Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ααα τον αγαπω αυτον τον γιατρούλη αλλά δεν μπορώ καν να ακουω την λέκη πειθαρχεια..μωρε τα 8ελει και μενα ο τετοιος μου αλλά λέμε τώρα.. ε ειναι κ μικρη ακομη για αυτα...

η λέξη πειθαρχία δεν σου αρέσει γιατί την έχουμε συνδέσει με εξουσία, φωνές, τιμωρία και ξύλο.

Ο γιατρούλης την προσεγγίζει με εντελώς διαφορετικό τρόπο

Ξερεις τι ειναι βρε Παλλαντιν να εχεις φτυσει το γαλα της μανας σου γιαυτο το παιδι και να σου γραφει ο αλλος οτι αποκλειται να εχεις το ιδιο δεσιμο με το παιδι σου οπως εχω εγω που θηλασα, μου το εχουν γραψει αυτο εδω μεσα και πραγματικα απορησα με το ποσο στενομυαλα σκεφτονται οι ανθρωποι.

αχ...:confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως μαρκοπολούδι σου το 'χω ξαναπεί, δεν νομίζω ότι το ότι είναι πίσω στην ομιλία ο Μάριος έχει να κάνει με την προωρότητα. Τα πιο πολλά αγόρια έτσι είναι. Τα δικά μου γεννήθηκαν 39+ και 38+, αντίστοιχα. Ο μεγάλος περπάτησε 15 μηνών και μίλησε μετά τα δύο, μέχρι τότε σκόρπιες λεξούλες. Ο δε μικρος, άσε...σήμερα έκλεισε τους 17 μήνες και πριν λίγες μέρες άρχισε να περπατάει. Και πάλι, πιο πολύ μπουσουλάει, θα αργήσει να το κόψει, στάνταρ. Από λέξεις...τίποτα. Λέει από καμία πού και πού, να χαρεί η δόλια μάνα, και μετά το κόβει. Πριν καναδυο βδομάδες έλεγε μπαμπά. Τώρα τίποτα. Μόνο πού, ατό και κο (η κότα), πα (η πάπια) και έτερον ουδέν.

Οπότε εγώ τι να πω?

Μάρα, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, ξέρω ότι δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, αλλά από την εμπειρία μου έχω βγάλει το συμπέρασμα πως τα παιδιά που μεγαλώνουν με τους παππούδες είναι πιο απαιτητικά και γκρινιάρικα. Καλοι χρυσοί οι άνθρωποι, κι ευτυχώς που υπάρχουν, αλλά όρια δεν ξέρουν να βάζουν. Και γενικά όταν ανακατεύεται πολύς κόσμος στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού, δεν πολυβγαίνει σε καλό, γιατί ο καθένας κάνει τα δικά του...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δεν πειραζει χαλαλι του πραγματικα Παλλαντιν για παρτη τα ξαναπερναγα ολα και αλλα τοσα!!!!!!

Εχεις δικιο Παλλαντιν και εγω μετα τον χρονο παιδευτηκα πολυ για να βαλω τον εαυτο μου στην διαδικασια οτι ο Μαριος μεγαλωνει και πρεπει να εχει καποια ορια. Μου ηταν τρομερα δυσκολο να το κανω μιας και μεχρι τοτε του φερομουνα σαν μωρο και ξαφνικα ενιωσα οτι πρεπει να πατησω ενα κουμπι και να ξεκινησω να βαζω ορια για να μην ξεφυγει το παιδι απο την τοση αδυναμια που του εχουμε.

Δυσκολο πραγμα πραγματικα ειδικα αν το παιδι ειναι πολυ δυναμικο και δεν κανει πισω σε τιποτα.

Διαφημίσεις

Πάντως μαρκοπολούδι σου το 'χω ξαναπεί, δεν νομίζω ότι το ότι είναι πίσω στην ομιλία ο Μάριος έχει να κάνει με την προωρότητα. Τα πιο πολλά αγόρια έτσι είναι. Τα δικά μου γεννήθηκαν 39+ και 38+, αντίστοιχα. Ο μεγάλος περπάτησε 15 μηνών και μίλησε μετά τα δύο, μέχρι τότε σκόρπιες λεξούλες. Ο δε μικρος, άσε...σήμερα έκλεισε τους 17 μήνες και πριν λίγες μέρες άρχισε να περπατάει. Και πάλι, πιο πολύ μπουσουλάει, θα αργήσει να το κόψει, στάνταρ. Από λέξεις...τίποτα. Λέει από καμία πού και πού, να χαρεί η δόλια μάνα, και μετά το κόβει. Πριν καναδυο βδομάδες έλεγε μπαμπά. Τώρα τίποτα. Μόνο πού, ατό και κο (η κότα), πα (η πάπια) και έτερον ουδέν.

