Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α, να μην ξεχασω και ενα οφφ τοπικ ον τοπικ general topic whatever......and so on and so forth yada yada.......

ο συζυγος σκεφτεται να παει να κοιμηθει στο πατρικο του λεει σημερα γιατι δεν παμε καλα μεταξυ μας.......κοινως με παραταει......(ευγενικα ή αναγωγα ή κατι τετοιο ε?)........

τί?:shock:

α, να μην ξεχασω και ενα οφφ τοπικ ον τοπικ general topic whatever......and so on and so forth yada yada.......

ο συζυγος σκεφτεται να παει να κοιμηθει στο πατρικο του λεει σημερα γιατι δεν παμε καλα μεταξυ μας.......κοινως με παραταει......(ευγενικα ή αναγωγα ή κατι τετοιο ε?)........

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Πονανε τα ατιμα τα κακαλα μου με τον ηλιθιο καιρο που εχει σημερα παλι.Ο Μαριουλης καλομαθε στις βολτες και λυσσαγε να βγει και ευτυχως που ηρθε η γιαγια και τον παει παρκο.

σημαίνει στα ποντιακά αρχ..δια:oops:;):cool:

Διαφημίσεις

Ωχ Έλλη, τι 'ν' τούτο πάλι? Out of the blue ή το 'βλεπες να 'ρχεται?

Μωρέ μου έχει έρθει να τα μαζέψω κι εγώ και να πάω στη μανούλα μου όχι μία, αλλά ένα εκατομμύριο και μία φορές, αλλά βλέπεις...τα παιδιά. Οι άντρες όμως δεν νιώθουν από τέτοια.

Και γι' αυτό που λέγατε για τα υποσυνείδητα της κλινικής, κι εγώ το πιστεύω. Και της γέννας, επίσης. Δεν μου βγάζει άνθρωπος από το μυαλό ότι ο μεγάλος μου ήταν τόσο νευρικός και δύστροπος σαν νεογνό και τόσο απόλυτα εξαρτημένος από μένα, λόγω της πίεσης που τράβηξε τόσες ώρες. Να σκάσει κόντεψε, το μωρό μου.

Κι εμένα μου έδωσαν μέθη και νταγκλιάστηκα κανονικότατα...δεν μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά από τη νάρκωση, εκτός του ότι κρατάει λιγότερο. Καλά έκανες και το απέφυγες, Μαρκοπουλάκι, ιδίως τη στιγμή που δεν υπήρχε ένδειξη για την εξέταση.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

σε οτι αφοσα στις σχεσεις αγγελινα μου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων νομιζω πως η αλήθεια ειναι κάπου στη μεση και το "φταιξιμο". παντως η αληθεια ειναι οτι μετα τα παιδια η σχέση αλλάζει..τωρα το αν αλλαξει προς το καλύτερο ή προς το χειροτερο.. ο θεος κ η ψυχή μας, παιζουν πολλά ρόλο.

dZJip3.png

σε οτι αφοσα στις σχεσεις αγγελινα μου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων νομιζω πως η αλήθεια ειναι κάπου στη μεση και το "φταιξιμο". παντως η αληθεια ειναι οτι μετα τα παιδια η σχέση αλλάζει..τωρα το αν αλλαξει προς το καλύτερο ή προς το χειροτερο.. ο θεος κ η ψυχή μας, παιζουν πολλά ρόλο.

εγώ πάλι αυτό δεν το πολυπιστεύω...

einai αναλογα με τις συνθηκες ζοπάκι μου...ποτέ δεν μπορείς να ξερεις τι παιζει και αν παιζει και πως παζει το οτιπδηποτε μεσα στην ψυχη ή και το μυαλό του άλλου..εγώ πλέον εχω "μάθει" να μην εκπλήσομαι για τιποτε σε οτι εχει να κανει με τους ανθρώπους..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

σ' αυτό μάρα, θα συμφωνήσω απόλυτα - γι' αυτό και ποτέ δεν εκφέρω άποψη για τις διαπροσωπικές σχέσεις, ακόμα κι αν είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος...

αυτό που φαίνεται (καλό ή κακό) μπορεί ν' απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα... όταν είμαστε απ' έξω, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιθανολογήσουμε...

δηλαδή?:confused: δεν εννοώ την μετάφραση αλλά την ουσία!:-)

μανούλες που εργάζονται απο το σπίτι τους με τον οποιοδήποτε τρόπο....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Αρχ.... τελειως τα κοκαλα Σεβουλα!!!!

Η προωροτητα ουσιαστικα εχει να κανει με το ποσο νωριτερα γεννηθηκε το μωρο. 36 εβδομαδψν ειναι μεν προωρο αλλα αρκετα καλη εβδομαδα οποτε συνηθως δεν αντιμετοπιζουν προβληματα τα παιδακια που εχουν γεννηθει σε αυτη την εβδομαδα.

Η τακτικη για τα πολυ προωρα μωρα ειναι οτι μετρας την ηλικια τους συμφωνα με το ποτε επρεπε να εχουν γεννηθει και οχι με την κανονικη ημερομηνια γεννησης. Δηλαδη οταν ενα μωρο ειναι δυο μηνων αλλα γεννηθηκε ενα μηνα νωριτερα θεωρειται ενος μηνα παιδι και οχι δυο.

Θεωρητικα ολα αυτα γιατι πολλα προωρακια δεν εχουν ουτε κινητικα ουτε σε αλλα θεματα καθυστερηση.

Π.χ ο Μαριος γεννηθηκε 32 εβδομαδα που ειναι νωρις μεν αλλα περπατησε 11 μηνων κανονικα και ακολουθησε σε ολες του τις εκφανσεις τα συνομιλικα παιδακια εκτος απο το θεμα της ομιλιας που ακομα ειμαστε λιγο πισω.

Οσο για το ψυχολογικο κομματι αυτο ειναι αλλο θεμα. Οταν γεννηθηκε ο Μαριος πηγε κατευθειαν εντατικη και δεν τον ειχα καθολου κοντα μου. Τον αγκαλιασα πρωτη φορα 10 μερες μετα που θεωρειται και θαυμα, αρκετα νωρις δηλαδη σε σχεση με το ποσο προωρος γεννηθηκε.

Φανταζομαι οτι το να βγαινεις στον κοσμο αυτο και να μην εχεις την μαμα σου και ουτε αλλο χαδι φιλικο κατι θα σου αφησει στην ψυχη και στο υποσυνειδητο. Αντι για τις πρωτες αγκαλιες ο Μαριος ειχε μονο πονο απο ενεσεις και σωληνακια στην μυτη.

Και αυτο σιγουρα το κουβαλαει, οταν τον πηρα σπιτι και μεχρι που μπουσουλησε δεν δεχοταν να κατσει οπουδηποτε αλλου εκτος απο την αγκαλια μου, σε ριλαξ καθοταν μονο αν ημουν ακριβως διπλα του εγω. Τρελη κουραση και πιεση αλλα δεν μπορουσα παρα να ανταποκρινομαι γιατι εβλεπα ποσο με ειχε αναγκη.

Ελλ το εννοουσε ο αντρας σου αυτο???

Νομιζω πως το εννοει ναι Μαρκοπολο μου. Οχι δεν ειναι κατι καινουργιο. Καποιες πιο παλιες θα θυμουνται οτι την παλευω πολυυυυυυ καιρο τωρα.......μα παρα πολυ. θα δουμε.....

Ρε τι τραβηξε ο Μαριος ρε......:( Οσο διαβαζω για εσας τοσο στεναχωριεμαι. Δυσκολα βρε κοπελα μου πολυ......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...