Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω περασει νοσοκομεια, εντατικες για παρτη μου παρακεντησεις , ποτε ομως δεν ενιωσα τετοια απογνωση οπως εκεινη την ημερα. Φαντασου αυτα τα ματια να σε εκλιπαρουν να βοηθησεις και εσυ να εισαι ανικανη απλα. Και χιλιαδες τυψεις που τον αφησα με την κοπελα και πηγα τουαλετα. Που την προσελαβα, που την εμπιστευτηκα και αλλα χιλιαδες που.

Ματωσα..........:(:(.........α ρε Μαρκοπουλακι.......και εσυ Χριστινακι.....ολα καλα θα ειναι θα το δειτε μωρε.....και εσυ Μαρα μια χαρα θα ειναι η Πουκι. Σας ευχομαι καλο βραδυ.....μωρε και αυριο να ειστε ολες τελεια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εχω κουραστει να εξηγω ρε βικακι οτι δεν το εχω παρατησει το παιδι μου....εχω κουραστει

να μην εξηγεις σε κανενα παπαριδι τι κανεις εσυ με το παιδι σου.

Εσυ και μονο εσυ ξερεις τι κανεις.οκ?

γενικα μαρκοπουλια... απο το κλασικο "μα καλα τι κανει το παιδι αυλιδα και εσυ εδω" απο διαφορα κωλοσογα...μεχρι στη δουλεια οπου τα σχολιακια ειναι και λιγο ειρωνικά τύπου "αααα ωραιο παρκαρισμα εχεις κάνει'... και στον εαυτο μου καμια φορά επισης.. και στον αντρα μου που κάποια βράδυα κοιταει το ταβανι και ψελλιζει το μωράκι μου το μωράκι μου και με κοιτάει λες και του το εχω στερήσει εγώ... ξέρω κ γω πια....

dZJip3.png

εχω κουραστει να εξηγω ρε βικακι οτι δεν το εχω παρατησει το παιδι μου....εχω κουραστει

Πως να γνωριζεις με 3 και 10 ποστ τον σταυρο που κουβαλαει ο καθενας..ε? (σε μενα το λεω)......α ρε Μαρα......φιλακια απο μενα......ολα καλα βρε ψυχη (chin up της δευτερης πατριδος μου)....ok?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ζοπ!!!!

Τι ηθελα και τα εφερα παλι αποψε στο μυαλο μου, σκατα, δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο απο την υγεια των παιδιων μας.

Μαρκοπουλακι αυτο και μονο πρεπει να σκεφτωμαστε;)

Σου μιλαει μια μανα που εχει δει τα χειροτερα στο παιδι της.Η Μαρα ξερει καλα καποια μερα θα σας τα πω και καλυτερα απο κοντα.

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι κοστιζει περισσοτερο σε κανεναν απο ολους αυτους απο οτι κοστιζει σε εσενα οτι το παιδι ειναι μακρυα. Εσυ φθειρεσαι περισσοτερο απο ολους με αυτη την κατασταση και εσυ αγωνιας για το παιδι οχι ολοι οι υπολοιποι.

Το θεμα ειναι να τελειωσει γρηγορα αυτη η φαση για καλο δικο σου και του παιδιου για να μην πνιγεσαι σε τυψεις και στην ελλειψη του. Ολοι οι αλλοι δεν εχουν καμια δουλεια.

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια! :D

Δυστυχως για αλλη μια φορα δεν καταφερα να σας διαβασω.. :( Γλυστριδα τρωτε? :lol:

Παρηγγειλα τα γυαλακια μου σημερα! Κατεληξα σε εναν μελι κοκκαλινο σκελετο της vogue (μου τα καλυπτει η ασφαλεια, αλλιως...) και αυριο το απογευμα θα ξαναβρω το φως μου!! :lol: Πηγα και απο το κομμωτηριο, τα εκανα καστανοκκοκινα!!! Τα ψιλοεκοψα (φιλαρισμα και φρατζα μπροστα), τα ισιωσα και ομολογω πως μου αρεσουν πολυ!! Οταν μπορεσω θα ανεβασω φωτο και εδω αλλα και στο φατσοβιβλιο να με δειτε!

Ζητω συγγνωμη που δεν καταφερνω να σας διαβασω, ειλικρινα αισθανομαι ασχημα.. Απλα ειμαι ολη μερα με τη μικρη η οποια εχει φαει φρικη μετα απο οσα περασα με τον ιλιγγο και το βραδυ ειμαι τοσο χωμα που δεν μπορω να διαβασω τοσες σελιδες.. :( Υποσχομαι να επανορθωσω εν καιρω! :)

Σας καληνυχτω, παω να μαζεψω δυναμεις για αυριο! :D

Φιλια πολλα σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τον πρωτο καιρο επαιρνα τηλ κα8ε εβδομαδα στην τραινοσε...ναι για σασ ο προαστιακοσ για χαλκιδα...ΠΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? :P τωρα οτ ξεπερασα οκ...κριμα και με εχασαν..απο ενα σημειο και μετα ειχα γινει πολύ φαν τηλεφωνηματιασ :P

dZJip3.png

Κοριτσαρες σας φιλω καταμουτρα παω για νανι.

Μαρουσκιον μην σε παιρνει απο κατω γιατι θα παρω βρεγμενη σανιδα και θα ερθω στην

Κυψελη νταξ?

Το πουκοπαιδο ειναι το πιο κουλ μωρο που γυρνοβολαει φιλουμπες χαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...