Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα τελευταια δεν ξερω κουκλα μου.....:-(

Νιτσα μου μετα απο 12 ωρες πισω απο την μικρη (ΔΕΝ κοιμηθηκε μεσημερι δευτερη μερα στην σειρα), 2 φαγητα, 2 πλυντηρια - το ενα δεν το εχω απλωσει, 30 ωρα γυμναστικη-ειμαι ηλιθια ως γνωστον, και μια ωραιοτατη συζυτηση μαζι του το απογευμα το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που θελω ειναι να κανω σεξ μαζι του.....καλυτερα με το χερι μου -μπαρδον κιολας :tongue:

Κοίταξε...

Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι! τι να κάνουμε?

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και θυμήσου τι αγάπησες σε αυτόν τον άνθρωπο!

Αμα γινεις τουρμπο πως βουρ μετα βρε παιδια???? Εγω αν θυμωσω μετα θελω απλα να εξαφανιστει. Ευτυχως δεν θυμωνω συχνα αλλα αν μου πεταξει καμια κουλαμαρα καλη ωρα μονο σεξ δεν θελω μετα.

Διαφημίσεις

κι εμείς έτσι λύνουμε τα προβλήματά μας.

πρώτα συζητάμε λίγο, και μετά βουρ!

Εξαρτάται βέβαια...

Εμείς έτσι τα λύναμε για πολύ καιρό ώσπου φτάσαμε σε σημείο απροχώρητο πέρυσι το καλοκαίρι και είμασταν στα χωρίσματα... Αλλάααα

Επειδή δεν πάψαμε πότε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, βγήκαμε ένα βράδυ έξω μόνοι μας, μετά από χρόνια, και συζητήσαμε για τα πάντα! Εφ όλης της ύλης... Από τότε 9μήνες πλέον, έγινε ολική αλλαγή στη σχέση μας! Και σκέψου ότι ο Γ. είναι από τους ανθρώπους που δεν συζητάει...

26 είναι πάρα πολύ χαμηλό

Εγώ με 24 έκανα μετάγγιση 2 φιάλες

Εγώ πορέυομαι και τον 2ο!!

Είναι πράγματι εξαιρετικός

Ειναι οντως χαμηλο αλλα ρε συ ΧΙΛΙΕΣ φορες να εκανα μεταγγιση παρα ολος αυτος ο σιδηρος. Το σηκωτι μου τα εφτυσε. Οι τιμες SGOT & SGPT την μερα της γεννας ηταν 1200 και 980κατι με ανωτερο επιτρεπτο το........30.....:shock: ΟΛΕΣ οι τοξινες περναγαν μεσω πλακουντα στην μικρη.....οταν γεννησα δε μου ειχαν περιορισμενη την μορφινη και περιορισμενα τα φαρμακα για τον πονο της καισαρικης. Το λεω και ΔΕΝ με πιστευουν. Οταν μου εβγαλαν την μορφινη εκανα ΜΙΑ παυσιπονη ενεση 2η μερα γιατι δεν μπορουσα να αναπνευσω απο τον πονο. Αυτο ηταν το ΜΟΝΟ παυσιπονο που πηρα για την καισαρικη. Μετα απο αυτο ουτε μισο ντεπον. Γιατι? ηθελα να γινω γρηγορα καλα να γιαννει το σηκωτι για να ειμαι καλα για το παιδι.........αστα......συν οτι ειχα και διαβητη κυησης.....

αντε μεινε εγκυος ξανα μετα.......με την καμια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εμένα δεν έπεσε στην εγκυμοσύνη, έπεσε όταν απέβαλα, επειδή έχασα πάρα πολύ αίμα

Λυπαμαι πολυ Παλαντιν δεν το γνωριζα.... Ο καθενας κουβαλαει τον δικο του σταυρο...

Διαφημίσεις

τώρα... θέλω να πω πολλά στην ελλ... αλλά δεν ξέρω από που να το πρωτοπιάσω...

νίτσα, σταμάτα τα κλισέ τύπου make sex not war

και γύρνα πλευρό γιατί το κεφάλι μου θα μείνει στη θέση του!:mrgreen:

Ειναι οντως χαμηλο αλλα ρε συ ΧΙΛΙΕΣ φορες να εκανα μεταγγιση παρα ολος αυτος ο σιδηρος. Το σηκωτι μου τα εφτυσε. Οι τιμες SGOT & SGPT την μερα της γεννας ηταν 1200 και 980κατι με ανωτερο επιτρεπτο το........30.....:shock: ΟΛΕΣ οι τοξινες περναγαν μεσω πλακουντα στην μικρη.....οταν γεννησα δε μου ειχαν περιορισμενη την μορφινη και περιορισμενα τα φαρμακα για τον πονο της καισαρικης. Το λεω και ΔΕΝ με πιστευουν. Οταν μου εβγαλαν την μορφινη εκανα ΜΙΑ παυσιπονη ενεση 2η μερα γιατι δεν μπορουσα να αναπνευσω απο τον πονο. Αυτο ηταν το ΜΟΝΟ παυσιπονο που πηρα για την καισαρικη. Μετα απο αυτο ουτε μισο ντεπον. Γιατι? ηθελα να γινω γρηγορα καλα να γιαννει το σηκωτι για να ειμαι καλα για το παιδι.........αστα......συν οτι ειχα και διαβητη κυησης.....

αντε μεινε εγκυος ξανα μετα.......με την καμια......

Πακετο πραγματικα, ισως οντως καλυτερα να σε ειχαν μεταγγισει μια φορα.

Μπορει η δευτερη εγκυμοσυνη να ειναι πολυ καλυτερη δεν ξερεις ποτε μην το απορριπτεις.

Λυπαμαι πολυ Παλαντιν δεν το γνωριζα.... Ο καθενας κουβαλαει τον δικο του σταυρο...

ΑΥΤΟ!!!!

Και να σου πω και κάτι...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!!!!!! Αυτό βλέπω τουλάχιστον στον εαυτό μου και αυτομουτζώνομαι με τις καταθλίψεις και τις μλκ που με δέρνουν!

τώρα... θέλω να πω πολλά στην ελλ... αλλά δεν ξέρω από που να το πρωτοπιάσω...

νίτσα, σταμάτα τα κλισέ τύπου make sex not war

και γύρνα πλευρό γιατί το κεφάλι μου θα μείνει στη θέση του!:mrgreen:

Θίχτηκες? βρε άι κάνε σεξ...:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...