Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να δεις που δεν θα πανε χαμενοι οι κοποι σας και εγω πιστευω οτι οποιος παλευει στην ζωη για το ονειρο του αργα η γρηγορα δικαιωνεται!!!!!!!!!!

Αυτό το πιστεύω κι εγώ Φωτεινή!

Γεια σου Στίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

axam...κοιτα να δεις γιατι σε ρωταω..απο τον σεπτ το πρωην αφεντικο μου ειναι αμερικη..με γυναικα και 2 παιδάκια.. απ οσο ξερω δεν δουλευουν.. η βιζα καλυπτει τα παιδάκια? τυπουθ οι γονεις συνοδοι στα 11χρονα που θελουν να πανε σε αμερικανικό σχολείο?

συυγενεις δεν ξερω αν εχουν..αλλα λογικα η βιζα τους δεν ληγει σε λιγο?

dZJip3.png

Καλησπέρα σε όλες (δεν αναφέρομαι ονομαστικά γιατί στάνταρ θα ξεχάσω τις μισές). Σας διαβάζω από το απόγευμα και μετά αλλά με διαλείματα... Δεν θα πελαγοδρομήσω και εν συντομία:

Η Κωνσταντίνα έκανε βουτιά στα χαλίκια από την τσουλήθρα με το που ξεκίνησε να τσουλάει από πάνω! Κόλλησε το παππούτσι και έδωσε ώθηση να φύγει μπροστά αλλά δεν τα υπολόγισε καλά και έφυγε από το πλάι από ύψος 1,5 μέτρου! Δεν πρόλαβα ούτε να σκεφτώ να κάνω βήμα για να την πιάσω γιατί ήμουν στο τελείωμα της τσουλήθρας και την περίμενα για να την πιάσω! Τη σήκωσα με απίστευτο τρόμο και άρχισα να ψάχνω για αίμα και ταυτόχρονα να την καθησυχάσω... μου πήρε 15 λεπτά το δεύτερο και με τη βοήθεια ενός cd με παραμύθια που έχω στο αυτοκίνητο! Γυρίσαμε σπίτι, όπου στη διαδρομή ήταν ευδιάθετη και σχολίαζε όπως σχολιάζει κάθε μέρα, είδε τη θεία της οταν φτάσαμε και έκανε τρελές χαρές, ήθελε να περπατήσει. Φτάσαμε σπίτι ήθελε να φάει πατάτες (είχε φάει στις 4 και η ώρα ήταν 6!!!) αλλά ήθελε αγκαλιά... με τίποτα δεν ήθελε να κάτσει στο καρεκλάκι της! Φάγαμε αγκαλιά και ταυτόχρονα της έβαλα πάγο και βούτυρο (διαδοχικά) όπου είχαμε νέο σετ κλάματος και ουρλιαχτών και τελικά κατάφερα μετά από μία ώρα να δω τι ακριβώς είχε συμβεί και που έχει χτυπήσει. Έχει φάει όλο σχεδον το δεξί της μάγουλο στο ύψος του κροτάφου και κάτω μπροστά από το αυτί... Στο μπάνιο που κάναμε δεν είδα κοκκινίλα στο κεφάλι και κάτι κοκκινίλες στο σώμα πρέπει να ήταν άσχετες. Την έπιασα παντου για να δω αν πονάει πουθενά αλλού. Όταν την ρωτάς εκείνη σου δείχνει τα δόντια της το οποίο φυσικό είναι να την πονάνε αφού πόναγαν έτσι κι αλλιώς! Πήρα παιδίατρο τηλέφωνο πριν δώσω γάλα για οδηγίες. ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΝΤΕΠΟΝ! Να μην την ξυπνήσω, αν ξυπνήσει μόνη της να προσπαθήσω να διαπιστώσω αν αναγνωρίζει. Αν κάνει εμετό να ανησυχήσουμε και το πρωί να βεβαιωθούμε ότι αναγνωρίζει και ακολουθεί όλες τις δραστηριότητές της κανονικά.

