Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Expand  

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

malecon είπε:
Αστα να πάνε Μαρκο :(:(:(:(

Ρε κορίτσια να σας πω μια αμαρτια μου? :oops::oops::oops:

Ενώ γενικά δεν είμαι κατά των μεταναστών και δεν θέλω να είμαι ρατσίστρια, χτες περπάτησα την Πατησιων από πλ.Κολιάτσου έως Αγ.Μελετίου...ε σκιάχτηκα λίγο με τόσους ξένους :(:(:(

Αυτες οι περιοχες ηταν σουπερ σος λεμε απο εποχη μανας μου. Δεν ειναι οι ξενοι. Ειναι οι περιοχες.....και οσο πανε χειροτερευουν.......καλημερα ολες καλα?

Πως πανε οι αρρωστοι.....?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ellemphriem είπε:
Αυτες οι περιοχες ηταν σουπερ σος λεμε απο εποχη μανας μου. Δεν ειναι οι ξενοι. Ειναι οι περιοχες.....και οσο πανε χειροτερευουν.......καλημερα ολες καλα?

Πως πανε οι αρρωστοι.....?

Τι να σου πω...κυκλοφορούσα και παλιά σε αυτές τις περιοχές γιατί έμεναν πολλοι φιλοι μου και εγώ ένα διαστημα έμενα Δροσοπούλου και δεν θυμαμαι να είχα νιώσει τόσο φοβισμένη :oops:

malecon είπε:
Τι να σου πω...κυκλοφορούσα και παλιά σε αυτές τις περιοχές γιατί έμεναν πολλοι φιλοι μου και εγώ ένα διαστημα έμενα Δροσοπούλου και δεν θυμαμαι να είχα νιώσει τόσο φοβισμένη :oops:

Το καλο γινεται κακο και το κακο χειροτερο το ξερεις? .....καπως ετσι. 'χρωματισμενες' ηταν απο τοτε, απλα δεν ηταν τοσο ασχημα. Οσο παει θα γινεται και χειροτερα παντου.....οχι μονο εκει..........και μιλαω για την ανασφαλεια οχι για τους ξενους. Ακομα και εδω που μενω εγω αρχισαν να σπανε αμαξια στον περιφερειακο......εκει που δεν εχει πολλα σπιτια. Που παλια το αφηνες ξεκλειδωτο και εφευγες και το πρωι ανεπαφο.....τι να λεμε τωρα. Ο κοσμος ξενος και Ελληνας πειναει. Και οταν ο κοσμος πειναει γινονται πολεμοι (μικροι ή μεγαλοι).....ετσι λεει ο κυρης μου......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ellemphriem είπε:
Ο κοσμος ξενος και Ελληνας πειναει. Και οταν ο κοσμος πειναει γινονται πολεμοι (μικροι ή μεγαλοι).....ετσι λεει ο κυρης μου......

Αυτό πιστεύω κ εγώ...γι'αυτό νιώθω πολύ άσχημα που φοβήθηκα επειδή ήταν ξένοι...

Διαφημίσεις

Καλησπερα στις πολυλογουδες :-P και σας ευχαριστω πολυ ολες για το "μεγεια" :D

Μολις εβαλα για υπνο το ταλιμπανακι μου! Μετα απο οσα περασαμε με τους ιλιγγους (θυμαστε που δεν μπορουσα να σηκωθω και το παιδι ηταν στο διπλανο δωματιο και με ζητουσε αλλα εγω δεν μπορουσα να ειμαι μαζι της?), εχει παθει φοβερη μαμακιαση.. Δεν ξεκολλαει με τιποτα απο πανω μου! Το μαναρακι μου θα τρομαξε πολυ ετσι οπως με εβλεπε μαλλον.. :( Τελος παντων!

