Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι μεθη μου ειχαν πει και εγω δεν ηθελα να ταλαιπωρησω αλλο το παιδι ηθελα να το παρω σπιτι αμεσα και οταν τον πηρα σιγουρευτηκα οτι απο ακοη ηταν οκευ μιας και ουτε τουαλετα δεν μπορουσαμε και δεν μπορουμε να παμε το βραδυ ξυπναει με το παραμικρο που θα ακουσει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

30 το βρισκω....:shock::shock::shock::shock::shock: Πριν 2 μηνες πήρα για μια άλλη γνωστη

μήπως βρε κοιτάς άλλο?

γιατί και εγώ είχα πάρει ένα γυμναστήριο με ψαράκια 30 ευρώ της φίσερ...ήταν όμως πιο μικρό από αυτό!!!!!!

έχω την αίσθηση ότι τα φίσερ είναι ελληνικά...τα έχει η Νουνου..το ήξερες??

δεν συμφέρει ρε πάρτο από εδώ και στείλτο!

Διαφημίσεις

άσχετο (με όλα):

έφτιαχνα τον κιμά για τα μπιφτέκια στο φούρνο που θα κάνω και έκοψα 3 κλωναράκια από τον μαϊντανό που φύτεψα σε μια γλάστρα και μόλις φύτρωσε. Μιλάμε μύρισε το σπίτι ολόκληρο!!!!!! Τέλεια μυρωδιά! Καμία σχέση με του μανάβη!:rolleyes:

Η ναττυ είναι πολύ ηλιθιο....http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1949579#post1949579

Ρε κορίτσια πειράζει που εγώ στο θέμα με τον αιματοκρίτη θα έλεγα πως αν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρα δεν θα με ενοιαζε και τόσο ο θηλασμος? :oops:

Παιδια το παιδι κινδυνευει και κανεις δεν δειχνει να εχει αντιληφθει την σοβαροτητα της καταστασης, δεν ξερω πως αλλιως να τα γραψω για να τους ταρακουνησω. Ενα μωρο με 22 αιματοκριτη χρειαζεται επειγοντως νοσοκομειο κινδυνευει η ζωη του, και ο παιδιατρος και ο αιματολογος της περιοχης μου φαινεται οτι δεν εχουν την εμπειρια να το χειριστουν. Ο θηλασμος αυτη την στιγμη δεν ειναι το θεμα.

Ποιο ειναι το κοντινοτερο πανεπιστημιακο νοσοκομειο στην Δραμα??? Θεσσαλονικη??

Παλλαντιν αν γνωριζεις την κοπελα περισσοτερο μιλα της σε παρακαλω σε π.μ η σε τηλεφωνο μπας και την επηρεασεις να δει το παιδι νοσοκομειακος παιδοαιματολογος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...