Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

apla to 8ema μαρκο μου ειναι πως ολοι οσοι 8ελουν να..με βαλουν στον ισιο δρομο μου παρουσιαζπουν ενα σκασμο ενναλακτικες..και επειδη ΔΕΝ μου κάνουν για πρακτικους λόγους απλά μετά βγαινω η..περίεργη και ξυνή... αντε τωρα εσυ να εξηγησεις πως ΔΕΝ γινεται πχ ο πατερασ μου να γυρισει αθηνα οχι μονο λογω του βηματοδοτη (αλλοθι δικο μου) αλλά και επειδη ΔΕΝ κάνει να πινει και στην αθηνα αδυνατουμε να του κανουμε τον χωροφυλακα...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρκοπουλακι αυτο και μονο πρεπει να σκεφτωμαστε;)

Σου μιλαει μια μανα που εχει δει τα χειροτερα στο παιδι της.Η Μαρα ξερει καλα καποια μερα θα σας τα πω και καλυτερα απο κοντα.

Εχεις δικιο και καθημερινα πρεπει να το θυμομαστε οταν νιωθουμε πιεσμενοι, ολα ειναι καλα οταν τα παιδια ειναι καλα.

Εχω καταλαβει οτι εχεις περασει καποιο καναλι με καρχαριες και εχεις ταλαιπωρηθει πολυ, ευχομαι απο εδω και περα μονο οι χαρες να σε βρισκουν!!!!

Μαρκόπουλο ανατριχιαστικό. Και ναι, δεν υπάρχει τπτ πέρα από την υγεία των παιδιών μας. Εγώ στο νοσοκομείο τα είδα όλα. Εκεί βέβαια που την κόβω, είναι όταν του πέφτει η διάθεση από πυρετό κι είναι μαραμένος.

Αλλά...με τη μάνα μου για μάνα, ούτε να πανικοβληθώ με την ησυχία μου δε μπορώ!

Μάρα, χέσε με ειλικρινά που θα εξηγείς στον καθένα πως και τι. Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε.

Ελλ μου καλό βράδι.

Καληνυχτα Ελλ!!!! Το αερικο εφυγε???

Οταν περασεις τετοιες πορτες Κικη αναθεωρεις πολλα πραγματα. Εγω εκεινη την περιοδο ειχα αγχος με την βαφτιση, πως θα γινει εκεινο πως θα γινει το αλλο και γινεται το κακο, ακυρωθηκε και η βαφτιση και μετα οταν περασε η μπορα την ξαναοργανωσα πολυ κουλ πια χωρις αγχος ομορφα και ωραια.

Διαφημίσεις

μετα ερχετε το..επομενο σχεδιο. να ερ8ει η μανα μου δευτερα εως παρασκευη αθηνα..και σκ να κατεβαινει αυλιδα στον μπαμπα μου... απαντάω. οχι γιατι δνε 8α την κάνω εγώ τη μάνα μου ταξί,,,ουτε 8α την μουρλάνω πάνω κάτω λες και ειναι δουλα μου.

επομενο σχεδιο. να την κρατησει η πε8ερα σου. απαντηση. δεν το συζητάω κάν.. δεν εμπιστευομαι, δεν νιωθει

επομενο σχέδιο. δημοσιος παιδικος στα8μός. πολύ ευχαρίστως ΑΛΛΑ δεν πληρώ τα εισοδηματικά κριτηρια και καλά κανουν κ δινουν προταιρεοτητα σε άλλες κοπέλες + εχω δει ΟΛΟΥΣ τουσ παιδικους σητν κυψέλη. ο καλύτερος ειναι γεματος ωραια ποντικάκια.

επομενο σχεδιο. οκ ιδιωτικός παιδικός σταθμός. απαντηση. βεβαιότατα και οταν τα οικονομικά μου μας το επιτρέψουν γιατι τωρα απλά δεν βγαινουμε..οπως ολες μας.

επόμενο σχέδιο. να σταματησεις εσυ τη δουλειά να κατσεισ με το παιδι. ΓΛΟΥΠ! και μετα 8α τρώμε λαχανίδες

ολα τα παραπάνω συν του οτι πριν τις 8 δεν μπορώ να ειμαι σπιτι μου.... υπαρχιε κάποια ενναλακτική που δεν την εχω σκεφτει ισως? καμια ιδεα?

dZJip3.png

να εχεισ παιδι με πυρετό...να του τραγουδας το παπακι του ασιμου αγκαλίτσα και εκεινο να σε κοιτάει με ματάκια ορ8άνοιχτα...να προσπαθει να τα κρατησει ανοιχτα και να μαραίνετε και να μην ξερεις..αν κατι συμβαινει τωρα και πε΄φτει ή απλά γλαρώνει...

dZJip3.png

Τα λεφτα που θα εδινες στον παιδικο μηπως να εβαζες μια κοπελα εσωτερικη για να σου καλυπτει τις ωρες μεχρι να ξεπεταχθει η Πουκυ???