Διαβασα που λεγατε για το ακοογραμμα.. Εχει κανει και η Μαρια οταν ηταν 7 μηνων επειδη περασαμε 2 απανωτα κρουσματα μηνιγγιτιδας. Οντως τα ναρκωνουν με μεθη (βαζουν σιροπακι μες στο γαλα), γιατι αλλιως δεν συνεργαζονται. Δεν ξερω αν εκανα καλα ή κακα που συνεναισα στο να γινει, ευτυχως για εμας βγηκε "καθαρο" και δεν αντιμετωπισαμε καποιο προβλημα απο τη ναρκωση. Απλα ηταν λιγο νυσταλεα εκεινη την ημερα. Ειχα ανοιξει θεμα διπλα τοτε.. Θα βρειτε αναλυτικα ολες τις λεπτομερειες εδω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47165&highlight=%E1%EA%EF%EF%E3%F1%E1%EC%EC%E1

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

AΛΟΟΟΟΟΟ!!!

Σεβη.....τελειος ο νισεστες....εγω ευτυχως μεχρι τωρα τον χρησιμοποιησα μονο μια φορα για δοκιμη διοτι ποτε δεν συγκαηκαμε πολυ...αλλα του ελαιολαδου,αβοκαντελαιου κλ του εχω δωσει να καταλαβει..

Μια αλλη κοπελα ελεγε οτι βαζει και αργιλο με ελαιολαδο και κανει επισης θαυματα!!

Μαλεκον,αυτο που κοιταζες στο Αμαζον δεν το πουλαει το Αμαζον αλλα αλλος πωλητης και ετσι η τιμη του ειναι ιδιαιτερα τσιμπημενη.Θα κοιτας γενικα να ειναι πωλητης το Αμαζον και μετα θα αποφασιζεις.Εννοειται οτι πληρωνεις με την καρτα σου και παει στην διευθυνση που δηλωνεις!

Το Μαδερκερ δεν στελνει πουθενα αλλου εκτος Αγγλιας.

Μπορεις να βρεις υπεροχα χειροποιητα τζιβιτζιλικια στο etsy.com

κι εννοειται στο ebay.co.uk!!!

Μπορεις να της στειλεις και βρεφικα καλλυντικα κλπ κλπ...

Οτι θες ρωτα κι απο εδω!!!

Αερικο νισεστε εχει επικρατησει να λεμε το καλαμποκαλευρο αλλα στην ουσια ετσι ονομαζεται οποιοδηποτε αλευρι ακομη και σιτου,βρωμης,ρυζιου..

Κικη...θα σου προτεινα να μην βαλεις φρουτο στο ρυζαλευρο..Εγω δεν εβαλα ποτε..αλλα στην τελικη αν δεις και αποιδεις....βαλε κατι αλλα οχι μπανανα,καλυτερα αβοκαντο(μην το φοβηθεις καθολου)..γιατι μετα το παιδι θα στουμπωσει απιστευτα λεμε:tongue:

γειά σου γλυκέ φλεβάρη! καλορίζικες οι αλλαγές! δώσε χρόνο στη μικρούλα σου να σιγουρευτεί ότι δεν σε "χάνει"! με πολλά φιλιά - αγκαλιές και γλυκόλογα!:D

οι υπόλοιπες... με γράφετε:tongue:! τουλάχιστον, ξέρετε γιατί μπαναρίστηκε πάλι η κικίτσα:confused:?

zopiron είπε:
γειά σου γλυκέ φλεβάρη! καλορίζικες οι αλλαγές! δώσε χρόνο στη μικρούλα σου να σιγουρευτεί ότι δεν σε "χάνει"! με πολλά φιλιά - αγκαλιές και γλυκόλογα!:D

οι υπόλοιπες... με γράφετε:tongue:! τουλάχιστον, ξέρετε γιατί μπαναρίστηκε πάλι η κικίτσα:confused:?

Καλησπέρα :P Πάλι μπαναρίστηκε? :shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ Ζουπυ μου!!! Εννοειται πως αυτο θα κανω.. Δεν μου κακοφαινεται καθολου, ισα - ισα κοιταω να το απολαυσω μεχρι να της περασει και να με ξαναγραψει στα παλια της τα παπουτσια!

Μπαναριστηκε παλι η Κικη?? Γιατι??

gM4vp2.png

Μηπως επειδη εκανε 2ο λογαριασμο?

Ισως να ειπα και τη μεγιστη βλακεια, αλλα δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο..

:(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...