Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Expand  

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ofoy bre ellάκι μου...οτι 8ελεις πάντως...ριξε ενα ποστακιον εδώ... ;) απο μωρά δεν ξερω πολλά αλλά απο διάφορα άλλα κάτι ψιλοσκαμπάζω οποτε πες τα να ξαλαφρώσεις

ορε μαρκο να κανω μια χαζη ερωτηση εξ αφορμης του τι γινετε μετά τον τοκετο?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρενθεση. υπάρχουν προωράκια που βαζουν τα γυαλιά στα τελειομηνα.. πχ ο αντρασ μου πριν 40 χρονια.. γεννηθηκε 6 μηνων περασε 3 μηνες σε 8ερμοκοιτίδα. περπάτησε 10 μηνών, γλυστρίδα απο μωρό και εξακολουθει να ειναι γλιστριδασ :P

dZJip3.png

Ελλ το ξερω οτι ηταν δυσκολα τελευταια αλλα το να πει φευγω γιατι δεν την παλευω και παω στην μητερα μου ειναι βαρυ. Ρωατω μηπως το ειπε σε εκρηξη θυμου και δεν το εννοει στην πραγματικοτητα.

Ριχτο Μαρα

Οσο για τον ερχομο του Μαριου στον κοσμο ειναι η μοναδικη φορα στην ζωη μου που ειχα τοσο αντιφατικα συναισθηματα. Στην αρχη ειχα απογνωση που δεν τον ειχα κοντα μου αλλα μετα συνειδητοποιησα ποση απογνωση μπορει να νιωθει αυτος και πηρα τα πανω μου και πηγαινα και στεκομουν διπλα του χωρις να μπορω να τον πιασω και εδινα σημασια στο πως πηγαινε η υγεια του και ποτε θα τον επαιρνα, μονο αυτο σκεφτομουν. Ολα τα αλλα συναισθηματα τα κλειδωσα για να αντεξω μεχρι την στιγμη που τον πηρα σπιτι.

(επισης, γνωριζει κάποια εναν νορμαλ παιδοψυχολόγο? εχω κατι απορίες με το πουκισταν και 8ελω λιγο βοηθεια γιατι η ψυχοτετοια που ειχα μου τα λεει λιγο..αλαμπουρνεζικα)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Αν γνωρισεις τον Μαριο Μαρα θα το επιβεβαιωσεις αυτο, απο βρεφος το ματι του ηταν αστριτης και σωματικα εκτος απο το βαρος που του ελειπε δεν ειχε κανενα προβλημα ουτε διανοητικα, δεν του ξεφευγε τιποτα και βιαζοταν ολα να τα κανει νωρις γιαυτο γρηγορα ξεπεραστηκαν οι φοβοι μου για την προωροτητα και δεν τον παιδεψα με συνεχεις εξετασεις που μου ελεγαν οι γιατροι.

Στο μονο που υστερει και με φοβιζει μηπως οφειλεται στην προωροτητα ειναι η ομιλια, μιλαει βεβαια αλλα οχι με πολλες λεξεις και οποτε θελει αυτος.

μαρκοπουλάκι μην μασας κα8ολου με την ομιλία. ο άντρας μου περα απο τα κλασικα μπαμπα τιτα ντιρινριτι και σε ρυθμό πολυβόλου μεχρι να παει 3 χρονών δεν ειχε την ίδια εξελιξη με άλλα παιδιά.. μια μερα εντελώς στο χου ο ηλιας αρχισε να..απαγγέλει και να λέει κα8αροτατα πολλές λέξεις κλπ... τωρα βεβαια πριν απο 40 χρονια ουτε λογοθεραπευτες υπήρχαν οι μανάδες μπαίναν στα τριπάκια που μπαίνουμε εμεις σημερα. ήθελε το χρόνο του; έτυχε; 8α μπορουσε να συμβει νωρίτερα; ιδέα δεν εχω.. αλλά ετσι ξαφνικά τον έπιασε

dZJip3.png

Ευχαριστω για τις διευκρινισεις ΜαρκοΠολο..

σαφεστατα δεν συγκρινεται η προωροτητα των 32 εβδομαδων και ολα τα δυσαρεστα παρελκομενα με την δικια μας..

Η μικρη ας πουμε οπως και της Ελλ,δεν μπηκε θερμοκοιτιδα καν,βγηκε 3100 κιλα και αμεσως ηρθε στο δωματιο...Στο δικο μου μυαλο δεν ηταν αυτο που εχουμε στο μυαλο μας ακουγοντας την λεξη προωρο αν και ηταν προωρο(κυριολεκτικα)

Αλλα το ειχα απορια...

