Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι ευτυχώς κοιμάται σχεδόν ήρεμα... κάτι βηχαλάκια έχει αλλά αυτά τα είχαμε και τα προηγούμενα βράδια...

Φαίη μου μπράβο για τα γυαλάκια και για την αλλαγή! Ανυπομονώ να σε δω από κοντά :D

Ελλ και Βίκη μου καληνύχτα να έχετε :)

Σε λίγο θα την κάνω κι εγώ γιατί πρέπει να μασαζάρω τα χέρια (έχω ήδη χαπακωθεί και έχει αρχίσει να με ψιλοπιάνει... θα το βοηθήσω και με αλοιφή που έχω καιρό να βάλω!)

ένα γεια σε όλες τις ΑνΑλ

ελπίζω να μην ενοχλείστε για την σφήνα:)

Αερικό περαστικά στην μικρούλα από την στιγμή που είναι ευδιάθετη και δεν

έχει κάνει εμετό προσπάθησε να μην ανησυχείς

Mara ελπίζω η πούκι να είναι καλύτερα η πρώτη ίωση/πυρετός είναι λίγο δύσκολη περίπτωση μετα συνηθίζεις!

Palladin αν θέλεις στείλε με πμ το όνομα του/της γυναικολόγου ψάχνω να βρω καινούριο γιατρό.

kalamaraki τον Φαράχ τον είχαμε εμείς παιδίατρο μέχρι πριν δύο χρόνια

τώρα τον πηγαίνω στην παιδίατρο του τέβε αλλά ο μικρός ακόμη ζητάει

τον τζορτζ.Τον γιατρό σου τον συνάντησα μάλλον σε μία πολύ κακή του στιγμή μέσα στην ΜΕΝ του γέννεσις και τον αντιπάθησα:tongue:

Αυτά θυμάμαι προς στιγμήν θα διαβάσω και θα επανέλθω αν δεν έχετε αντίρρηση!!

Προφανώς γιατί αυτά αισθάνομαι ότι με αφορούν. Όλοι κάπως έτσι λειτουργούμε νομίζω.

"Συνομωσίες" βλέπω από τους παιδιάτρους, πράγματι.

Από τα μέλη δεν βλέπω συνομωσίες, βλέπω όμως πολλές φορές διάθεση για ειρωνία και χολή (πιθανόν για να βγάλουν τα σπασμένα, για την επίκριση που θεωρούν ότι δέχονται, την οποία επαναλαμβάνω ότι δεν την βλέπω, τουλάχιστον όχι από τις "γκουρού" του θηλασμού. )

Ίσως τελικά ο καθένας να διαβάζει τα πράγματα από την πλευρά του και να α ερμηνεύει ανάλογα.

Εγώ δε βλέπω συνομωσίες από τους παιδιάτρους. Το έχω ξαναπεί. Πιστεύω ότι λίγοι έως κανένας δε γνωρίζει από θηλασμό. Αυτό όμως δεν δείχνει απευθείας ότι τα παίρνουν, ή τους αναιρεί στο σύνολό τους σαν επιστήμονες.

Φυσικά κακώς. Θα έπρεπε να γνωρίζουν.

Όπως έχει πει και η συμφορουμίτισσα Ράνια, η σχέση του θηλαστικού μαμά-παιδί, είναι μοναδική για τον καθένα. Εκείνη κατάφερε και θήλασε με πρόγραμμα, όχι με ελεύθερη σίτιση.

Τα σχόλια της Αγλαίας, υπάρχουν στο αρχείο...είναι από τη διαμάχη της για το θέμα με τους αντμίν...Μπορείς να τα δεις όποτε θες είναι υπαρκτά, δυστυχώς!

Δεν ξέρω ποιες εννοείς γκουρού του θηλασμού..χλευασμό δε θυμάμαι να έχω δει πχ από την αμαρέτο, ή από την Χριστίνα...έχω δει όμως πολλάκις από πολλές...μέχρι και την ατάκα που έχει μείνει:όσες δίνουμε συμπλήρωμα δηλητηριάζουμε τα παιδιά μας!

