Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνύχτα ράννια!

κι εγώ θα πάω για ύπνο σε λίγο!

αγγελίνα, μπράβο κορίτσι μου!!!!! είδες γιατί τα είχα πάρει με την πρώτη σας ωρλ?

όσο για μας, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, πραγματικά! θα δρομολογήσω ότι χρειάζεται!

υ.γ. αυτή τη φορά, δεν ήταν του δικού μου ιγμόρια ή ίωση αλλά... παγωτό...:evil:

Μη βρίζετε ρε κόρες, ορίστε, τα είπα μαζωμένα. Σόρρυ ρε μαρκοπούλι που σε ξενυχτάω.:oops:

Μάρα, Σαμ, καληνύχτα και καλο και απύρετο ξημέρωμα. Μακάρι να έιναι και η Κωτίτα καλά, την έχω έννοια.

Μου τα είπε και ο ανήρ για τον ΠΑΟΚ. Γελούσε, κατουριόταν μιλάμε. Φοβερός φίλαθλος. :rolleyes:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ζοπυράκι μου, η παιδίατρος ήτανε που έθιξε πρωτη το ενδεχόμενο της επέμβασης, και το έκανε γιατί έβλεπε ότι υποτροπίαζε συνέχεια, απανωτά κι εκείνη δεν ήθελε να του δώσει άλλη αντιβίωση. Εκείνη άλλωστε με παρέπεμψε σε ΩΡΛ και μου πρότεινε να τον σταματήσω κι από τον παιδικό. Δεν μπορώ να της ρίξω κι άδικο.

Άσε που αυτή κάθε μέρα με τα εγχειρισμένα είναι, στην εντατική των νεογνών. Οπότε δεν της λέει και πολλά μια απλή επέμβαση σε ένα 5χρονο. Κακώς βέβαια, αλλά με ξέρει πολλά χρόνια και μου έχει άνεση.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

αγγελίνα, την γιατρό σου δεν την γνωρίζω και φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα!

δεν αμφισβητώ τις γνώσεις της και την εμπειρία της - αλλοίμονο - αλλά γενικά μιλώντας κι όχι μόνο για σας, τρελλαίνομαι με τους γιατρούς που δεν μπορούν να δουν τα πράγματα (πιο) σφαιρικά και με μεγαλύτερη νηφαλιότητα! και νομίζω πως σε αυτό το σημείο χωλαίνει πολύ η σύγχρονη ιατρική!

Ευχαριστώ, Ζωπυρόν μου.

Ξαναμπήκα γιατί θέλω να πω στη Μάρκοπολο να βάλει λινκ για το μωρό με την αιμόλυση, θέλω να το παρακολουθήσω το θέμα, αλλα δεν το βρίσκω τώρα. Ελπίζω να τα διαβάσει τα αποψινά αύριο, γιατί θα ξεχάσω να το ξαναζητήσω.

Άντε καληνύχτα μας φιλενάδες!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Μπράβο βρε Αγγελίνα!!!! Ωραία τα νέα!

Λοιπόν εμείς τελικά κοιμηθήκαμε (?) αγκαλιά με την μικρη... δηλαδή εγω και αυτή στο μονό κρεβάτι στο δωμάτιό της διότι ξύπνησε στις 1.50 και με φώναξε (όπως κάθε βράδυ την ίδια ώρα). Ροχάλιζε ο Λ. Ευτυχώς δεν ζήτησε να πάμε μέσα, δυστυχώς στριφογύρναγε πάνω στο πονεμένο μου χέρι όλη τη νύχτα. Ξύπναγε από εφιάλτες και από πόνο (?). Ξύπνησε κεφάτη πάντως (σε αντίθεση με εμένα που πονάω παντού) και έφαγε και τραγουδάει και αναγνωρίζει και ακόμα δεν έχει μαυρίσει το μάγουλο... έχει απλώς μικρές εκδορές σαν σπυράκια.

Αυτά και φεύγω να πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά γιατί λόγω απεργίας θα πάω και το σύζυγο στη δουλειά!

Καλημέρα όλη μέρα.

Τα περαστικούλια μου σε όλα τα άρρωστα (αν και δεν έχω προλάβει -ως συνήθως- να διαβάσω τι έχετε).

Τσίμπησα και 2 καρτούλες από δίπλα και ήρθα στα ίσα μου:D:D:D.

Δυστυχώς είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να μπω στο τιουμπι να κάνω καμιά αφιερωσούλα στον καρταδόρο μου.

Η Σωτηρία φταίει για όλα..... αυτή με παρέσυρε............. φτου σου Σωτηρία:tongue::tongue::tongue::tongue: (είμαι στο νηπιαγωγείο ακόμα, μη μου δίνεται σημασία).

Στο μεταξύ

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=69144&catid=9

Ν'αγιάσει το χεράκι του και τα γιαουρτάκι που πέφτουνε δηλαδή (λέω ν'αρχίσουμε να κρατάμε ημερολόγιο με τα "γιαουρτόματα" του Πάγκαλου.......θα γεμίσει πολύ γρήγορα).

Καταρχήν τι εννοούσε η Ράννια με το "κική τον πούλο";

Κική στο έχω γράψει κι εγώ: Δικές μας είναι οι αναγωγές που γίνονται όταν διαβάζουμε κάτι... φιλτράρεται μέσα από τα δικά μας βιώματα ενοχικά ή μη και μας βγαίνουν επίσης στο γράψιμο... Το θέμα είναι πόσο εσύ επιτρέπεις σε αυτά που διαβάζεις / ακους να σε αγγίζουν συναισθηματικά και να σε φορτίζουν... αποστασιοποιήσου και όλα θα γίνουν καλύτερα (το δεύτερο ενικό το χρησιμοποιώ για ευκολία, αναφέρομαι σε όλες μας!)