Οπότε εγώ τι να πω?

Μάρα, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, ξέρω ότι δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, αλλά από την εμπειρία μου έχω βγάλει το συμπέρασμα πως τα παιδιά που μεγαλώνουν με τους παππούδες είναι πιο απαιτητικά και γκρινιάρικα. Καλοι χρυσοί οι άνθρωποι, κι ευτυχώς που υπάρχουν, αλλά όρια δεν ξέρουν να βάζουν. Και γενικά όταν ανακατεύεται πολύς κόσμος στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού, δεν πολυβγαίνει σε καλό, γιατί ο καθένας κάνει τα δικά του...

Σε αυτο δεν εχεις καθολου αδικο η μανα μου καθε Πεμπτη εδω και λιγους μηνες περνει τον Μαριο σπιτι της για βραδυ και γκρεμιζει κυριολεκτικα οτι εχω χτισει εγω τοσους μηνες, δεν του χαλαει χατηρι σε τιποτα και την επομενη ημερα γυρναει θηριο στο σπιτι ο Μαριος. Ευτυχως καθημερινα ειναι με εμενα το παιδι τις περισσοτερες ωρες και με τον πατερα του αλλιως θα ειχαμε προβλημα με την γιαγια.

Το παιδι δεν ειχε κανενα προβλημα ουτε η εγκυμοσυνη σαν εγκυμοσυνη θα μπορουσα να γεννησω ενα τελειομηνο μωρο απο γυναικολογικης αποψης, δυστυχως ομως κατερρευσε η καρδια λογω χαμηλου αιματοκριτη και οι πνευμονες δεν λειτουργουσαν κανονικα και ακολουθησε οξυ θωρακικο συνδρομο.

Μεταφερθηκα στην εντατικη και αφου την εβγαλα καθαρη μετα απο μερες αποφασισαν να μου παρουν το παιδι γιατι ο οργανισμος μου δεν αντεχε αλλο την εγκυμοσυνη και κινδυνευα ξανα να παω στα θυμαρακια, οποτε εκει κριθηκε απο συμβουλιο πολλων γιατρων οτι δεν μπορουσαμε να συνεχισουμε και επρεπε να βγει το παιδι μπας και επιβιωνε και αυτο εξω γιατι μεσα μου κινδυνευε μαζι με εμενα.

πω πω κοριτσι μου τι επαθες....ποσο αιματοκριτη κατεβασες? Θεμα υγειας χρονιο εχεις? εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη λογω στιγμα μεσογειακης κατασταση. Ειχε φτασει ενα 26 καποια στιγμη στην εγκυμοσυνη αλλα με τιγκαραν στα φαρμακα σιδηρου και γεννησα με 34.....αλλα αυτα τα ιδια τα φαρμακα τσακισαν το σηκωτι μου και επαθα χολεσταση κυησης και κοντεψε η μικρη να παει στα θυμαρακια. Γιαυτο μου την πηραν αρων αρων 36 εβδομαδων....ουτε εγω ηταν να γεννησω τοτε.......:-(

Παλλαντιν λατρευω τον Sears......και πορευτικα με αυτον ολο τον πρωτο χρονο......:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Που εισαι εσυ βρε περιβολι?????

Κοίτα επειδή είμαι πολύ νοικοκυρά γυναίκα:tongue: το πρωί γραφείο, επέστρεψα και πηγα σούπερ μάρκετ διότι σε λίγο θα τρώγαμε τις σερβιέτες -μόνο αυτό μου έμεινε- και γύρισα έκανα μπάνιο, τάισα και κοίμισα...

And now i am all yours.....

Why περιβόλι darling???

Εγω δεν εχω απλα το στιγμα Ελλ δυστυχως εχω την παθηση ολοκληρη Δρεπαναοκυτταρικη λεγεται ειναι αδερφη της Μεσογειακης. Εφτασε 16 ο αιματοκριτης και οι μεταγγισεις αργησαν να γινουν λογω ασυμβατοτητας και δεν αντεξε ο οργανισμος. Σε ολη την εγκυμοσυνη εκανα αφαιμαξομεταγγισεις απλα σε εκεινη την φαση παροοτι ειχαν ερθει 100 ατομα κανενα αιμα δεν ταιριαζε απολυτα γιατι απο τις πολλες μεταγγισεις ειχε αλειωθει η ομαδα μου και αλλα πολλα περιπλοκα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...