Και όπως έχω ξαναπεί και καταγγείλει, αυτό για μένα είναι σαμποτάζ στο θηλασμό. Θυμάσαι ένα λινκ που σου παρέθεσα για το ναζισμό του θηλασμού?Νομίζω ότι εκεί τα λέει πολύ ωραία.

Διαφημίσεις

ωχ η σαμ καλυφ8ειτε! :P

αερικο σορυ που ρωταω αλλα επειδη το εχεις ξαναγραψει τι εχουν τα χερια σου?

και επειδη δεν μπορω να γραφω αλλο να ξερετε οτι εφεξης στα κοινωνικα και λοιπα 8εματα με εκφραζει η κικη οποτε συντασομαι συντασομαι!

dZJip3.png

Οχι απαραιτητως απο ασθενειες βρε απλα μετα τον χρονο εξωτερικευουν πιο πολυ τα συναισθηματα τους και θα του λειπεις πιο πολυ και θα αρχισουν τα νταβαντουρια με κλαματα και θυμο και ειναι κριμα να το περασετε αυτο.

Μετα τον χρονο και μεχρι τα δευτερα γενεθλια ειναι πολυ ζορικη φαση. Καταλαβαινουν τα παντα πια και διεκδικουν με οποιο τροπο και στρεσαρονται ιδιαιτερα.

εχω δει σχετικο 8ρεντ για τα διχρονα..οτι ειναι λεει ταφ κεισ κλπ....ενα ενα παιδια ενα ενα ακομη προπσοαθω να καταλαβω τι ειναι η ιωση... :P εχεισ δικιο μαρκοπουλάκι μου...αλλα που 8α μου παει..απο δω απο εκει κατι 8α σκεφτω ιβεντσουαλι που θα βολευει τους μεγαλους αλλά 8α ειναι καλο καταρχην για την πουκζ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

πάλλαντιν, μιλάς πάρα πολύ όμορφα!

ευχαριστώ:oops:

a epishs το 8ετω ως απλή παραμετρο γενικοτερης κουβεντας η πε8ερα μου μου πεταξε το δηλητηριωδες "ειναι που δεν θηλασεσ κιολας...τα βλέπεις τώρα;" αλα με αυτο 8α ασχοληθω αργοτερα....

α, καλά.

άμα είχα τέτοια πεθερά, ούτε εγώ θα θήλαζα:rolleyes:

Ήρθε το στεφάνι μου θα σας καληνυχτίσω.

Αερικάκι ψυχραιμία,ε?

σωστο και αυτο μαρκι μου...αλλα πιστεψε με..ειναι εντελως ξερολια.. δνε ειδεσ τι εγραψα νωριτερα? εκτος απο τη μανα μου και το κλαμα της η παιδιατρος ειχε να ανιτμετωπισει την πουκι με νευρα ΚΑΙ την πε8ερα μου με υφος τυπου "ειμαι ο ΠΟΥ αυτοπροσώπως και εγω ξερω"...αει βγάλε άκρη

βασικά 8α την βγαλω την άκρη που 8α μου πάει... λιγο οργάνωση θέλει και λιιιγη τυχη.. γιατι ειμαστε κ ατυχοι.. ο παιδικος στα8μοσ στο ΕΜΠ που δουλευει ο αντρας μου ΔΕΝ 8α ειναι ετοιμος ουτε σε 3 χρονια..κανονικα ηταν να ιεναι φετος ετοιμος... 8α την πηγαιναμε εκει το πρωι μαζι... 5 που σχολαει απο το ΕΜΠ ο αντρασ 8α την επαιρνε μαζι του 6 να φτασουν σπιτι ε σε μια ωριτσα μιαμιση 8α ερχομουν κ εγω...ειδικα αυτο με κατεστρεψε

Ρε συ Μάρα, έλεος! Τι αυτομαστίγωμα είναι τούτο σήμερα καλό μου?

