Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Aυτό πάλι, με τη μανία να τα σηκώνουν και να τα πετάνε στον αέρα...άλλη ηλιθιότητα. Σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας. Καλά, εγώ περιττό να σας πω ότι δεν ξανακούμπησα σίδερο από εκείνη την ημέρα. Τα παίρνει η γυναίκα κάτω στην πεθερά μου και τα σιδερώνει μαζί με τα δικά της, ούτε να το βλέπω δεν θέλω μέσα στο σπίτι μου.

Ευτυχώς δεν έγινε κανένα χειρότερο κακό, Σαμ. Τελικά οι περισσότερες έχουμε κι από μια τέτοια ιστορία...μαναράκια μου. Η Παναγία να τα φυλάει.

Ένα θερμό καλωσόρισμα στις καινούριες κι από μένα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mara πρυτάνησε η λογική διαφορετικά ο σύζυγος στην φυλακή και ο άλλος

στο χώμα ο μικρός γνωρίζει για το ατύχημα ως συμβάν αλλά από το ατύχημα και μετά ενισχύθηκαν οι ανασφάλειες του λογικό αν σκεφτείς ότι και η δική μας συμπεριφορά άλλαξε είμαι λίγο υστερική με τα μέτρα ασφαλείας και σκέφτομαι το παραμικρό που θα μπορούσε να πάει στραβά..όσο για τον

ανεμιστήρα υπάρχει ακόμη μιας και είναι στο μαγαζί μας να μας υπενθυμίζει

κάθε στιγμή ότι όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή

Αλλαγή συζήτησης μην πέσουμε εντελώς..

Γειά σου Ράννια:D

Σιδερένιοι, Κατερίνα.

Αερικό, καληνύχτα.

Μάρα, σε ευχαριστώ. Πάντως το ζόρι που τραβάς εσύ με την απόσταση είναι το μεγαλύτερο όλων, για μένα. Εντάξει, πέρα από την απειρία και το φρικτό άγχος της πρωτομάνας, θα τα έβλεπες όλα πιο ψύχραιμα αν μπορούσες να την παρακολουθείς από κοντά καθε στιγμή. Αυτό είναι που σε τρώει, γιατί είναι εχθρός εσωτερικός...εντός των πυλών, ύπουλος.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

χοχοχοοχοχ καλα εμενα με τρωνε πολla αγγιολινα μου αλλα δεν ειναι της παρουσης,,με βλεπω να ξαναρχιζω τους ψυχολογοι και να γελάμε ατέρμονες...τεσπα,,,εχω κ εγω την γοητεια μου :P η πυκι καποια στιγμη 8α το καταλάβει ;) το 8εμα ειναι οτι ειμαι κοντρολ φρικ..και αρα οτι δεν ελεγχω και οτι δεν γνωριζω πληρως και εις βα8ος..με μπιπ...αλλα ειπαμε.. η επισητμη προχωράει..υπαρχιε ελπις και δι εμε! :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αγγελικουλα μου περιμενω τηλ απο τον συζυγο που ειναι στην μικρα...τπτ ιδιαιτερο καληνυχτεσ να πουμε και τετοια...να θυμηθω να ασχοληθω και μαζι του λιγο αυριο που 8α γυρισει... εχω πεσει τοσο πολύ που τον ξεχνάω..και δεν κάνει...αδικια ειναι

dZJip3.png

κοριτσια πάω για ύπνο κι εγώ!τις καληνύχτες μου!

καληνυχτα κατερινα!

asxeto alla γιαουρτωσαν, περιπου. τον παγκαλο

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=276716&cid=4

χοχοχοχοχοχοχοχοοχοχ

ε προκαλει το ζωο! πηγε στη κερατεα να φαει ! ουστ απο δω!

Αυτες τις μαλακιες κανει ο αντρας μου γαμωτο...να ηταν 3 μηνων που σηκωσε ψηλα το παιδι μεσα στο μπανιο...το οποιο λογω παταριου εχει χαμηλοτερο ταβανι....στο τσακ γλυτωσαμε το κοπανημα στο κεφαλακι της......κι αυτο γιατι το παιδι απο μονο του δεν γουσταρει τα πεταγματα,σφιγγεται και κραταει τις μπουνιτσες του οποτε δεν το εκανε με δυναμη:mad::x

Του εχω φαει τα αυτια και ευτυχως ΠΛΕΟΝ δεν της κανουμε τετοια παρα μονο ελαφρα πεταγματακια ΑΛΛΑ κοντα στο σωμα μας...για να νιωθει ασφαλεια!!

Μαρα...ο αντρας σου μπορει να παρει το 9μηνο οποτε θελει μεχρι το παιδι να παει 6 χρονων...το ξερεις???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...