Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Εγώ πάντως και τις 2 φορές που έμεινα έγκυος είχα ηπια ταχυκαρδία από πριν τη χοριακη και άκουγα έντονα τους παλμούς μου συνέχεια. Αυτό συνέχισε για αρκετούς μήνες στην εγκυμοσύνη μου που προχώρησε (η πρώτη είχε καταλήξει σε παλινδρομη), είχα πάει και καρδιολόγο και ήταν όλα οκ.

Expand  

Σχεδόν σε όλη την περίοδο αναμονής μετά την ΕΤ με πιάνει ταχυκαρδία ειδικά τις τελευταίες μέρες, είχα και εγώ 37 μέχρι και 38.4 θερμοκρασία κάποιες μέρες αλλά το ρίχνω στα φάρμακα… έχω διαβάσει ότι τα προκαλούνε. Πράγμα εύχομαι να διαψευσθώ τη Δευτέρα…Σε ευχαριστώ για τις ελπίδες…

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MarcoPolo είπε:

Μετα τον χρονο και μεχρι τα δευτερα γενεθλια ειναι πολυ ζορικη φαση. Καταλαβαινουν τα παντα πια και διεκδικουν με οποιο τροπο και στρεσαρονται ιδιαιτερα.

πάντως για εμάς, ο πρώτος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος, αλλά ο δεύτερος χρόνος είναι απολαυστικός. Αυτή η ηλικία είναι πολύ όμορφη. Τι να πω, ίσως επειδή είναι κορίτσι;

Κοίτα που είναι και βιαστικιά και δεν λυπάται την μάνα την τρομοκρατημένη και την πονεμένη! Άκαρδη φιλενάς θα σε σιάξω!

Διαφημίσεις

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix! για την τενοντιτιδα και το τενισ σαμ8ιγκ

κικι σιγα μην μαστιγωνομαι..απλα μου την εσπασε ο παιδικος πουδ εν ειναι ετοιμος..προφανως καποιος καπου καποτε κατι εφαγε και δνε το γυριζει πισω :P

aei kalhnyxta s :P

dZJip3.png

aggelina...σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ μαναρι μου....μου εδειξες με τον πλεον υπεροχο και γλαφυροτατο τροπο οτι δεν ειμαι τρελη...σ αγαπω σ αγαπω σ αγαπω..και με τον ρλ τι εγινε?

dZJip3.png

Marko Polo η περιγραφή σου για το έγκαυμα καθώς και το ατύχημα

του παιδιού της Αερικό ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις κι ας έχουν περάσει

σχεδόν 4 χρόνια.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ειδικά την Μάρα:tongue:

Διαφημίσεις

Κορίτσια πραγματικά σας ευχαριστώ που με καθησυχάζετε! Σημαίνει πολλά για μένα αυτή τη στιγμή!

Σαμ και Κατερινα καλως ηρθατε, καψιμο και εσεις Σαμ???

Παλλαντιν ο πρωτος χρονος ηταν δυσκολος απλα στον δευτερο εμεις παλευαμε να βαλουμε ορια χωρις να καταπιεσουμε το παιδι γιατι ειναι αρκετα ζωηρο και ανεξρτητο και δυναμικο παιδακι και αυτη η δουλεια ηταν κυριως δικη μου και ενιωθα οτι μονιμως παταω σε τεντωμενο σκοινι,ισως παιζει ρολο που ειναι αγορι, ισως το γεγονος οτι ξαφνικα επρεπε να διαπαιδαγωγησουμε το μεχρι τοτε παραχαιδεμενο μας μωρο, γενικα ζοριστηκα πολυ εγω μιας και ειμαι ολη την ημερα μονη μου μαζι του.

Ευτυχως πλεον παροτι ζωηρος νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο και εχει ηρεμησει και αυτος καπως.

Αερικό είναι λίγο θρίλερ και η περιγραφή θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη

κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να σηκώσει το παιδί ψηλά μόλις είχε αρχίσει να περπατάει μόνο που ακριβώς από πάνω υπήρχε ανεμιστήρας οροφής εν λειτουργία αποτέλεσμα ράμματα ένα χιλιοστό από το μάτι και παραμονή στο νοσοκομείο για να δουν αν είχε πάει υγρό στον εγκέφαλο.

Ευτυχώς όλα καλά από άποψη υγείας αλλά ψυχολογικά δεν σβήνει..και φέρνει πολλές ανατροπές και στους γονείς και στο παιδί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...