Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πακετο πραγματικα, ισως οντως καλυτερα να σε ειχαν μεταγγισει μια φορα.

Μπορει η δευτερη εγκυμοσυνη να ειναι πολυ καλυτερη δεν ξερεις ποτε μην το απορριπτεις.

α ....πα .....πα! Προσευχη σε ολους του βουδες κουδες και ιουδες ΟΥΤΕ απο κατα τυχη να μην γινει.....:shock::shock:

Ζωπυ αστο μην το πιασεις απο πουθενα.....δεν πιανετε....παμε παρακατω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ΑΥΤΟ!!!!

Και να σου πω και κάτι...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!!!!!! Αυτό βλέπω τουλάχιστον στον εαυτό μου και αυτομουτζώνομαι με τις καταθλίψεις και τις μλκ που με δέρνουν!

Εγω αυτο το εχω κανει τροπο ζωης μετα απο αρκετα χρονια βεβαια το καταφερα, τιποτα δεν μπορει να με ριξει εκτος απο τα θεματα υγειας, ολα τα αλλα νιωθω οτι μπορω να τα διαχειριστω οτι και να γινει.

Εκει που λυγιζω ειναι μονο στην πιθανοτητα να αρωστησει καποιος απο την οικογενεια μου η εγω, ολα τα αλλα τα παλευω και δεν πεφτω με τιποτα.

Ειναι οντως χαμηλο αλλα ρε συ ΧΙΛΙΕΣ φορες να εκανα μεταγγιση παρα ολος αυτος ο σιδηρος.

συμφωνώ

Λυπαμαι πολυ Παλαντιν δεν το γνωριζα.... Ο καθενας κουβαλαει τον δικο του σταυρο...

Πριν ενάμιση μήνα έγινε

θυμάσαι που ρωτούσα για τον κίνδυνο να κολλήσεις aids από μετάγγιση; μου είχες απαντήσει

Διαφημίσεις

Δεν τα καταφερα να σε αποκεφαλισω Ζοπ??? φτου γαμωτο!!!!!!!!!!!!

είμαι σκληρό καρύδι...:rolleyes:

Θίχτηκες? βρε άι κάνε σεξ...:tongue:

δεν θίχτηκα αλλοπρόσαλλη νεαρή! αλλά δεν λύνονται όλα με το σεξ!:evil:

α ....πα .....πα! Προσευχη σε ολους του βουδες κουδες και ιουδες ΟΥΤΕ απο κατα τυχη να μην γινει.....:shock::shock:

Ζωπυ αστο μην το πιασεις απο πουθενα.....δεν πιανετε....παμε παρακατω.....

Οκευ, σεβαστο.

συμφωνώ

Πριν ενάμιση μήνα έγινε

θυμάσαι που ρωτούσα για τον κίνδυνο να κολλήσεις aids από μετάγγιση; μου είχες απαντήσει

αχ βρε κοπελα μου και εσυ......:-(

καλησπερα κοπέλες μου, τι κάνετε????? Ολα καλα??

Εγω δεν εχω απλα το στιγμα Ελλ δυστυχως εχω την παθηση ολοκληρη Δρεπαναοκυτταρικη λεγεται ειναι αδερφη της Μεσογειακης. Εφτασε 16 ο αιματοκριτης και οι μεταγγισεις αργησαν να γινουν λογω ασυμβατοτητας και δεν αντεξε ο οργανισμος. Σε ολη την εγκυμοσυνη εκανα αφαιμαξομεταγγισεις απλα σε εκεινη την φαση παροοτι ειχαν ερθει 100 ατομα κανενα αιμα δεν ταιριαζε απολυτα γιατι απο τις πολλες μεταγγισεις ειχε αλειωθει η ομαδα μου και αλλα πολλα περιπλοκα.

:shock::shock::shock::shock: Κοπέλα μου σε θαυμάζω και σου βγάζω το καπέλο... Μπράβο σου, για τα αποθέματα ψυχής και δύναμης που έχεις.....

Διαφημίσεις

συμφωνώ

Πριν ενάμιση μήνα έγινε

Ναι δεν θυμομουν οτι ησουν εσυ, σορρυ.....

Μην φοβασαι τα αιματα πλεον ελεγχονται καλα. εγω εχω κανει 100 φορες και ειμαι μια χαρα, εχω εξεταστει βεβαια πολλες φορες για aids kai τα λοιπα για να ειμαι σιγουρη.

Σε ποιο νοσοκομειο εκανες την μεταγγιση???

Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα λογια αλλα δεν ειμαι σουπερ ηρωας μην φανταστειτε μια κοπελα που λυσαγα να αποκτησω παιδι, αυτο ειμαι τιποτα ιδιαιτερο απλα ο σκοπος σε κανει να αντεχεις τα παντα αρκει να το θες συνειδητα και να μην παραιτησαι.

Γεια σου Στινα.....κοριτσια καληνυχτα...νομιζω πως δεν αντεχω αλλο για σημερα...παω στα βιβλια μου. Καλη ξεκουραση σε ολες. Εχουμε και την νυχτα με το σηκωσε με βαλε με γιογιο (τα κανω δεν τα κανω) και μετα (κοιμαμαι δεν κοιμαμαι).....δεν ειναι οτι με περιμενει μαλακο μαξιλαρακι......:(

Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα λογια αλλα δεν ειμαι σουπερ ηρωας μην φανταστειτε μια κοπελα που λυσαγα να αποκτησω παιδι, αυτο ειμαι τιποτα ιδιαιτερο απλα ο σκοπος σε κανει να αντεχεις τα παντα αρκει να το θες συνειδητα και να μην παραιτησαι.

Εισαι φοβερη, θελω να σε γνωρισω ειλικρινα......καληνυχτα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...