Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πολύ καλό, το έχω διαβάσει! Νομίζω ότι έχει βγει και συνέχεια αλλά δνε θυμάμαι πώς το λένε...όντως πολύ αστείο...

Η συνέχεια, δηλ. όχι ακριβώς απλά είναι 2ο βιβλίοτης, είναι το ΜΑΜΑ2 ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, το έχω διαβάσει!!!

Είναι βιβλία για καλοκαίρι, χαλαρά, για διασκέδαση κ μόνο. Έχω ρίξει γέλια μ αυτά στην παραλία, ουουουου???? και να με κοιτούν οι γύρω-γύρω και να απορούν!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η συνέχεια, δηλ. όχι ακριβώς απλά είναι 2ο βιβλίοτης, είναι το ΜΑΜΑ2 ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, το έχω διαβάσει!!!

Είναι βιβλία για καλοκαίρι, χαλαρά, για διασκέδαση κ μόνο. Έχω ρίξει γέλια μ αυτά στην παραλία, ουουουου???? και να με κοιτούν οι γύρω-γύρω και να απορούν!!!!:lol::lol::lol:

Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνω πόσο αληθινό πρέπει να'ναι!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

α ρε ζόπυρον!

μακάρι να το ξεπεράσετε γρήγορα. κρίμα το μανάρι σου.

Λευκή, πώς θα την πείτε την ομορφούλα;

Αερικούλι μου, το είχα δει πριν πολλούς μήνες αυτό. νόμιζα ότι έπαιζε κατι καινούργιο. πάρε το βιβλίο σου λέω. θα γουρλώσει ματάκια και θα πέσει σαγόνι από τις αλήθειες.

εμένα που με έδερνε η μάνα μου δεν σημαίνει ότι θα ρίξω κιόλας, αλλά μια τάση για στρίμωγμα την έχω περάσει στον σκληρό. όπως και από το φόβο μη γίνω βίαιη, να φτάσω στο άλλο άκρο. όλα παίζουν.

Φαίη μου περαστικά. έχει πολύ πόνο.

Μαρή Νίτσα, προλαβαίνεις και να διαβάζεις! έχεις και νταντά, πας χαμάμ, βγαίνεις έξω, ξενυχτάς, κάνεις νυχάκια....

να πάω για τσιγάρο τώρα που δεν επιτρέπεται ή στις 3.00 να κάνω μαζεμένα δύο;;;;

Εγώ θα αποκτήσω πτυχίο ιατρικής μέσω ίντερνετ με σας εδώ μέσα. ;)

Δεν στα 'πα για την κυστίτιδα, Φαίη?

Ζώπυρον, και πάλι περαστικά...πασάλειψέ του στήθος πλάτη με το μπαλμ και βαλτο και πάνω στο καλοριφερ...ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟ!

Εγώ στην παραλία διαβάζω Αγκάθα Κρίστι. ;)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μαρήηηηηηηη, Σέβη, τα παιζιά κοιμούνται νωρίς πως να μην προλαβαίνω??? Είπαμε τελευταία χαλάρωσα... Πολύ όμως...

ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΟΟΟΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 14.00 παράμ παμ παμ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΑΜΟΡΕ ΜΙΟ........

Την πεθερά τη λένε Καλλιόπη, αλλά εγώ τέτοιο όνομα στο όμορφο παιδάκι μου ΔΕΝ δίνω.;)

Ωραίο το Στεφανία ΑΛΛΑ αν την έβγαζες Καλλιόπη:

1. Θα ικανοποιούσες τη θανάσιμη πεθερά σου και

2. Θα τη φώναζες Κέλλυ (τέλειο?)

το Στεφανία είναι πολύ όμορφο..

ειναι κανενός δικού σου ανθρώπου ή έτσι το αποφασίσατε?

χμμμμ... βασικά επειδή δεν θέλαμε της πεθεράς (ευτυχώς και ο σύζυγος) ψαχνόμασταν για κάποιο κοντινό. Δεν μας πήγαινε καρδιά να βάλουμε κάποιο από τους γονείς μου (αν και έχουν ωραία ονόματα) για να μην στραβώσουν τα πεθερικά, αλλά ο πολυαγαπημένος μου παππούς λεγόταν Στέφανος και δεν έχει ακουστεί ποτέ και έτσι....;)

εγώ το 2010 πήγα 4 φορές για μπάνιο. ούτε εφημερίδα δεν πρόλαβα να διαβάσω.

Πλάκα με κάνεις???:confused::confused::confused:

Μένεις Λάρισα... έχεις κοντά σου τις καταπληκτικές παραλίες της Κατερίνης και δεν έκανες μπάνια? θα σε μαλώσω... ούτε η Χρύσπα???

Επειδή ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ καταπληκτική κολυμβήτρια έκανα πολλά πέρυσι... Πρόπερσι έκανα μόνο 1 επειδή μετά γέννησα... Αλλά πέρυσι του δώσαμε και κατάλαβε. Πηγαίναμε καθημερινές μετά τη δουλειά και τα ΣΚ ως επί το πλείστον στο εξοχικό στην Εύβοια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...