Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Επισης malecon! :D

Ρε γμτ.. Βρεχει εδω.. :( Κι ηθελα να παμε καροτσαδα με τη μικρη το απογευμα να παρω και τα γυαλακια μου.. Ο Βασιλης δουλευει ως τις 8..

Ισως προλαβουμε οριακα να τα παρουμε (9 δεν κλεινουν τα μαγαζια σημερα?), αλλα... bye - bye καροτσαδα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι υπόλοιπες σε γράφουμε ε; Μηπως να κάνεις ένα review τις προηγούμενες σελίδες;

δούλευα εκτός σπιτιού και μάλιστα τώρα θα ξαναφύγω!

και να φανταστείς ότι πουρνό πουρνό σήμερα ξεκίνησα με την αεροκόρη... ποιός δεν διαβάζει τι γράφω??????

τι αχαριστία θεέ μου...:cool:

Διαφημίσεις

παλλαντίν, κοιμάστε μαζί με το παιδί; κι εμείς!

Έχουμε σύστημα: στο δωμάτιο της μικρής, στο πάτωμα, έχουμε ένα ημίδιπλο στρώμα. Την κοιμίζω εκεί και όταν έρθει η ώρα να κοιμηθώ κοιμάμαι με τον άντρα μου στο δικό μας κρεβάτι, κανονικά. Έχω ανοιχτή και την ενδοεπικοινωνία, και κατά τις 2 - 3 που ξυπνάει η μικρή μεταφέρομαι στο κρεβάτι της και συνεχίζω τον ύπνο μου εκεί. Ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τίποτα, γιατί κοιμάται βαθιά και δεν τον ενοχλεί που φεύγω αφού έχει κοιμηθεί, εγώ δεν πηγαινοέρχομαι παρά μία φορά μόνο, και η Σοφία συνηθίζει να κοιμάται στο δωμάτιο της, οπότε όλοι είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή τη λύση. Παλιά ξυπνούσε κατά τις 11 για πρώτη φορά, μετά κατά τη 1, τώρα κατά τις 2-3, ευελπιστώ ότι σύντομα στις 5 και μετά καθόλου:D

Ποιο ειναι το κοντινοτερο πανεπιστημιακο νοσοκομειο στην Δραμα??? Θεσσαλονικη??

Λάρισα μένει η κοπέλα, οπότε λογικά Θεσσαλονίκη

Μεταξακι και η μεθη ενα ειδος ναρκωσης ειναι, μου ειχαν κανει και εμενα σε ενα χειρουργειο και νομιζα οτι απλα θα ζαλιστω αλλα κανονικα ξεραθηκα στον υπνο και δεν ειχα καμια επαφη με το περιβαλλον.

Κι εγώ έκανα μέθη πρόσφατα, στην απόξεση. Ξεράθηκα κανονικά!

! τουλάχιστον, ξέρετε γιατί μπαναρίστηκε πάλι η κικίτσα:confused:?

Μήπως επειδή έκανε 2ο λογαριασμό;:confused:

Και εσεις στρωματσαδα Παλλαντιν?? Και εμες αυτη την προσωρινη λυση ειχαμε βρει αφου δεν ηθελε με τιποτα την κουνια και ξυπναγε καθε μιση ωρα και πηδαγε απο την κουνια. Μερες τωρα ψαχνω για κρεβατι να αγορασουμε καταλληλο για μικρο παιδι.

Αν την ξερεις την κοπελα που σου ειπα μιλα της να πaει σε πανεπιστημιακο please!!!!

Και εσεις στρωματσαδα Παλλαντιν?? Και εμες αυτη την προσωρινη λυση ειχαμε βρει αφου δεν ηθελε με τιποτα την κουνια και ξυπναγε καθε μιση ωρα και πηδαγε απο την κουνια. Μερες τωρα ψαχνω για κρεβατι να αγορασουμε καταλληλο για μικρο παιδι.

Αν την ξερεις την κοπελα που σου ειπα μιλα της να πaει σε πανεπιστημιακο please!!!!

την κοπέλα δεν τη ξέρω προσωπικά, της απάντησα όμως στο θέμα της πριν λίγο

Καλά, η κούνια για εμάς ήταν η πιο άχρηστη αγορά!

Διαφημίσεις

Μαρκοπουλινα μου ειχες μιλησει στο θεμα που ειχα ανοιξει για το ακοογραμμα και δεν το θυμομουν!! Σημερα που το ξαναδιαβασα το ειδα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΧΘες το βράδυ όμως σου έγραφα και με έγραφες :moutra:

εγωωωωώ????? μάλλον εσύ!!!!!! :zilitses"

Kαι ναι τώρα ανησυχώ κι εγώ για την τρελλή που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα!

κι εγώ!

υ.γ. ελλ, είσαι στο δρόμο?

Κι εγω κοιμαμαι με την μικρη στο διπλο!!

Την ειχα βαλει στην κουνια της διπλα μου αλλα μετα την ιωση το παιδι ειναι γαντζωμενο επανω μου και την εβαλα ξανα μαζι μου...

Σκεφτομαι σημερα να δοκιμασω ξανα την κουνια...

Απο Ιουνιο που θα ειμαστε σε δικο μας σπιτι και η μικρη θα εχει δικο της δωματιο....εχω σκοπο να εφαρμοσω το συστημα της Palladin...

αερικο ωρες ωρες γινεσαι σχεδον ανθρωπινη :P μαναρα μου! πως με πιανεις! οντως σκοτωνομουνα εδω εισ το γραφιεον

πουκονεα. κοιμηθηκε απύρετη αλλά ανησυχη.. εκανε ητ μασκα της το πρωι κανονικα αν και λιγωσε στο κλάμα.. παραμένει απυρετη με καλή διοάθεση, δεν πινει την αντιβιωση και φωζει οοοοοοοοοοοοο κακαααα! αλλα αφου ειναι απυρετη ειπε η δοχτωρ να μην επιμεινουμε..τρωει λιγο καλυτερα.. ε φανταζομαι οτι ξεμπερδευουμε σιγα σιγα..ε?ε?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...