Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

O δικος μου ηρεμησε κατα πολυ απο οταν βγηκε απο την κουνια, παλι ξυπναει βεβαια αλλα οχι εκεινο το κακο καθε μιση ωρα να χτυπαει στα καγκελα και να κλαιει.

Και την χρυσοπληρωσα την κουνια και καποια στιγμη πρεπει να αποφασισω να την χαρισω.

Φαιη τι σου ειχα απαντησει??? Αν εκαναν το ακουογραμμα οσο ηταν στην εντατικη το παιδι δεν θα ειχα προβλημα αλλα οταν φυγαμε δεν ηθελα να τον ξαναβαλω στην δοκιμασια του νοσοκομειου εκανα αμαν να το ηρεμησω το βρεφακι που το ακουμπαγες και πεταγοταν γιατι νομιζε οτι θα το πονουσαμε με ενεσεις και διαφορα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σαι καλα ειρηνακι και σορρυ για την ανησυχια απλά κοιμηθηκα ΠΑΛΙ στισ 5 και μετα μεχρι να ερ8ω γραφιεο κλλ πηγε 1...ε μεχρι να ριξω εναν τσαμπουκα ετσι για να σφυγγουν τα αιματα πηγε 3.. ε να μην δουλεψω και λιγο? :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στην Πούκι!

O δικος μου ηρεμησε κατα πολυ απο οταν βγηκε απο την κουνια, παλι ξυπναει βεβαια αλλα οχι εκεινο το κακο καθε μιση ωρα να χτυπαει στα καγκελα και να κλαιει.

Αυτό το παιδί πρέπει να ζορίστηκε ψυχολογικά με την παραμονή του στην θερμοκοιτίδα (ή ΜΕΝΝ; ) Είμαι πλέον σίγουρη ότι τα πάντα παραμένουν στο ασυνείδητό μας

οτι ευελπιστουν να πληρωθουμε δευτερα που 8α πληρωθουμε απο κατι πελάτες κλπ κλπ @@αριεσ δλδ... το νεο σχεδιο του τρελου αφεντικου μου: part time διορθωση..α ποε εκει ξεκινησε ο καβγας.. του λεω χριστιανε μου γραφω τα 3/4 και των δυο περιοδικών..οκ?? οκ μου λεει.. ε λοιπον ΕΓΩ ειμαι δυσλεκτική... καταλαβες? οχι μου λεει..ε τοτυ λεω με παρτ ταιμ διορθωση καμια κοπελα δεν 8α πρλαβαινει και 8α δεισ τυπωμενα τιποτυα ΙΕΞΘΙΕΞΔΦΞΔΟΣΟΚΦΚΟΞΔΦΔΦΔΞΦ

να τα βλεπεις καλυτερα μου λεει... δεν εχω χρονο να τσεκαρω..του λεω.. μα πως μου λεει σου εχω 3 βοηθουν... εκει αρχισα και ουρλιαζα

ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ! ΤΙ 8ΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΚΑ8ΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ....?

dZJip3.png

Μπράβο στην Πούκι!

Αυτό το παιδί πρέπει να ζορίστηκε ψυχολογικά με την παραμονή του στην θερμοκοιτίδα (ή ΜΕΝΝ; ) Είμαι πλέον σίγουρη ότι τα πάντα παραμένουν στο ασυνείδητό μας

Ακριβως αυτο Παλαντιν, ποτε δεν θα μου το βγαλεις απο το μυαλο οτι επαιξε ρολο η προωρη γεννα και η παραμονη στην εντατικη και στον χαρακτηρα του και σε πολλα αλλα πραγματα. Εκανα τεραστια προσπαθεια να τον κανω να νιωσει ασφαλεια και δεν ελειψα στιγμη απο διπλα του γιαυτον ακριβως τον λογο.

Κοριτσια μου καλησπέρα,

τι κάνετε??? Ηρθε ο μπαμπας και κρατάει το μπεμπάκι μου και εγώ επιτέλους ήρθα για παρεούλα....

Να σας πω καλέ??? Λέω να ξεκινησω το HBWM...τι λέτε???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Ετσι λέω..Να κάνω κάτι με μηδαμηνο κεφάλαιο ή έστω λιγοστο και να δώ αν θα τραβηξει πριν πούμε ότι θα φύγουμε με τον άνδρα μου για άλλη γη άλλα μέρη..

uop51syge.png

Aααααααα...καλα Μαρα...μεγαλος π@π@ρ@ς ο δικος σου....να βαλει δυσλεκτικο ατομο να κανει διορθωση....ελεος!!

Στελλινουλα τι ειναι το Hbwm??

MαρκοΠολο να σε ρωτησω κατι????Λεγατε τις προαλλες με το Αερικο για την προωροτητα,του Μαριου και της Κωτιτας....

τι σημαινει αυτο??

Εμενα η μικρη μου γεννηθηκε 36η εβδομαδα...παιζει ρολο η προωροτητα σε κατι???Διορθωμενη ηλικια??

Σε βοηθαω να καταλαβεις τι ρωταω??

Aααααααα...καλα Μαρα...μεγαλος π@π@ρ@ς ο δικος σου....να βαλει δυσλεκτικο ατομο να κανει διορθωση....ελεος!!

Στελλινουλα τι ειναι το Hbwm??

MαρκοΠολο να σε ρωτησω κατι????Λεγατε τις προαλλες με το Αερικο για την προωροτητα,του Μαριου και της Κωτιτας....

τι σημαινει αυτο??

Εμενα η μικρη μου γεννηθηκε 36η εβδομαδα...παιζει ρολο η προωροτητα σε κατι???Διορθωμενη ηλικια??

Hbwm - ΗΟΜΕ BASED WORKING MOMS :D

uop51syge.png

36 εβδομαδων γεννηθηκε η Στεφη....δεν ειχε κανενα θεμα ουτε προσαρμοστικοτητας ουτε ποτε επρεπε να κανει τι. Στην μεση ακριβως ηταν σε ολα. Απο περπατημα μεχρι ομιλια.....νομιζω οτι μιλουσαν για τον Μαριο οτι ισως επηρεασε η παραμονη του στην ΜΕΝΝ την συμπεριφορα του ή κατι τετοιο......η δικια μου δεν μπηκε ουτε καν θερμοκοιτιδα. Ηταν αγκαλια μου 2 ωρες μετα την καισαρικη και θηλαζε.....τι να σου πω......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

α, να μην ξεχασω και ενα οφφ τοπικ ον τοπικ general topic whatever......and so on and so forth yada yada.......

ο συζυγος σκεφτεται να παει να κοιμηθει στο πατρικο του λεει σημερα γιατι δεν παμε καλα μεταξυ μας.......κοινως με παραταει......(ευγενικα ή αναγωγα ή κατι τετοιο ε?)........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...