γιατι το ακουω για παιδακια που γεννηθηκαν ετσι οπως η δικια μου και με παραξενευε!!

Mara-76 είπε:
μπορει το ατρερμονο νταχντιρντι να εχει τα ιδια αποτελέσματα με ένα παιδί που ας πουμε περασε ενα χ διαστημα στην θερμοκοιτίδα?

Δεν πιανω καλα τι εννοεις.

Στη δικη μου περιπτωση ακολουθησα τις αναγκες του μωρου το οποιο ηταν αρκετα ανικανοποιητο και πολυ θυμωμενο ως βρεφος. Δεν συμβιβαζοταν με τιποτα λιγοτερο απο αυτα που ηθελε,νυχτες ολοκληρες αγκαλια να κουναω, να τον βαζω για υπνο και σε 5 λεπτα να ξυπναει για να σιγουρευτει οτι ειμαι διπλα του και αυτο γινοταν ολη την νυχτα για πανω απο ενα χρονο και ολη την ημερα στα χερια μονη μου στο σπιτι.

Αφου για καποια περιοδο τους πρωτους μηνες της ζωης του ενιωθα οτι πραγματικα το παιδι μου δεν ηταν ευχαριστημενο και χαρουμενο οτι κι αν εκανα. Ηταν ζορικη φαση αλλα ευτυχως καποια στιγμη το παιδι ισορροπησε.

Διαφημίσεις

εννοούσα πώς μπορει ενα παιδί που δεν μπηκε θερμοκοιτίδα, ηταν με τη μάνα του και γενικά ειναι σε κατασταση "αχουτο αχουτο" μπορει να ειναι ανικανοποιητο, νευρικό, απαιτητικό, κλπ κλπ?

dZJip3.png

Καλα ειναι και θεμα χαρακτηρα αυτο Μαρα να σου βγει ζορικο το μωρο και εκει κανεις οτι μπορεις καλυτερο, συνηθως ομως μετα τα δυο χρονια στρωνουν αν το χειριστεις σωστα.

Υπαρχουν και τα παιδια βεβαια που ειναι τοσο δυναμικη η προσωπικοτητα τους που αυτο τα ακολουθει σε ολη τους την ζωη.

Εγω τους τελευταιους μηνες βλεπω τεραστια προοδο με τον Μαριο, εχει ηρεμησει καπως και πιστευω οτι οταν μιλησει και καλα ολα θα ειναι πιο ηρεμα. Παρολαυτα ποτε δεν θα γινει σαν τα παιδια αλλων γνωστων που jερω που ειναι ηρεμα και υπερβολικα ησυχα παιδακια. Ειναι στον χαρακτηρα του να ειναι αεικινητος και οτι θελει να το καταφερενει και αυτο δεν νομιζω να αλλαξει. Ειναι και θεμα dna.

κοιτα το εζχω ξαναπει σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν 8α ηθελα ΠΟΤΕ μου ενα ησυχο παιδάκι...αφτερ ολ και εγω και ο αντρας μου ειμαστε σε μια μονιμη κατασταση παροξυσμου :P απλά αναρωτιέμαι πολλές φορές και εντυπωσιάζομαι απο το οτι ενα σκατο 9 μηνων εχει ξεδιπλώσει ήδη προσωπικότητα....τεσπα.. μια μικρη παρενθεση ητο αυτο...και μιας και σας επρηξα 5 μερες τώρα.. μολις μιλησα με την παιδιατρο. Η ΠΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΟΥΠΕΡ, Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΛΗΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ...αλλα οκ 8α συνεχισουμε μασκουλες

οποτε μπορω να ξαναγινω πια το τρελο χαρουμενο κοριτσι που γνωρισατε και αποθεώσατε (αερικο το αποθεωσατε σε σενα παει :P)

dZJip3.png

Φαντασου οταν τον εβγαλε απο την κοιλια ο γιατρος ολοι ημασταν με κομμενη την αναπνοη για να δουμε αν θα κλαψει η αν θα χρειαστει διασωληνωση και ο Μαριος βγηκε πανηγυρικα με μια κραυγη και με σηκωμενο προς τον γιατρο το μικροσκοπικο χερακι μπουνια μεσα στην στριτζα και στα νευρα. Αμεσως ο γιατρος μου ειπε χαλαρωσε ειναι μια χαρα και τον φωναζε στριτζακι μεσα στην εντατικη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...