Σιγά σιγά θα στρώσουν, θα δεις!

ένα γεια σε όλες τις ΑνΑλ

ελπίζω να μην ενοχλείστε για την σφήνα:)

Αερικό περαστικά στην μικρούλα από την στιγμή που είναι ευδιάθετη και δεν

έχει κάνει εμετό προσπάθησε να μην ανησυχείς

Mara ελπίζω η πούκι να είναι καλύτερα η πρώτη ίωση/πυρετός είναι λίγο δύσκολη περίπτωση μετα συνηθίζεις!

Palladin αν θέλεις στείλε με πμ το όνομα του/της γυναικολόγου ψάχνω να βρω καινούριο γιατρό.

kalamaraki τον Φαράχ τον είχαμε εμείς παιδίατρο μέχρι πριν δύο χρόνια

τώρα τον πηγαίνω στην παιδίατρο του τέβε αλλά ο μικρός ακόμη ζητάει

τον τζορτζ.Τον γιατρό σου τον συνάντησα μάλλον σε μία πολύ κακή του στιγμή μέσα στην ΜΕΝ του γέννεσις και τον αντιπάθησα:tongue:

Αυτά θυμάμαι προς στιγμήν θα διαβάσω και θα επανέλθω αν δεν έχετε αντίρρηση!!

Καλώς τη Σαμ! Να επανέρθεις βεβαίως βεβαίως.

Εγώ παιδιά στην Πίτσα πήγα τυφλοσούρτης...ήταν η δική μου παιδίατρος και καταλαβαίνετε... Είναι, κατά την προσωπική μου άποψη πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός επιστήμονας. Και με το χρήμα πολύ κακή σχέση...ευτυχώς!

Τώρα με το θηλασμό, έχω καταλάβει ότι απλά δεν κάθεται να σκάσει κι ιδιαίτερα.. Η θεία μου θήλασε με την Πίτσα 1 χρόνο τον Ιάκωβο, και 8 μήνες το Βαγγέλη, εγώ πάλι νιέντε!

Και κυρίως δε μας φορτώνει στα φάρμακα. Από όλα τα παιδάκια του περίγυρού μου, παίζει να είμασε τα μόνα που δεν έχουμε κάνει ποτέ μάσκα.

Απλά πολύς κόσμος δεν την προτιμάει λόγω της αναμονής. Έχει πάρα πάρα πολύ κόσμο.

Αυτά! Καλή σας νύχτα!Σμουτς!

Καταρχήν τι εννοούσε η Ράννια με το "κική τον πούλο";

Κατά δεύτερον

Sam καλώς ήρθες και ευχαριστώ :D Εγώ δεν έχω καμμία αντίρρηση :D να επανέλθεις όποτε γουστάρεις και αγαπάς :D

Κική στο έχω γράψει κι εγώ: Δικές μας είναι οι αναγωγές που γίνονται όταν διαβάζουμε κάτι... φιλτράρεται μέσα από τα δικά μας βιώματα ενοχικά ή μη και μας βγαίνουν επίσης στο γράψιμο... Το θέμα είναι πόσο εσύ επιτρέπεις σε αυτά που διαβάζεις / ακους να σε αγγίζουν συναισθηματικά και να σε φορτίζουν... αποστασιοποιήσου και όλα θα γίνουν καλύτερα (το δεύτερο ενικό το χρησιμοποιώ για ευκολία, αναφέρομαι σε όλες μας!)

Μάρα... αρρώστησε το παιδί και σε έχουν πιάσει τα ενοχικά σου! Χαλάρωσε γιατί δεν θα την βγάλεις καθαρή!