Θα μου πεις που να βρω τα λεφτα αλλα μου φαινεται η μονη λυση.

το εχω σκεφτει κ αυτο μαρκοπουλάκι μου...αλλα δυστυχως 8α εχω θεμα με την οποια κοπέλα.. γιατι 8α κανει ντου η πε8ερα μου 8α θρονιαζετε εκει και 8α τησ κανει..παρατηρησεις...καμια λογικη επαγγελματιασ δεν 8α κατσει πανω απο..διμηνο να πω? ειναι βλεπεις και η κατασταση εντελώς μλκισμενη απο παντου..αν ημουν καλυτερα οικονομικά οπως προπερσι πχ που το παιζαμε μπρούκληδες 8α τα ειχα φτιαξει ολα τελεια. στην κυψελη ειναι ενασ παιδικος που λεγεται το Μελι..ειναι ΟΝΕΙΡΟ..ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ...ΜΑΓΕΙΑ! αλλά και 450/μηνα..ε εκει 8α την πηγαινα... αλλα μας καπακωσε η φάση...ξαφνικα βρέθηκα σε μια εταιρει αμε νεο αφεντικο και ως..υπεραριθμο προσωπικο...

dZJip3.png

Επανήλθα! Επιτέλους, νομίζω ότι βρήκα γυναικολόγο που μου ταιριάζει!

Σορυ νομιζα εννοουσες τον Φαραχ που οταν πηγα εγω το 2008 ήταν και διευθυντης της νεογνολογικής κλινικης τοτε και ειναι συριος νομιζω....για αυτο σου ειπα πατριωτακι καθως ειμαι παλαιστινια...

όχι, εννοούσα τον Λαδόπουλο

Ο μπαμπάς μου έχει δύο φίλους Σύριους, ο ένας εκ των οποίων βάφτισε τον αδερφό μου! Τι περάσατε κι εσείς σαν λαός όμως! Και περνάτε ακόμα...

Συμφωνώ απόλυτα για τον αποθηλασμό και για το ότι δεν υπάρχει μόνο το άσπρο μαύρο, αλλά κυρίως το γκρι. Όμως, ειλικρινά ρε κοριτσάρα, δε διακρίνεις πολλές φορές τις θηλάζουσες δίπλα να θεωρούν όπτι υπάρχει άσπρο μαύρο?Με τα μάτια μου τις είδα στο τόπικ υγιεινήδιατροφή να ισχυρίζονται ότι μόνο οι θηλάζουσες νοιάζονται αρκετά για τη διατροφή των παιδιών τους.

Όλες οι "ομάδες" ανθρώπων, έχουν μέλη απόλυτα και μέλη ήπιων τόνων .

Έχω καταλάβει απλά, ότι ανάλογα το ευαίσθητο σημείο του καθενός, θυμάται τα αντίστοιχα σχόλια. Την υγιεινή δια(σ)τροφή την διάβασα 2 φορές, ολόκληρη. Τα σχόλια που λες δεν τα θυμάμαι. Θυμάμαι, αντίθετα, πολλά σχόλια που αφορούν το ότι τα παιδιά που κοιμούνται με την μαμά τους γίνονται ανασφαλή και μαμόθρεφτα, ή ότι οι μαμάδες που θηλάζουν νήπια θέλουν γιατρό. Προφανώς γιατί αυτά αισθάνομαι ότι με αφορούν. Όλοι κάπως έτσι λειτουργούμε νομίζω.

Εσύ, ναι είναι αλήθεια ότι είσαι πολύ διαλλακτική, σέβεσαι τη διαφορετική άποψη. ΌΙμως, και σου μιλάω ειλικρινά, αν σε ενοχλεί πες μου, και εσύ πολλές φορές βλέπεις συνομωσίες εναντίον του θηλασμού δίπλα.Γιατί καλό μου?Θες να το συζητήσουμε?Μήπως εγώ κάνω λάθος.

"Συνομωσίες" βλέπω από τους παιδιάτρους, πράγματι.

Από τα μέλη δεν βλέπω συνομωσίες, βλέπω όμως πολλές φορές διάθεση για ειρωνία και χολή (πιθανόν για να βγάλουν τα σπασμένα, για την επίκριση που θεωρούν ότι δέχονται, την οποία επαναλαμβάνω ότι δεν την βλέπω, τουλάχιστον όχι από τις "γκουρού" του θηλασμού. )

Θα τη στείλεις με το πρόγραμμα του ΕΕΤΑΑ απόότι καταλαβαίνω, έτσι?Η παιδική μελωδία έχει πολύ ωραίες εγκαταστάσεις. Πέρσι ήταν η πρώτη της χρονιά, οπότε δεν ξέρω και πολλά. Όμως έγινε ένα σούσουρο με το συγκεκριμένο παιδικό γιατί ζητούσε παρανόμως 100 ευρώ για την εγγραφή, τη στιγμή που δεν έπρεπε να πληρώσει μία όποιος πήγαινε με τον ΕΕΤΑΑ. Αυτό για μένα έγραψε λάθος.

Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει για το baby college του ελληνικού κολεγίου. Που μένεις? Εγώ θα ψάξω και έναν δημοτικό της Καλαμαριάς, που έχω ακούσει ότι έχει τσακάλια δασκάλες.

Μένω κοντά στο γαλλικό ινστιτούτο, Στρατού.

Μεγάλο θέμα οι παιδικοί τελικά. Και σίγουρα κανένας δεν είναι άριστος σε όλα, όλοι έχουν κάποιο μείον. Σκεφτομαι να την γράψουμε στην Παιδική μελωδία έτσι κι αλλιώς, αφού πρώτα την δούμε και από κοντά βέβαια, και να κάνω και αίτηση στο ΕΕΤΑΑ. Και αν επιλεγούμε, ακόμα καλύτερα! Θέλω οπωσδήποτε ιδιωτικό για να έχει σχολικό λεωφορείο, δεν βολεύει να την πηγαινοφέρνουμε.

Ρώτα την παρεπιμπτόντως γιατί δεν είναι στην επίσημη λίστα, γιατί με ενδιαφέρει ακόμη να πάω.

Πάντως μέλος από δίπλα, πολύ ψαγμένο (πάει σε ολιστικό, βαριά σε ομοιό, όχι ότι σσυμφωνώ αλλά άσχετο) επέμενε ότι η Πατσούρου δεν είναι ομοιοπαθητικός.

Κι αν έχει δίκιο και δεν είναι επίσημα, και πλασσάρεται ως τέτοια...είναι κρίμα...

Θα την ρωτήσω, αλλά αργούμε ακόμα να πάμε. Πάντως στην σφραγίδα της ή οπουδήποτε αλλού στο ιατρείο δεν αναφέρεται ως ομοιοπαθητικός. Και ούτε την προτείνω σε κανέναν ως ομοιοπαθητικό, παρά ως παιδίατρο και σύμβουλο.

Διαφημίσεις

Καταλαβα, παντως το γεγονος οτι η πεθερα θα εκανε ντου εχει και τα καλα του γιατι θα εβλεπε και τι γινοταν με την κοπελα και θα ειχες το κεφαλι σου ησυχο οτι φερεται καλα στην Πουκι.

σωστο και αυτο μαρκι μου...αλλα πιστεψε με..ειναι εντελως ξερολια.. δνε ειδεσ τι εγραψα νωριτερα? εκτος απο τη μανα μου και το κλαμα της η παιδιατρος ειχε να ανιτμετωπισει την πουκι με νευρα ΚΑΙ την πε8ερα μου με υφος τυπου "ειμαι ο ΠΟΥ αυτοπροσώπως και εγω ξερω"...αει βγάλε άκρη

βασικά 8α την βγαλω την άκρη που 8α μου πάει... λιγο οργάνωση θέλει και λιιιγη τυχη.. γιατι ειμαστε κ ατυχοι.. ο παιδικος στα8μοσ στο ΕΜΠ που δουλευει ο αντρας μου ΔΕΝ 8α ειναι ετοιμος ουτε σε 3 χρονια..κανονικα ηταν να ιεναι φετος ετοιμος... 8α την πηγαιναμε εκει το πρωι μαζι... 5 που σχολαει απο το ΕΜΠ ο αντρασ 8α την επαιρνε μαζι του 6 να φτασουν σπιτι ε σε μια ωριτσα μιαμιση 8α ερχομουν κ εγω...ειδικα αυτο με κατεστρεψε

dZJip3.png

αααααα και το άλλο...ειχαμε συζητησει με τον ηλια μπας και πάρει το 9μηνο πατρικης αδειας και κατσει αυτος με την μικρη (μιλαμε οτι του εχω ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσυνη δεν παιζετε ο ανθρωπος στα θεματα της μικρης).... και εκει που ηταν ετοιμος να κατα8εσει αιτηση κλπ...1 συναδελφοσ του μενει εγκυος στο 2ο και ειναι και ψιλο χάλια και φευγει νωρίς, ο άλλος συναδελφοσ παει φανταροσ και ο 3οσ συναδελφοσ..σουταριστηκε λογω συμβασης.. άρα μενει ο αντρας μου και ενας συναδελφοσ για 2 τμηματα.. ε δεν τον κρεμασ τωρα και τον άλλον..με 3 παιδιά επισης και την γυναίκα του στα δεντρα απο απογνωση επειδη ΔΕΝ τα προλαβαινει...

dZJip3.png

Καληνυχτα Ελλ!!!! Το αερικο εφυγε???

Όχι εδώ είμαι... διαβάζω... Έπρεπε να κάνω ένα τηλεφώνημα που ήταν πολύ επείγον :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...