Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μεταξακι και η μεθη ενα ειδος ναρκωσης ειναι, μου ειχαν κανει και εμενα σε ενα χειρουργειο και νομιζα οτι απλα θα ζαλιστω αλλα κανονικα ξεραθηκα στον υπνο και δεν ειχα καμια επαφη με το περιβαλλον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξακι και η μεθη ενα ειδος ναρκωσης ειναι, μου ειχαν κανει και εμενα σε ενα χειρουργειο και νομιζα οτι απλα θα ζαλιστω αλλα κανονικα ξεραθηκα στον υπνο και δεν ειχα καμια επαφη με το περιβαλλον.

ΣΩΣΤΑ! και γω πριν από δυο μήνες που έβγαλα τον πολύποδα ξεράθηκα εντελώς μιλάμε!

Διαφημίσεις

Πονανε τα ατιμα τα κακαλα μου με τον ηλιθιο καιρο που εχει σημερα παλι.Ο Μαριουλης καλομαθε στις βολτες και λυσσαγε να βγει και ευτυχως που ηρθε η γιαγια και τον παει παρκο.

Αστα να πάνε Μαρκο :(:(:(:(

Ρε κορίτσια να σας πω μια αμαρτια μου? :oops::oops::oops:

Ενώ γενικά δεν είμαι κατά των μεταναστών και δεν θέλω να είμαι ρατσίστρια, χτες περπάτησα την Πατησιων από πλ.Κολιάτσου έως Αγ.Μελετίου...ε σκιάχτηκα λίγο με τόσους ξένους :(:(:(

ΣΩΣΤΑ! και γω πριν από δυο μήνες που έβγαλα τον πολύποδα ξεράθηκα εντελώς μιλάμε!

Νάτα μας !!!!! Αυτά είναι που φοβάμαι η δόλια η μάνα...

Μαρκοπουλάκι,

Αυτή η κ....υγρασία που έχει χθες και σήμερα τον έχει τσακίσει τον έρημο τον γιο μου... είχε δύσπνοια χθες το απόγευμα. Ήμουνα στο τσακ να τον βουτήξω να τον πάω νοσοκομείο για μάσκα... του έδωσα κορτιζόνη και κάπως καλυτέρευσε.... :-(

Μαλεκόν εγώ στην συγκεκριμένη περιοχή σκιαζόμουν και προ ξένων με τους έλληνες ... δεν είναι οι ξένοι το πρόβλημα αλλά ο κόσμος που μαζεύεται ανεξάρτητα ιθαγένειας και υπηκοότητας.

Διαφημίσεις

Μαλεκόν εγώ στην συγκεκριμένη περιοχή σκιαζόμουν και προ ξένων με τους έλληνες ... δεν είναι οι ξένοι το πρόβλημα αλλά ο κόσμος που μαζεύεται ανεξάρτητα ιθαγένειας και υπηκοότητας.

Κι όμως εγώ το ένιωσα έντονα επειδή ειναι ξενοι :( Και πριν κανα 2 χρόνια είχα πάει να πάρω το λεοφωρείο για το σπίτι από Αγ.Παντελεήμονα. Επειδή αργούσε πολύ αλλά και επειδή πλεον φοβομουν είχα παρει την τον άντρα μου κλαίγοντας να με μαζέψει...εντάξει ήμουν και κουρασμένη δεν λέω...αλλά κ τότε μου είχαν χτυπήσει άσχημα οι πολλοι ξενοι :(:(:(

Στο αναπνευστικο τον πηραζει Μεταξακι??? Μην τον πολυβγαζεις νυχτα εξω με υγρασια για να μην υποφερει πολυ.

Δεν το βγάζω έξω καθόλου αλλά ιδιαίτερα προς τα μέρη μας που η θάλασσα είναι ένα στενό από κάτω.... δεν χρειάζεται να βγει...... ναι, δυστυχώς, στο αναπνευστικό εμφανίζει ιδιαίτερη ευαισθησία, πήρα πριν λίγο τηλ στο σταθμό και μιλήσαμε... ευτυχώς είναι καλά !!!

Με το πρώτο κλάμα που θα ρίξει δε, φαντάζεσαι πώς κάνουν τα τιγράκια από μέσα ???? Με πιάνει η ψυχή μου όταν τον ακούω έτσι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...