Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αερικό είναι λίγο θρίλερ και η περιγραφή θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη

κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να σηκώσει το παιδί ψηλά μόλις είχε αρχίσει να περπατάει μόνο που ακριβώς από πάνω υπήρχε ανεμιστήρας οροφής εν λειτουργία αποτέλεσμα ράμματα ένα χιλιοστό από το μάτι και παραμονή στο νοσοκομείο για να δουν αν είχε πάει υγρό στον εγκέφαλο.

Ευτυχώς όλα καλά από άποψη υγείας αλλά ψυχολογικά δεν σβήνει..και φέρνει πολλές ανατροπές και στους γονείς και στο παιδί.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημ. ελπιζω ο καποιος να πλακωθηκε στισ φαπεσ...σορυ κιολασ

dZJip3.png

Αερικό είναι λίγο θρίλερ και η περιγραφή θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη

κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να σηκώσει το παιδί ψηλά μόλις είχε αρχίσει να περπατάει μόνο που ακριβώς από πάνω υπήρχε ανεμιστήρας οροφής εν λειτουργία αποτέλεσμα ράμματα ένα χιλιοστό από το μάτι και παραμονή στο νοσοκομείο για να δουν αν είχε πάει υγρό στον εγκέφαλο.

Ευτυχώς όλα καλά από άποψη υγείας αλλά ψυχολογικά δεν σβήνει..και φέρνει πολλές ανατροπές και στους γονείς και στο παιδί.

Πραγματικα φοβερο..... Εχεις δικιο δεν ξεπερνιεται ευκολα αυτο ακομα κι αν οι πληγες κλεισουν. Ευτυχως Παναγια μου που το παιδι δεν επαθε χειροτερη ζημεια.

Άουτς!!!!!!!!!!!! Γι' αυτό δεν τον γουστάρω κι εγώ αυτον τον μαμημένο ανεμιστήρα οροφής και λύσσαξα παρά το αντιοικολογικό του θέματος να βάλουμε aircondition! Ναι φαντάζομαι ότι αυτό δεν σβήνει ποτέ!!! Ελπίζω πάντως το παιδί να μην το θυμάται... τελικά όλο και πιο συχνά λέω ότι υπάρχει λόγος που δεν θυμόμαστε τους πρώτους μήνες της ζωής μας!!!

Κατερινάκι τι εγχείρηση κάνατε;

Η κολώνα του σπιτιού μου προσφέρεται για μασάζ και δεν πρέπει να το χάσω σήμερα με την καμία! Σας αφήνω και θα σας διαβάσω το πρωί με το καφεδάκι μου :D

μάκια σε όλες...

Αγγελίνα περιμένω να διαβάσω νέα για το παιδί!

Ζώπυρον είσαι θκατούλα!

Διαφημίσεις

κρυψορχία ήτανε , ενδομήτρια συστροφή του όρχι αποδείκτηκε τελικά.δυστυχώς ο όρχις ατρόφησε και αφαιρέθηκε. καθηλώσαμε και τον άλλο να μην έχουμε τρεχάματα στο μέλλον.

ευτυχώς ο μικρός μας ανάρρωνει καλά αλλά το άγχος , η αγωνιά και η στεναχώρια μας δεν περιγράφεται.

Γεια σου σαμ!

Κατερινα τι κανεις? :)

τωρα ξαναεκατσα εγω....βλεπετε ειναι ανοικτο και τα φορα του μπαοκ και καθομαστε εναλλαξ στο λαπτοπ, γιατι το αλλο εχει βγει οφφ.

Αερικακι η Κωτιτα ειναι σκληρο καρυδι μην αγχωνεσαι μια χαρα θα ειναι μετα την ελευθερη πτωση.

Ασχετο αλλα μου πηρε ο Κωστας ενα μικρο λαπτοπακι δωρο εκπληξη αλλα λογω στραβομαρας δεν παταω καλα πληκτρολογιο γιαυτο δειξτε κατανοηση στα γραπτα μου.

Διαφημίσεις

κρυψορχία ήτανε , ενδομήτρια συστροφή του όρχι αποδείκτηκε τελικά.δυστυχώς ο όρχις ατρόφησε και αφαιρέθηκε. καθηλώσαμε και τον άλλο να μην έχουμε τρεχάματα στο μέλλον.

ευτυχώς ο μικρός μας ανάρρωνει καλά αλλά το άγχος , η αγωνιά και η στεναχώρια μας δεν περιγράφεται.

Περαστικα και να μην ξαναπερασετε ποτε τετοια αγωνια, γερο να ειναι παντα το παληκαρι σας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...