Ράνια, μου δίνεις τον πούλο?

Κάπως έτσι είναι αερικό...

Γεια σας κι από μενα...επιτέλους.

Σήμερα ήμασταν Θεσ/νίκη στους ωριλάδες, θα σας τα πω μετά.

Τι είναι αυτά που ακούω, Αερικούλι? Ω ρε μάνα μου φρίκη! Αλλά τολμώ να πω ότι άμα έδειχνε καλά και κοιμηθεί καλά, φτηνά τη γλυτώσατε. Τις τρέμω τις κωλοτσουλήθρες, και τα ύψη γενικά.

Σας έχω πεθι εγώ φάσεις με τον μεγάλο? Μια, κλασσικά, όταν έπεσε από την κούνια και βροντήχτηκε κάτω με το κεφάλι. Την επόμενη μέρα του παρήγγειλα το κανονικό κρεββάτι, έπρεπε να γίνει αυτό για να ανοίξουν τα μάτια μου, της πανηλίθιας.

Το άλλο: λίγες μέρες πριν τα πρώτα του γενέθλια, είχα σιδερώσει και αντί να μαζέψω το ζώον πρώτα το σίδερο (τη στιρέλλα μα την βάση τη βαριά) και τη σιδερώστρα, παίρνω τα ρούχα να τα πάω μέσα. Το μωρό τότε ακόμα μπουσουλούσε και σηκωνόταν και τράβαγε, γενικά. Κάνω πέντε βήματα προς τα μέσα έχοντας πλάτη στο σ´ιδερο, ακούω ένα ΜΠΑΜ! σαν να έσκασε βόμβα και το μωρό να ουρλιάζει. κι έχω μείνει κοκκαλωμένη, με τα ρούχα στα χέρια, άκαμπτη τελείως, και δεν μπορώ να γυρίσω να κοιτάξω γιατί τρέμω τι θα αντικρύσω και το μωρό ουρλιάζει όλο και περισσότερο...τελικά παίρνω στροφή και βλέπω το σίδερο ολόκληρο πεσμένο δίπλα του, με τη βάση. Τον παίρνω αγκαλιά, το κεφάλι του ματωμένο, αλλά μόλις, μια γρατζουνιά, χωρίς να τρέχει αίμα. Ανεβαίνουν τρέχοντας ο άντρας μου κι η πεθερά μου, παίρνω την παιδίατρο που εφημερεύει στο Παπαγεωργίου και από το τρέμουλο δεν μπορώ να της δώσω να καταλάβει, αυτή νομίζει ότι το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία...με τα πολλά συνεννοούμαστε και μου λέει τα γνωστα περί παρακολούθησης. Στήνω μια καρέκλα δίπλα του και λέω, εδώ θα κάτσεις ρουφιάνα να βρυκολακιάσεις, δεν έχει ύπνο απόψε. Τον άφηνα μόνο για να πηγαίνω να γονατίζω στα εικονίσματα. Έκλαψα για δυο ζωές εκείνη τη νύχτα.

Τελικά το παιδί ήταν μια χαρά. Κι εμένα δεν μου το βγάζει κανείς απ' το μυαλό οτι το φύλαξε ο άγγελός του. κι όποιος θέλει, ας κοροϊδεύει. Ήταν ακριβώς κάτω από το σίδερο, τραβηξε το καλώδιο και, σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους, έπρεπε όλο αυτό το πράμα να σκάσει στο κεφάλι του και να μείνει επί τόπου. Και είχε μόνο μια γρατζουνιά!

Τι τα θυμήθηκα τώρα...

Πωπω ρε παιδιά!Τι έχουμε τραβήξει με τα παιδιά μας!

Ήσουν Θεσσαλονίκη καλό μου?

Το διευθυντή της ωρλ του παπαγεωργίου πως τον λένε? Πρέπει να πηγαίνει η θεία μου σπίτι του και να του καθαρίζει το σπίτι.

Άλλη φορά όταν έρθεις Θεσσαλονίκη, κι είσαι χαλαρή, κερνάω καφέ!

Αυτες τις μαλακιες κανει ο αντρας μου γαμωτο...να ηταν 3 μηνων που σηκωσε ψηλα το παιδι μεσα στο μπανιο...το οποιο λογω παταριου εχει χαμηλοτερο ταβανι....στο τσακ γλυτωσαμε το κοπανημα στο κεφαλακι της......κι αυτο γιατι το παιδι απο μονο του δεν γουσταρει τα πεταγματα,σφιγγεται και κραταει τις μπουνιτσες του οποτε δεν το εκανε με δυναμη:mad::x

Του εχω φαει τα αυτια και ευτυχως ΠΛΕΟΝ δεν της κανουμε τετοια παρα μονο ελαφρα πεταγματακια ΑΛΛΑ κοντα στο σωμα μας...για να νιωθει ασφαλεια!!

Μαρα...ο αντρας σου μπορει να παρει το 9μηνο οποτε θελει μεχρι το παιδι να παει 6 χρονων...το ξερεις???

Μάρσυ, το ρυζάλευρο που δίνεις δίπλα μπορώ να το βάλω στη φρουτόκρεμα? Γιατί το παιδάκι μου το μικρό δεν τρώει καθόλου φρούτο λέμε!Με έχει τρελλάνει! Βέβαια τώα θα προσπαθήσω και με το μπιμπερό μπας και...Δεν ξέρω τι να κάνω!

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...