Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερα ομορφες!!!! Αγγελινα χαρηκα πολυ για τα νεα!!!!

Αερικοπουλο δυναμη!!!! Δεν μασαει η Κωτιτα απο πεσιματα.

Το μελανι το χρησιμοποιουσαν και παλια οταν ημασταν εμεις παιδια και εκανε θαυματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και στον εδώ μαχαλά !

Αγγελίνα μπράβο ! Ευχάριστα τα νέα σας... Κι εγώ ταλαιπωρώ το αγοράκι μου με αυτούς τους ΩΡΛ... σε νοιώθω... κι έχουμε δρόμοοοο μπροστά!

My beba .... στο φαρμακείο θα ζητήσεις μελάνι για σύγκαμα. Πάντως εμάς όταν είχε μπει στο Παίδων ο Νικόλας 5,5 μηνών με γαστρεντερίτιδα μου είχαν πει μόνο sudocrem. Αν θες πολύ καλή (αλλά κομματάκι ακριβή) είναι και η Helixderm σε ένα μπορντώ σωληνάριο. Τραβάει όλοοοοο το "κάψιμο". Την έχω δοκιμάσει και όντως κάνει θαύματα.

Αν είσαι του "φυσικού" όμως και κάνει δουλειά ο νισεστές -δεν το έχω δοκιμάσει- (εδώ θα με βρίσει η sevoula) τότε ΟΚ !

Kαλημέρα κορίτσια.

Κική, ήμασταν στο τροχάδην, από Γ. Παπανδρέου κέντρο και μετά πεινούσε ο μικρός κι ήθελε να πάει και στα Public. Της μάνας του παιδί. Αντί να μου ζητάει παιδότοπους και παιχνιδάδικα, βιβλιοπωλεία μου ζητάει. Α, είδε και την παιδική χαρά πίσω από το ΚΘΒΕ και του γυάλισε, αλλά δεν βόλευε με τίποτα. Άλλη φορά, να δούμε μπας και.

Αερικό, μπράβο ρε συ! Άντε, καλά είσαστε, δόξα τω Θεώ.

Η Δώρα πού είναι ρε παιδιά? Κι η Νίτσα πάλι χάθηκε.

Λευκή, πού είσαι ακόμα. Και χιλια μάτια να 'χεις, δεν φτάνει. Της κολλητής μου η κόρη, που την είχε αφήσει στη μάνα της να πάει στο γυναικολόγο, 2,5 χρονών, βγήκε από το σπίτι, κατέβηκε 2 ορόφους σκάλες και περπατούσε ξυπόλητη σύριζα στο δρόμο, που γίνεται χαμός. Ευτυχώς έχει εκεί μαγαζί η κουμπάρα της, την είδε και τη μάζεψε πριν απομακρυνθεί πολύ. Αυτό κι αν είναι. Ο χειρότερος εφιάλτης μου, μιλάμε.

Κι εγώ στο σύγκαμα βάζω ένα κόκκινο σαν μελάνι από το φαρμακείο, αυτό που λέει η Ειρήνη. Μήπως έβγαλε και τίποτα σπυράκια, εκτός από την κοκκινίλα?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρααααα!!!! :P

@σέβη: δεν σου είπα ότι τα παιδια μας έχουν το ίδιο τσαπερδονοβλέμμα? ;)

@Κικη κ Παλλάντιν: Ρε σεις τι κάνατε πάλι χτες?

@όλες τις άλλες: αν μετά τους χτεσινούς διαλόγους ξαναδιαβάσω τπτ για την αγλαια θα πλακωθούμε...και να με προσέχετε γιατί είπαμε...είμαι παράφρων :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Κική, κι ο μεγάλος δεν την έτρωγε τη ρημάδα τη φρουτόκρεμα. Και κλάμα η μαμά. Στην ουσία, φρούτα έφαγε, αφού σταματήσαμε να τα αλέθουμε. Έχει μέσα στο φόρουμ ένα θρεντ "δεν τρώμε φρουτόκρεμα", κάπως έτσι. Για ρίξε μια ματιά.

Κάντυ, καλημέρα. Εσείς γιατί τρέχετε σε ΩΡΛ, για ωτίτιδες?

Δεν μπήκε ακόμα η Μάρα να μας πει για το μωρό.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ναι... έχει κάνει δυο φορές ωτίτιδα από τον Σεπτέμβρη και έχουμε στο πρόγραμμα και ακουόγραμμα* -λέμε τώρα- γιατί τον Μάιο έχουμε ραντεβού με Αναπτυξιολόγο και θα μας χρειαστεί... βλέπεις ο Νικόλας έχει αποφασίσει να ΜΗΝ μιλήσει εάν δεν τρελλάνει πρώτα την μανούλα ... το καμάρι μου !

*Κι αν ποτέ κάτσει να του κάνουν την εξέταση εμένα να με λιθοβολήσετε, που βλέπει την είσοδο της πολυκατοικίας και αρχίζει να ουρλιάζει από το πεζοδρόμιο....

Κατάφερα και έφτασα στο γραφείο!!! Μϊα ώρα στο δρόμο... ευτυχώς δεν έχουμε άλλους φακέλους... περιμένουμε να παραλάβουμε και ελπίζω να μην μας τους φέρουν σήμερα μπας και ξεκουραστούμε! Είναι και η συνάδελφος κομμάτια με τον μικρό της με 39 πυρετό... ούτε εκείνη κοιμήθηκε τη νύχτα!

