Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Το βλεμμα της ηταν κανονικο κεντραρε το παιδι δηλαδη??? Αντιδρασεις φυσιολογικες ειχε?? Γελιο, παρατηρηση πραγματων γυρω της, μιλαγε ολα αυτα που κανει συνηθως??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kefalaio παπουδες εν δράσει... το παιδι σκοντάφτει και χτυπάει..αντιδραση "αχαμ οκ". το παιδί δεν τρώει ΟΛΟ το φαγητό. αντίδραση "κάτι συμβαινει στο μωράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε"

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ελλη... εδώ και 9 μηνες τα πσκ που ειμαι αυλιδα ΔΕΝ κοιμάμαι... διοτι πολύ απλά θελω να ειμαι σε εγηργορση αν η μικρη θελησει οτιδηποτε... ο ψυχαναγκασμος που λεγαμε? :P

καλλληηηηηηη εισαι και εσυ. Ισως στην περιπτωση σου καλυτερα που ειναι στις γιαγιαδες. Δεν θα ειχες σωσει.....:-P

Ρε Χριστινα τι παθατε ρε συ?! Μου εχει σηκωθει η τριχα. δωσε πολλα φιλακια στο κοριτσακι σου.....η Παναγια μαζι της......πω πω.......:shock::shock::shock:

ΥΓ: ΑΑ ναι να μην ξεχασω. Φακο στα ματια. Να δεις αν ανοιγοκλεινει η κορη του ματιου......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπερα βικυ εισαι καλυτερα σημερα???

Ο αντρας μου εχει τις τελευταιες ημερες τοση δουλεια με κατι μηχανηματα που ερχεται απο το πρωι που φευγει, 11 και 12 το βραδυ και μου ερχεται να τον βρισω οταν μπαινει μεσα αλλα τον βλεπω κατακοπο και τα ξεχναω μετα.

Το βλεμμα της ηταν κανονικο κεντραρε το παιδι δηλαδη??? Αντιδρασεις φυσιολογικες ειχε?? Γελιο, παρατηρηση πραγματων γυρω της, μιλαγε ολα αυτα που κανει συνηθως??

Ναι σε όλα...

Καλά το τι έπαθα εγώ μη σας το περιγράψω! Πρώτη φορά στη ζωή μου κατάλαβα τι σημαίνει "χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου"! Και έχω πάθει αρκετά πράγματα στη ζωή μου που με έχουν τρομάξει! Όσο αυτό ΚΑΝΕΝΑ!

Ελλ μου για φακό δεν παίζει... θα το δοκιμάσω το πρωί με δυνατό φως φαντάζομαι κάνει το ίδιο πράγμα έτσι;

χαχααχχαχαχα για πες για πες..και σενα ο δικος σου πηγε...μεταναστης και αφησε πισω χρεη ΚΑΙ στο ταμειο σου? :P

όχι ο εργοδότης μου... ο αδερφός της μάνας μου, ώπου ζούσε εκεί χρόνια , παντρεμένος με 5 παιδιά παρακαλώ.... μετακόμισαν εδώ για χ ψ ω λόγους, το έπαιζαν σε όλους ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ με τη σχετική συμπεριφορά.... Φέσωσαν τα 5 αδέρφια του... ( και τη μανα μου μέσα) που είναι βιοπαλαιστές...Δάνεια , χρέη και τα λοιπά...έφυγαν για ΑΜερική ξανά ... και τώρα είναι ΑΦΑΝΤΟΙ!! Δεν απαντουν ούτε τηλέφωνο....ουτε και ξέρει και κανείς που ζουν πλέον.....Και όλι εδώ οι λαλάκες πληρώνουμε τα πάρτυ που μας έκαναν και μας το έπαιζαν σπουδαίοι και τρανοί...

Διαφημίσεις

και οι γιαγιαδες...τρελες ειναι κ αυτες.. η μια η μανα μου αγχωτικη οπως ε΄γω και η άλλη...στα μεγαλειώδη παπαρακια της.. το παιδι να καιει το μετωπο του και να λεει μα οχι δεν νομιζω να εχει πυρετο...αει καλά... απλά που και που δινω τοπο στην οργη γιατι εχει χασει και το κοριτσακι της και δεν λέει...

αερικο...πάλι καλά που δεν λιπο8υμησες να τρέχουν κ εσενα... περαστικλα να ειναι και ολα καλα 8α πανε

βικακοοοοοο ουυυουυυυυυυ

dZJip3.png

όχι ο εργοδότης μου... ο αδερφός της μάνας μου, ώπου ζούσε εκεί χρόνια , παντρεμένος με 5 παιδιά παρακαλώ.... μετακόμισαν εδώ για χ ψ ω λόγους, το έπαιζαν σε όλους ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ με τη σχετική συμπεριφορά.... Φέσωσαν τα 5 αδέρφια του... ( και τη μανα μου μέσα) που είναι βιοπαλαιστές...Δάνεια , χρέη και τα λοιπά...έφυγαν για ΑΜερική ξανά ... και τώρα είναι ΑΦΑΝΤΟΙ!! Δεν απαντουν ούτε τηλέφωνο....ουτε και ξέρει και κανείς που ζουν πλέον.....Και όλι εδώ οι λαλάκες πληρώνουμε τα πάρτυ που μας έκαναν και μας το έπαιζαν σπουδαίοι και τρανοί...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω μεινει σπιτσλεσ

βικακο μου? τι ειγνε με το αριστουλι

ασχετο..συνενοημενες ειμαστε ΟΛΕΣ μαζι αυτες τις μερες και βολοδερνουμε?

dZJip3.png

kefalaio παπουδες εν δράσει... το παιδι σκοντάφτει και χτυπάει..αντιδραση "αχαμ οκ". το παιδί δεν τρώει ΟΛΟ το φαγητό. αντίδραση "κάτι συμβαινει στο μωράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε"

Γμτ έγραφα τόσην ώρα και σβήστηκαν! Μάρα η μάνα μου λυποθυμάει και στο πέσιμο. Στον πυρετό δίνει ρέστα. Και αποφεύγει να κρατήσει την κόρη μου γιατί δεν τρώει πολύ και στενοχωριέται.

Αερικούλι μου είμαι σίγουρη ότι είναι όπως σου τα είπε η παιδίατρος.Κι εμείς έχουμε πέσει πάμπολλες φορές. Αφού έχει διάθεση μη στενοχωριέσαι.

Φωτεινή σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μείνετε!Για μένα κάποτε υπήρξε όνειρο ζωής η Αμέρικα! Και μετά κανόνισε...λίίίίίγο να στρώσουν τα οικονομικά μου και θα σου έρθω επίσκεψη!

Μαρα εγω η μαλακισμενη μανα νομιζα πως ειχε ανεβασμενα λευκα αλλα αν αλλων διαβασα στις εξετασεις μονο προστατη δεν διαβασα δεν παμε καλα μιλαμε μου την εχει σφυριξει..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...