Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Προς το παρόν ....

έχω γίνει famous...και φρόντισαν γι'αυτό οι πολυαγαπημένες μου εξαδέλφες που τράβαγαν βιντεάκι το Σάββατο τους τρελούς μου χορούς και αυτή την τόσο καλή ερμηνεία μου!!!! το έχουν δείξει παντού και μ έχουν κάνει διάσημη...

Έπρεπε ν ακούγατε στο τέλος που γυρίζει κ λέει ο κωμικός

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΤΣΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!!! ντόινγκ ντόινγκ ντόινγκ...

Ρε κορίτσια το αποφάσισα θα βάλω υποψηφιότητα... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΑΡΑΣ, ΚΑΛΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ... Θα έρθετε για δημοτικοί σύμβουλοι?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν τώρα όντως πρέπει να φύγω. Είναι 4!!!!!!!!

Πάω στις εξαδέλφες μου μιας και είναι εκεί οι γονείς μου, ο σύζυγος με τα τέκνα... να σώσω την αξιοπρέπεια μου..

I ll be back as soon as possible...

Διαφημίσεις

Πάω σπίτι μου! Λευκούλα αυτό με το γκλέτσο το απωθημένο... κοίτα τον άλλη μια φορά τώρα να σου φύγει :lol:

κι εγω μεσα!!!!!!:P

ωραιο το ονομα του παππου.

ποτε ειναι η βαφτηση???

Dwraki αρχές Μαϊου λέμε. Αλλά ψάχνομαι από νωρίς, γιατί με τη μικρή δεν μπορώ να τρέχω στα μαγαζιά.

Dwraki αρχές Μαϊου λέμε. Αλλά ψάχνομαι από νωρίς, γιατί με τη μικρή δεν μπορώ να τρέχω στα μαγαζιά.

με το καλο!!!!!!!

καλητερα τρεχα τωρα γιατι μετα δεν θα προλαβαινεις

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

πήγαμε ομοιοπαθητικό - τον ακροάστηκε - ίωση με λίγα ακροαστικά και κόκκινο λαιμό

μας έδωσε ένα δικό του σκονάκι και τα γνωστά συμβατικά φάρμακα

δηλ του λέω "γιατρέ μου, με λίγα ακροαστικά και βήχει έτσι και κάνει 40 (γιατί έφθασε 39,7) , αν είχε πολλά ακροαστικά τι θα γινόταν?"

μου απάντησε κάτι χαριτωμένο που δεν το θυμάμαι

θυμάμαι όμως που τον ρώτησα "φάρμακα για την υστερία έχετε?" - μου απάντησε, "ουουου, πολλά!"

μαζέψτε τη νίτσα, με τρελλαίνει αυτή τη στιγμή η ενέργειά της και οι ερωτήσεις της, στυλ "γιατί δεν έκανες αυτό, εγώ έκανα εκείνο", κ.λ.π.

ζώπυρον = κρυάδες σε όλο το σώμα, πόνοι παντού, πυρετό 38

αααααααααα, είμαι χάλια λέμε, ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ

Αγγελίνα, τι έγινε με το παιδί? Περιμένω νέα σας!

nitsa, I love you!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...