Απορία ηλίθιας: Τι είναι το νισεστέ;

Μελάνι έβαζε και η πεθερά μου στον καλό μου γιατί είχε όξινα ούρα και συγκαιγόταν με το παραμικρό!

Μπήκαμε στον παιδικό χωρίς κλάμματα :D :D :D :D :D

Κατάλαβα...εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα.

Μην το φοβάσαι το ακουόγραμμα πάντως, χθες κάναμε εμείς. Κάτι ακουστικά στα αυτιά τους βάζουν και κρατάει πολύ λίγο. Και το τυμπανόγραμμα, αν χρειαστείτε, το ίδιο. Δεν μιλάει καθόλου το παιδάκι?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Aeriko είπε:
Κατάφερα και έφτασα στο γραφείο!!! Μϊα ώρα στο δρόμο... ευτυχώς δεν έχουμε άλλους φακέλους... περιμένουμε να παραλάβουμε και ελπίζω να μην μας τους φέρουν σήμερα μπας και ξεκουραστούμε! Είναι και η συνάδελφος κομμάτια με τον μικρό της με 39 πυρετό... ούτε εκείνη κοιμήθηκε τη νύχτα!

Απορία ηλίθιας: Τι είναι το νισεστέ;

Μελάνι έβαζε και η πεθερά μου στον καλό μου γιατί είχε όξινα ούρα και συγκαιγόταν με το παραμικρό!

Μπήκαμε στον παιδικό χωρίς κλάμματα :D :D :D :D :D

αερικάκι τί έπαθε το παιδί εχτές????? κάτι διάβασα....

Διαφημίσεις

στο θέμα πωπουδάκι, ευαίσθητη περιοχή είμαι πρύτανιης!

τα έχω δοκιμάσει όλα.μελάνι μπλε, μελάνι κόκκινο εοζίν, ντακταρίν, αλοιφές, σκόνες φαρμακευτικές, όλες τις κρέμες εμπορίου, φαρμακείου.

το καλύτερο κ το πιο αγνό είναι το ελαιόλαδο κ από πάνω νισεστές μπόλικος. όχι να το πετάξεις σαν ταλκ, να το βάλεις με τη χούφτα.

λείπει κ το μαρσολανάκι να με ενισχύσει... που το δοκίμασε.

έχω γράψει στο δίπλα, στο φόρουμ, στο θέμα ευαίσθητη περιοχή της πάνας άπειρες φορές. αφήστε τις χημείες κ πιάστε το λαδάκι κ βάλτε άφοβα νισεστέ.

εγώ ακόμα βάζω στην κόρη μου που είναι 17 μηνών ελαιόλαδο.

τα έμαθα, γιατί πρώτα έπαθα. όχι εγώ, η μικρή μου. λίγων ημερών παρουσίασε σύγκαμα στην κλινική που γέννησα. από τα μωρομάντηλα.

της έβαζα χάιντροβιτ κρέμα. την σούντο κρημ την δοκίμασα... μάπα χημεία.

την μπεπανθολ, τη βελέντα, ... όλα. της έβαλα εοζίν, μελάνι μπλε, ντακταρίν, μια άλλη αλοιφή. σπάραζε το μανάρι μου. είχε καταντήσει έγκαυμα, πληγές. φαινόταν το αίμα.

μέχρι που φώναξα άλλη παιδίατρο, μας έσωσε με το ελαιόλαδο με το νισεστέ.

αγνό, εγγυημένο αποτέλεσμα. μακριά από μωρομάντηλα.

παλλαντίν, κοιμάστε μαζί με το παιδί; κι εμείς!

μαλεκόν, όντως!

αερικό, διάβασα τί έγινε....μακάρι να είστε πάντα καλά. όλα τα παιδιά.

Αγγελίνα, όταν διάβασα για το παιδί με το σίδερο, είχα αμέσως την ίδια πεποίθηση κι εγώ, όπως κι εσύ!

Σαμ, να μπαίνεις συχνότερα.

κατερίνα κρήτη, καλώς ήρθες!

Μαρκοπουλάκι μου, μάκια.

Φαίη, με γειές μαλλί κ βιτρίνας ματάκια!

Βίκυ, μη χάνεσαι!

λοιπόν έχει κάνει από τη μια μεριά μια γραμμούλα η οποία είναι άσπρη (μέσα στο γενικό κόκκινο του πωπού) και υποθέτω πως αυτό είναι που την πονάει. Το νισεστέ είναι αλεύρι από καλαμπόκι νομίζω, σαν corn flour. Της το ξαναέβαλα τώρα με μπόλικο μπόλικο μπόλικο νισ. και είναι αρκετά καλύτερα, καμιά σχέση με χτες.

Θενκς αγκέν Σεβάκι μου!

κ ο άντρας μου πάθαινε σύγκαμα πολύ συχνά κ του έβαζε η πεθερά μελάνι μπλε.

τώρα όμως ξέρω.

η ευαισθησία της κόρης μου είναι κληρονομική.

νισεστές αερικό μου είναι αυτό που βάζουμε για να κάνουμε πίτα, να ανοίξουμε φύλο.

το βρίσκεις στα άλευρα, μάρκετ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...