Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πω πω Μάρκοπόλο πολύ δύσκολες καταστάσεις περάσατε. Ευτυχώς πάει, πλέον είναι περαστικά κι αγύριστα. Και πιστεύω ότι έκανες το καλύτερο δυνατό για το παιδάκι σου.

Ελλ δεν ξέρω τι να πω, ελπίζω αύριο που ξημερώνει μια νέα μέρα να είστε αισιόδοξοι και αγαπημένοι.

Μάρα η δική μου άποψη είναι ότι όταν μια μαμά ανταποκρίνεται στις ανάγκες του μωρού, μόνο καλό του κάνει, δεν γίνεται κακομαθημένο και γκρινιάρικο (αν εννοείς αυτό)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geia sou palladin :) συμφωνώ απλά με εντυπωσοιάζει τοι ποσο ΤΣΟΥΓΔΩ είναι ωρες ώρες...μα ειναι δυνατον να γελαμε επειδη κανει γκριματσες και μετα αυτη να νευριαζει και να μασ βαραει?

μαρκο...γερη να ειναι και ας κάνει οτι 8έλει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ααα τον αγαπω αυτον τον γιατρούλη αλλά δεν μπορώ καν να ακουω την λέκη πειθαρχεια..μωρε τα 8ελει και μενα ο τετοιος μου αλλά λέμε τώρα.. ε ειναι κ μικρη ακομη για αυτα...

dZJip3.png

Και εγω πιστεψα σε αυτο Παλλαντιν οταν ολοι με κραζαν οτι τον κακομαθαινω που ημουν εκει απικο και δεν το μετανιωσα, τωρα νιωθω οτι οι κοποι μου ανταμοιφθηκαν και συνεχιζω με την ιδια νοοτροπια.

Ξερεις τι ειναι βρε Παλλαντιν να εχεις φτυσει το γαλα της μανας σου γιαυτο το παιδι και να σου γραφει ο αλλος οτι αποκλειται να εχεις το ιδιο δεσιμο με το παιδι σου οπως εχω εγω που θηλασα, μου το εχουν γραψει αυτο εδω μεσα και πραγματικα απορησα με το ποσο στενομυαλα σκεφτονται οι ανθρωποι.

Εγω εχω την συνειδηδη μου καθαρη οτι εκανα το 150 της 100 των δυνατοτητων μου γιαυτο το παιδι και δεν μασαω απο τετοια σχολια αλλα φαντασου μια αλλη μανα ποσο θα την πονουσε ενα τετοιο σχολιο.

αχουυυυυυυυυυυυυυυυ μην ακουω παλι χαζομαρες με το ποσο δεμενη νιωθεις οταν θηλαζεις και καποια που δεν θηλαζει δεν..αααααααααα δεν μπορώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

dZJip3.png

σαν να ξανα βλεπω την πε8ρα μου...μα θηλασε... μα δεν μπορώ χρυση μου.. μα κρατα κι αλλο αγκαλια το παιδι.. το κραταω ηδη 6 ωρες πιαστηκα, τωρα 8α την κρατησει ο πατερας της..μα δεν 8α δεθει μαζι σου το παιδι..Ε ΑΣ ΔΕ8ΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ...ομποοοοοο νταλκας!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Το παιδι δεν ειχε κανενα προβλημα ουτε η εγκυμοσυνη σαν εγκυμοσυνη θα μπορουσα να γεννησω ενα τελειομηνο μωρο απο γυναικολογικης αποψης, δυστυχως ομως κατερρευσε η καρδια λογω χαμηλου αιματοκριτη και οι πνευμονες δεν λειτουργουσαν κανονικα και ακολουθησε οξυ θωρακικο συνδρομο.

Μεταφερθηκα στην εντατικη και αφου την εβγαλα καθαρη μετα απο μερες αποφασισαν να μου παρουν το παιδι γιατι ο οργανισμος μου δεν αντεχε αλλο την εγκυμοσυνη και κινδυνευα ξανα να παω στα θυμαρακια, οποτε εκει κριθηκε απο συμβουλιο πολλων γιατρων οτι δεν μπορουσαμε να συνεχισουμε και επρεπε να βγει το παιδι μπας και επιβιωνε και αυτο εξω γιατι μεσα μου κινδυνευε μαζι με εμενα.

καλησπέρα κόρες.

Ελλ:(:(:(:(:(:(αν είναι να είσαι καλύτερα μετά κι εσύ και το παιδί, άστον να φύγει μάνα μου.

κι εγώ ορισμένες φορές θέλω να τον στείλω πακέτο στη μάνα του........... και όσο πάει και αυξάνεται πολύ η "επιθυμιά" μου.

Ρε κορίτσια είναι καμία γιατρός στην παρέα ή να έχει σχέση με ιατρική να κάνω ορισμένες ερωτήσεις?

τζιζους ρε μαρκοπουλο...δλδ ελεος πια ρε κοριτσι μου τι πέρασες! οχου τωρα μην τα θυμάσαι..τωρα πας για άλλα καλύτερα..μαριουλης εξάρχεια, μαριουλησ ζεν πρεμιε κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

κορες ηρ8ε να με πάρει ο αγορισ να παμε να φαμε κανα ανθρωπινο φαγητο γιατι τοσες μερες τωρα την βγαζαμε με σκλαβενιτι ρεντι μιαλσ και 8α πα8ουμε σκορβουτο

8α τα πουμε αυριος γιατι ΑΠΟΨΕ 8Α ΚΟΙΜΗΘΩ!

φιλιά!

dZJip3.png

Γιαυτο λεω οτι δεν πρεπει να πιανουμε τα ακρα βρε Μαρα, σεβαστα ειναι ολα και ο θηλασμος μοναδικος αλλα δεν κρινεσαι ως μανα μονο απο αυτο ευτυχως. Και το λεω εγω που εκανα χιλιομετρα για να καλυψω τεραστια κενα με το παιδι, οπως π,χ ασχημος τοκετος, μοναξια πρωτων ημερων, ελλειψη εμπιστοσυνης, ελλειψη θηλασμου και αλλα πολλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...