Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμενα γιατι μου ειχαν πει οτι το ακουογραμμα θελει ναρκωση οταν ηταν μωρο ο Μαριος και γιαυτο αρνηθηκα να το κανει το προωρακι μου μιας και κουνουπι να περναγε απο πανω αυτος το ακουγε απο νεογεννητο.

Καλημερα σε ολα τα κορτσια ξανα, μπηκα βγηκα εβαλα για υπνο τον γιο μου και ξαναηρθα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να κάνω μια ερώτηση σε όσες ασχολούνται με on line αγορές?

Έχω μια φίλη στην Κύπρο που θα γεννήσει και θέλω να της στειλω δώρο...Τα mothercare που τα ξέρω στελνουν Κυπρο? Έχετε τιποτα αλλο να προτεινετε?

Να κάνω μια ερώτηση σε όσες ασχολούνται με on line αγορές?

Έχω μια φίλη στην Κύπρο που θα γεννήσει και θέλω να της στειλω δώρο...Τα mothercare που τα ξέρω στελνουν Κυπρο? Έχετε τιποτα αλλο να προτεινετε?

θέλεις να το στείλεις απευθειας δλδ? χωρίς να το δεις εσύ πρώτα????

Διαφημίσεις

Νάρκωση? Πρώτη φορά το ακούω Μαρκοπουλάκι μου, αν και για νεογέννητα δεν κατέχω. Ε όχι και νάρκωση...λες και δεν μπορείς να καταλάβεις αν το μωρό ακούει.

Σέβη, ειλικρινά δηλαδή, για μένα δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξήγηση φυσική, παρα μόνο μεταφυσική. Κι όποιος άλλος έβλεπε ακριβώς τη φάση, το ίδιο θα πίστευε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

θέλεις να το στείλεις απευθειας δλδ? χωρίς να το δεις εσύ πρώτα????

Τα mothercare τα ξερω σαν ρουχα...να πάρω κάτι από εδώ και να το στειλω λες? ...ελεγα να το αποφύγω. Σκεφτόμουν να πάρω ένα γυμναστηριο της fisher price που μου αρεσει αλλά μετά σκεφτηκα την φασαρία και τα έξοδα να το συσκευάσω και να το στείλω...γι'αυτο σκέφτηκα κάτι από internet :roll:

Νάρκωση? Πρώτη φορά το ακούω Μαρκοπουλάκι μου, αν και για νεογέννητα δεν κατέχω. Ε όχι και νάρκωση...λες και δεν μπορείς να καταλάβεις αν το μωρό ακούει.

Σέβη, ειλικρινά δηλαδή, για μένα δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξήγηση φυσική, παρα μόνο μεταφυσική. Κι όποιος άλλος έβλεπε ακριβώς τη φάση, το ίδιο θα πίστευε.

Ετσι μου ειχαν πει τοτε ισως γιατι ηταν νεογεννητο.

Διαφημίσεις

Τα mothercare τα ξερω σαν ρουχα...να πάρω κάτι από εδώ και να το στειλω λες? ...ελεγα να το αποφύγω. Σκεφτόμουν να πάρω ένα γυμναστηριο της fisher price που μου αρεσει αλλά μετά σκεφτηκα την φασαρία και τα έξοδα να το συσκευάσω και να το στείλω...γι'αυτο σκέφτηκα κάτι από internet :roll:

μπορείς να το πάρεις από το νετ και να το στείλεις απευθείας...

αν είναι κάτι επώνυμο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα!!!

μπορείς να το πάρεις από το νετ και να το στείλεις απευθείας...

αν είναι κάτι επώνυμο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα!!!

Ξέρεις πού να κοιτάξω για το γυμναστήριο? Γι'αυτό σκέφτηκα τα mothercare σαν 2η επιλογή, τα ξέρω και αν στέλνουν Κύπρο είμαι καλυμένη ;)

Ετσι μου ειχαν πει τοτε ισως γιατι ηταν νεογεννητο.

Μήπως εννοείς με μέθη ????? :idea:

Και αυτό το σενάριο παίζει αλλά προσπαθώ να το αποφύγω επειδή, στην περίπτωσή μας, ο Νικόλας παίρνει πολλά εισπνεόμενα (flixotide/aerolin) κάνει και θεραπεία με singulair και θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για να το κάνουν ούτως ώστε να τον παρακολουθεί και αναισθησιολόγος... Να φανταστείτε ότι έχω μιλήσει με τον ΩΡΛ -να 'ναι καλά το παληκάρι- κι έχουμε πει να έρθει σπίτι το βράδυ αφού κοιμηθεί ο Ν. να του βάλει το πράμα που κάνει τον έλεγχο -ή μάλλον εκείνος μόνο θα το φέρει / τα λοιπά τα έχει δείξει στον μπαμπά μας.... γιατί εάν μια στις 1.000 ξυπνήσει ο γιος μου και τον δει "μπότσο" από πάνω του τον γιατρό ε ρε γλέντια να δείτε τί έχει να γίνει -.... ΔΡΑΜΑ, ζω ένα δράμα... Α ρε μάνα δεν ήξερες με κάνεις ΩΡΛ !!!!

ότι ακούει, ακούει... αυτό είναι στάνταρ. συνεννοείται για τα πάντα και σου πετάει κουβέντες όποτε (και όταν) του την βαρέσει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...