Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγω ημουν τρελη απο οταν γεννηθηκε δεν αφησα κανεναν να τον πεταξει πανω γενικα τον εβλεπα οτι ζοριζοταν πολυ. Ηταν και σαν την παλαμη μου τι να πεταξουν πανω την ψειρα??? Μετα που πηρε τα πανω του εδειχνε οτι δεν γουσταρει τετοια, ακομα και αγκαλια δυσκολα καθοταν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελίνα ο δικός μου είναι 4.5 χρονών και δεν έχω σιδερώσει ποτέ παρουσία του άσε που είναι και μία τέλεια δικαιολογία για να

αποφεύγω το σιδέρωμα αν δεν γεμίσει η ντουλάπα σίδερο δεν μπαίνει!!

στην δευτερη επισκεψη στον παιδιατρο..νεογεννητο η πουκι.. ο δοχτωρ την τιναξε και την πέταξε ψηλά... νομιζα οτι 8α σκοτωσω το γιατρο και οτι ειχα πεσει σε παραφρωνα..ε μετα μου εξηγησε :P

η πουκι εντυπωσιαζετε με το ψηλά γενικά..ποτε καβαλα σοτν ωμο μου ποτε σου αντρα μου ποτε σοτν παππού.. γενικά δως της ύψος και ειναι η καλύτερη της

dZJip3.png

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ε να το κρατησω καβα τοτε το 9μηνο! ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μλυ εφτιαξες το κεφι μαρακι!

Καλα μαρηηηη...δεν το ηξερες????ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!Οποτε σας βολεψει...χαλαρα!!

Δημοσιος Υπαλληλος δεν ειναι ο ανθρωπος???

Η 9μηνη ανατροφη τεκνου δινεται οποτε γουσταρει ο ενδιαφερομενος μεχρι την ηλικια που σου ειπα!!

Διαφημίσεις

εμας παλι...αν γινοταν να του βαλεις φτερα στον ωμο να πεταει και μονος του! τρελαινεται στο γελιο....αλλα οταν βλεπω και τον πετανε...πιανεται η ψυχη μου! (τον πεταω κι εγω βεβαια...χεχε)

Διαφημίσεις

εν τω μεταξυ σας εχω πει οτι την εχω δει πολυ fit? :P

παιρνω το καροτσι και παμε το απογευμα 1-1,30 ωρα εντονο περπατημα (ψιλοτζογκινγκ) .... αλλο που τσακισα κατι λουκουμαδες πριν απο λιγο, ετσι? αυτο ειναι αλλο! :P

πηρα και καινουργια φορμα σημερα! :mrgreen:

κατιλαβα

κορες...παω να κανω ενα ζεστο μπανιο γιατι νιωθω...ρυπαρη και μετα να δουμε αν 8α κοιμηθω κλπ κλπ

σασ φιλω

καλο βραδυ σε ολες..ηρεμο και χωρις πυρετους ζαλαδεσ ατυχηματα ιλλιγουσ (για την φιαη το λεω) και κλπ κλπ κλπ αλλα κουλά

ελπιζω το πρωι να μπω και να εχω καλα νεα..οτι πχ το παιδι κοιμη8ηκε ηρεμο και ανευ πυρετου...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...