Στα χέρια έχω tennis elbow και τενοντίτιδα μαζί! Αλλά δεν το έχω ψάξει περαιτέρω, έχω πάρει μόνο μία γνώμη και στις μεγάλες κρίσεις χτυπάω 4 κορτιζόνες σε ώμο, αγκώνες (γιατί είναι και τα δύο) για να στρώσω... Για εκεί με βλέπω πάλι μιας και δεν υπάρχει ο χρόνος να το ψάξω τώρα... πρέπει κάποια στιγμή όμως να το κάνω γιατί δεν θέλω το παιδί μου να έχει παράλυτη μάνα!

Γεια σας κι από μενα...επιτέλους.

Σήμερα ήμασταν Θεσ/νίκη στους ωριλάδες, θα σας τα πω μετά.

Τι είναι αυτά που ακούω, Αερικούλι? Ω ρε μάνα μου φρίκη! Αλλά τολμώ να πω ότι άμα έδειχνε καλά και κοιμηθεί καλά, φτηνά τη γλυτώσατε. Τις τρέμω τις κωλοτσουλήθρες, και τα ύψη γενικά.

Σας έχω πεθι εγώ φάσεις με τον μεγάλο? Μια, κλασσικά, όταν έπεσε από την κούνια και βροντήχτηκε κάτω με το κεφάλι. Την επόμενη μέρα του παρήγγειλα το κανονικό κρεββάτι, έπρεπε να γίνει αυτό για να ανοίξουν τα μάτια μου, της πανηλίθιας.

Το άλλο: λίγες μέρες πριν τα πρώτα του γενέθλια, είχα σιδερώσει και αντί να μαζέψω το ζώον πρώτα το σίδερο (τη στιρέλλα μα την βάση τη βαριά) και τη σιδερώστρα, παίρνω τα ρούχα να τα πάω μέσα. Το μωρό τότε ακόμα μπουσουλούσε και σηκωνόταν και τράβαγε, γενικά. Κάνω πέντε βήματα προς τα μέσα έχοντας πλάτη στο σ´ιδερο, ακούω ένα ΜΠΑΜ! σαν να έσκασε βόμβα και το μωρό να ουρλιάζει. κι έχω μείνει κοκκαλωμένη, με τα ρούχα στα χέρια, άκαμπτη τελείως, και δεν μπορώ να γυρίσω να κοιτάξω γιατί τρέμω τι θα αντικρύσω και το μωρό ουρλιάζει όλο και περισσότερο...τελικά παίρνω στροφή και βλέπω το σίδερο ολόκληρο πεσμένο δίπλα του, με τη βάση. Τον παίρνω αγκαλιά, το κεφάλι του ματωμένο, αλλά μόλις, μια γρατζουνιά, χωρίς να τρέχει αίμα. Ανεβαίνουν τρέχοντας ο άντρας μου κι η πεθερά μου, παίρνω την παιδίατρο που εφημερεύει στο Παπαγεωργίου και από το τρέμουλο δεν μπορώ να της δώσω να καταλάβει, αυτή νομίζει ότι το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία...με τα πολλά συνεννοούμαστε και μου λέει τα γνωστα περί παρακολούθησης. Στήνω μια καρέκλα δίπλα του και λέω, εδώ θα κάτσεις ρουφιάνα να βρυκολακιάσεις, δεν έχει ύπνο απόψε. Τον άφηνα μόνο για να πηγαίνω να γονατίζω στα εικονίσματα. Έκλαψα για δυο ζωές εκείνη τη νύχτα.

Τελικά το παιδί ήταν μια χαρά. Κι εμένα δεν μου το βγάζει κανείς απ' το μυαλό οτι το φύλαξε ο άγγελός του. κι όποιος θέλει, ας κοροϊδεύει. Ήταν ακριβώς κάτω από το σίδερο, τραβηξε το καλώδιο και, σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους, έπρεπε όλο αυτό το πράμα να σκάσει στο κεφάλι του και να μείνει επί τόπου. Και είχε μόνο μια γρατζουνιά!

Τι τα θυμήθηκα τώρα...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...