Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι σε όλα...

Καλά το τι έπαθα εγώ μη σας το περιγράψω! Πρώτη φορά στη ζωή μου κατάλαβα τι σημαίνει "χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου"! Και έχω πάθει αρκετά πράγματα στη ζωή μου που με έχουν τρομάξει! Όσο αυτό ΚΑΝΕΝΑ!

Ελλ μου για φακό δεν παίζει... θα το δοκιμάσω το πρωί με δυνατό φως φαντάζομαι κάνει το ίδιο πράγμα έτσι;

Ναι σχεδον το ιδιο. Με τον φακο ειναι πιο αμεσο παντως. Αν μπορεσεις ειναι οτι καλυτερο. Αλλα ετσι και αλλιως αν ειναι ολα οκ μεχρι αυριο θα ελεγα ειστε σουπερ. Θα την ονομασουμε Σουπερ Κωτινα....;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφου ειναι καλα τα αποτελεσματα οκευ ολα!!!!!!

Εγω αυτο που περιγραφεις Αερικο μου το επαθα οταν καηκε το παιδι απο την κοπελα που ειχα παρει ενα διαστημα που δεν ενιωθα καλα. Σταματησα να αναπνεω οταν ειδα το δερμα του παιδιου πανω στο εσωρουχακι και αυτο να χτυπιεται στο κλαμα. Καμια 15 χρονια απο την ζωη μου τα εχασα με την μια, παρολαυτα ειχα μια τρελη ψυχραιμια και της ειπα να βαλει πανες μπιμπερο και γαλα στην τσαντα για να φυγουμε για νοσοκομειο. Το παιδι ειχε γατζωθει πανω μου και σπαραζε και δεν μπορουσες να τον ακουμπησεις πουθενα, πηρα μια κουβερτα και γυμνο οπως ηταν τον εβαλα στο αυτοκινητο και φυγαμε.

Φρικτο απλα, και μεσα στα επειγοντα μετα να τον κραταω ακινητοποιημενο για να κανουν την δουλεια τους οι γιατροι και αυτο να ουρλιαζει μαμα και εγω να του σφιγγω τα χερια και να τρεχει το δακρυ κορομηλο απο τα ματια μου.

Εννοειται οτι δεν ξαναπηρα ποτε κοπελα παροτι ολοι μου λεγανε να παρω για να μην κουραζομαι.

βικακο..καλα τζοιν δε κλαμπ..εσυ δικαιολογησαι τουλαχιστον εχεις περασει σκατενια..μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ε ρε γλέντια λέμε!

κικιτσα.. επρεπε να εβλεπες τη μανα μου σημερα...ΚΛΑΜΑ που η πουκι τα εσπαγε στο χοσπιταλι και εκλαιγε...μεχρι και η παιδιατροσ με κωλοχεριασε...αλλα ας ειναι..το βασακι μου μπορει να κανει οτι 8ελει :(

dZJip3.png

όχι ο εργοδότης μου... ο αδερφός της μάνας μου, ώπου ζούσε εκεί χρόνια , παντρεμένος με 5 παιδιά παρακαλώ.... μετακόμισαν εδώ για χ ψ ω λόγους, το έπαιζαν σε όλους ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ με τη σχετική συμπεριφορά.... Φέσωσαν τα 5 αδέρφια του... ( και τη μανα μου μέσα) που είναι βιοπαλαιστές...Δάνεια , χρέη και τα λοιπά...έφυγαν για ΑΜερική ξανά ... και τώρα είναι ΑΦΑΝΤΟΙ!! Δεν απαντουν ούτε τηλέφωνο....ουτε και ξέρει και κανείς που ζουν πλέον.....Και όλι εδώ οι λαλάκες πληρώνουμε τα πάρτυ που μας έκαναν και μας το έπαιζαν σπουδαίοι και τρανοί...

Ντόινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο μην το ακούσει ο πεθερός μου και ζηλέψει τα μεγαλεία, και αρχίσει και μας ξανατσιμπάει!:lol:

όχι ο εργοδότης μου... ο αδερφός της μάνας μου, ώπου ζούσε εκεί χρόνια , παντρεμένος με 5 παιδιά παρακαλώ.... μετακόμισαν εδώ για χ ψ ω λόγους, το έπαιζαν σε όλους ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ με τη σχετική συμπεριφορά.... Φέσωσαν τα 5 αδέρφια του... ( και τη μανα μου μέσα) που είναι βιοπαλαιστές...Δάνεια , χρέη και τα λοιπά...έφυγαν για ΑΜερική ξανά ... και τώρα είναι ΑΦΑΝΤΟΙ!! Δεν απαντουν ούτε τηλέφωνο....ουτε και ξέρει και κανείς που ζουν πλέον.....Και όλι εδώ οι λαλάκες πληρώνουμε τα πάρτυ που μας έκαναν και μας το έπαιζαν σπουδαίοι και τρανοί...

Και μετα σου λεει κανε αδερφια για το καλο του παιδιου σου. Χα!!!!Χα!!!

Διαφημίσεις

Αφου ειναι καλα τα αποτελεσματα οκευ ολα!!!!!!

Εγω αυτο που περιγραφεις Αερικο μου το επαθα οταν καηκε το παιδι απο την κοπελα που ειχα παρει ενα διαστημα που δεν ενιωθα καλα. Σταματησα να αναπνεω οταν ειδα το δερμα του παιδιου πανω στο εσωρουχακι και αυτο να χτυπιεται στο κλαμα. Καμια 15 χρονια απο την ζωη μου τα εχασα με την μια, παρολαυτα ειχα μια τρελη ψυχραιμια και της ειπα να βαλει πανες μπιμπερο και γαλα στην τσαντα για να φυγουμε για νοσοκομειο. Το παιδι ειχε γατζωθει πανω μου και σπαραζε και δεν μπορουσες να τον ακουμπησεις πουθενα, πηρα μια κουβερτα και γυμνο οπως ηταν τον εβαλα στο αυτοκινητο και φυγαμε.

Φρικτο απλα, και μεσα στα επειγοντα μετα να τον κραταω ακινητοποιημενο για να κανουν την δουλεια τους οι γιατροι και αυτο να ουρλιαζει μαμα και εγω να του σφιγγω τα χερια και να τρεχει το δακρυ κορομηλο απο τα ματια μου.

Εννοειται οτι δεν ξαναπηρα ποτε κοπελα παροτι ολοι μου λεγανε να παρω για να μην κουραζομαι.

πωπω.........:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ντόινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο μην το ακούσει ο πεθερός μου και ζηλέψει τα μεγαλεία, και αρχίσει και μας ξανατσιμπάει!:lol:

καλά αμα αρχίσω να σου λέω μέχρι που έφτασε το θράσσος τους θα τραβάς τα μαλλιά σου.... Και όχι τίποτα άλλο πήρε λεφτά και από την άλλη του την αδερφή (ιερά λεφτά) , δεν της τα έδωσε και τώρα που η νονά μου έθαψε τον άντρα της, αυτός ούτε που το ξέρει....

Εχω περασει νοσοκομεια, εντατικες για παρτη μου παρακεντησεις , ποτε ομως δεν ενιωσα τετοια απογνωση οπως εκεινη την ημερα. Φαντασου αυτα τα ματια να σε εκλιπαρουν να βοηθησεις και εσυ να εισαι ανικανη απλα. Και χιλιαδες τυψεις που τον αφησα με την κοπελα και πηγα τουαλετα. Που την προσελαβα, που την εμπιστευτηκα και αλλα χιλιαδες που.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...