Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγω δεν εχω απλα το στιγμα Ελλ δυστυχως εχω την παθηση ολοκληρη Δρεπαναοκυτταρικη λεγεται ειναι αδερφη της Μεσογειακης. Εφτασε 16 ο αιματοκριτης και οι μεταγγισεις αργησαν να γινουν λογω ασυμβατοτητας και δεν αντεξε ο οργανισμος. Σε ολη την εγκυμοσυνη εκανα αφαιμαξομεταγγισεις απλα σε εκεινη την φαση παροοτι ειχαν ερθει 100 ατομα κανενα αιμα δεν ταιριαζε απολυτα γιατι απο τις πολλες μεταγγισεις ειχε αλειωθει η ομαδα μου και αλλα πολλα περιπλοκα.

Κανεις μεταγγισεις και τωρα?......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλακι εχεις τα δικα σου αποψε μην σου χαλαω την διαθεση και εγω, περασαν αυτα και το μονο που ηθελα εγινε πραγματικοτητα και τα υπολοιπα δεν εχουν καμια σημασια, το παιδι μου να ειναι καλα και ολα τα αλλα πραγματικα δεν μπορουν να με αγγιξουν πια.

Ελλακι εχεις τα δικα σου αποψε μην σου χαλαω την διαθεση και εγω, περασαν αυτα και το μονο που ηθελα εγινε πραγματικοτητα και τα υπολοιπα δεν εχουν καμια σημασια, το παιδι μου να ειναι καλα και ολα τα αλλα πραγματικα δεν μπορουν να με αγγιξουν πια.

Εισαι φοβερος ανθρωπος......να χαιρεσαι τον κουκλο σου ματια μου και ο Θεος να σας εχει ολους καλα.......τα δικα μου αστα. Μπροστα σε αυτα ειναι πταισματα......(το σκοτωσα?):rolleyes:

Διαφημίσεις

νάμαι, εμφανίστηκα και πάλι!

έχω πονοκέφαλο...

βρε καλώς το, το κορίτσιιιιι

Τι έγινε ρε κορίτσια γμτ... Λίγο σας άφησα και γίνατε skata! Τι έχεις Ελλ μου??? ποιός σε πείραξε?

Αααααα θα κάνουμε ψυχοθεραπεία!

Οχι τωρα δεν κανω με προγραμμα μοναχα αν πεσει και χρειαστω, τοτε εκανα καθε 15 ημερες για να βγαλω εις περας την εγκυμοσυνη δεν γινοταν αλλιως, οι μεταγγισεις με προστατευαν για να μην παθω κρισεις που δημιουργει η παθηση με φρικτους πονους στα κοκαλα και απαιτουν νοσηλεια και βαρια παυσιπονα.

Τωρα περνω ισχυρα φαρμακα που βοηθουν την κατασταση αλλα αυτα τα φαρμακα απαγορευονται κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.

Τι έγινε ρε κορίτσια γμτ... Λίγο σας άφησα και γίνατε skata! Τι έχεις Ελλ μου??? ποιός σε πείραξε?

Αααααα θα κάνουμε ψυχοθεραπεία!

Ολα καλα Νιτσακι....τπτ .....μαλακιες ....ο αντρας μου πεταει διαμαντια συνεχεια που 'κοβουν'....αστο παμε παρακατω. Δεν φτιαχνει αυτο....μαλλον παει για διαλυση.....θα φτιαξω την διαθεση μου με μουσικη νομιζ.ω......:cool:

Ολα καλα Νιτσακι....τπτ .....μαλακιες ....ο αντρας μου πεταει διαμαντια συνεχεια που 'κοβουν'....αστο παμε παρακατω. Δεν φτιαχνει αυτο....μαλλον παει για διαλυση.....θα φτιαξω την διαθεση μου με μουσικη νομιζ.ω......:cool:

Έλα ρεεεεε..... μη χαλιέσαι.....

make sex it's better ... Κι όλα λύνονται!!!

Διαφημίσεις

Ειχε φτασει ενα 26 καποια στιγμη στην εγκυμοσυνη αλλα με τιγκαραν στα φαρμακα σιδηρου και γεννησα με 34.....

Παλλαντιν λατρευω τον Sears......και πορευτικα με αυτον ολο τον πρωτο χρονο......:D

26 είναι πάρα πολύ χαμηλό

Εγώ με 24 έκανα μετάγγιση 2 φιάλες

Εγώ πορέυομαι και τον 2ο!!

Είναι πράγματι εξαιρετικός

Βρε Ελλ καταλαβαινω οτι περνατε δυσκολα αλλα χωρις να σας ξερω εχω την αισθηση οτι αγαπιεστε παρολαυτα, κανω λαθος???

Τωρα τελευταια δεν ξερω κουκλα μου.....:-(

Νιτσα μου μετα απο 12 ωρες πισω απο την μικρη (ΔΕΝ κοιμηθηκε μεσημερι δευτερη μερα στην σειρα), 2 φαγητα, 2 πλυντηρια - το ενα δεν το εχω απλωσει, 30 λεπτα γυμναστικη-ειμαι ηλιθια ως γνωστον, και μια ωραιοτατη συζυτηση μαζι του το απογευμα το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που θελω ειναι να κανω σεξ μαζι του.....καλυτερα με το χερι μου -μπαρδον κιολας :tongue:

καλησπέραααααα! μόλις γυρίσαμε από κούνιες, η μπουλού έκανε κούνια, τσουλήθρα, 'περπάτησε' και χάζευε τη μουρίτσα της σε κάτι καθρέφτες, πολύ γέλιο!

βρε κορίτσια, τι τραβήξατε κι εσείς με τις εγκυμοσύνες σας, κι ο Μαριούλης ταλαιπώρια (αλλά ευτυχώς του έτυχε σούπερ μαμά ;))

Ελλ μου, όπως έγραψα κι εγώ χτες, ουκ ολίγες φορές σφαχτήκαμε, χάσαμε και λίγο την καλή μας συνεργασία και την υποστήριξη ο ένας για τον άλλο, φτάσαμε στο σημείο να σκεφτόμαστε να το διαλύσουμε και να συζητάμε τι θα κάνουμε το παιδί :shock:, κοινώς fuckτα κι άστα που λέμε με μια φίλη μου. η πίεση είναι κακός σύμβουλος...

Harlow, τι ιατρικό θες να αρωτήξεις, μήπως μπορώ να σε βοηθήσω;

Αγγελίνα πολύ ευχάριστα τα νέα από τους γιατρούς, όπως και της Κωτίτας από το πρώτο παράσημο

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...