας

Ψάξε στ' όνειρό μας

μήπως έχουμε ξεχάσει

αυτό που απέναντι μπορεί να μας περάσει

Θυμάσαι τις μέρες εκείνες

που βάζαμε σκληρό χαρτί

στου ποδηλάτου τις ακτίνες

τρέχαν τα νιάτα μας σε μία κατηφόρα

κι ήρθαν τα χρόνια και μας έκοψαν τη φόρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...