Στο μεσοδιάστημα (πέσιμο-ύπνος) ήταν ευδιάθετη, έπαιξε, χοροπήδηξε, χόρεψε... Είχαν έρθει και οι παππούδες ήταν μια χαρά...

Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε τίποτα παραπάνω πέρα από μια τεράστια μελανιά αύριο το πρωί! Ε; ε; τι λένε οι πιο έμπειρες;

axam...κοιτα να δεις γιατι σε ρωταω..απο τον σεπτ το πρωην αφεντικο μου ειναι αμερικη..με γυναικα και 2 παιδάκια.. απ οσο ξερω δεν δουλευουν.. η βιζα καλυπτει τα παιδάκια? τυπουθ οι γονεις συνοδοι στα 11χρονα που θελουν να πανε σε αμερικανικό σχολείο?

συυγενεις δεν ξερω αν εχουν..αλλα λογικα η βιζα τους δεν ληγει σε λιγο?

μμμμμ μάλλον θα είναι σε κάποια ειδική κατηγορία, μήπως κάποιος έχει διπλή υπηκοότητα; π.χ. η μεγάλη κόρη του άντρα μου (16 χρονών) είχε γεννηθεί εδώ Βοστώνη και αυτομάτως πήρε και αμερικάνικη υπηκοότητα. αυτή πηγαινοέρχεται κανονικά σαν πολίτης, δεν έχει θέμα με βίζες και τέτοια, και μάλλον υπάρχει και πρόβλεψη μέσω αυτής να επεκταθεί η υπηκοότητα και στους γονείς αν θέλουν, αν και δεν το έχουμε πολυψάξει αυτό ακόμη. αν δεν είναι ειδκή κατηγορία, η τουριστική κρατάει 6 μήνες, μετά πρέπει να γυρίσεις να την ανανεώσεις, αν και τώρα νομίζω καταργήθηκε για ταξίδια της 1 βδομάδας π.χ.

επίσης για όποιον ενδιαφέρεται, κάθε χρόνο κληρώνονται 50.000 πράσινες κάρτες, την έχει κερδίσει ένας φίλος του καλού μου.

μακάρι κορίτσια μου να πάνε καλά τα πράγματα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :D κι εγώ μετά ό,τι θέλετε, θα σας στέλνω τα iphone κατευθείαν από την 5η λεωφόρο :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

stina ta dika mou den sta leo γιατι ειναι κατα8λιπτικα, ελπιζω να ειστε καλύτερα οι υπολοπιπες περιφημα :P

Οχι να μου τα πεισ... αν θες φυσικά.... είμαι εδώ για να σε ακούσω (ή διαβάσω καλύτερα)

Διαφημίσεις

Μην φοβασαι αφου ηταν ευδιαθετη και λειτουργουσε κανονικα χωρις εμετους και ασταθεια μια χαρα ειναι. Δεν ειδες καμια περιεργη συμπεριφορα????

Η παρθενικη σας γερη τουμπα ηταν σε λιγο καιρο θα παρεις το κολαι. Παντα κοιτας αν το παιδι λειτουργει φυσιολογικα, αν δεις εμετους, ασταθεια στο περπατημα ζαλαδες τοτε τρεχεις νοσοκομειο μηπως εχει παθει διασειση. Εχε την απο κοντα αποψε αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανησυχεις.

α ρε στινακι :) ...τπτ φοβερο..πρωταρα στην παιδική ίωση... ;) 8α ανακάμψω...βασικα τωρα οσο ψιλο χαλαρωνω τοσο σκεφτομαι το οτι ειμαι απληρωτη + το οτι το πρωην αφεντικο αφου πασαρε την εταιρεια σε εναν χαμενο και τωρα ειμαστε εγκλωβισμενοι και απληρωτοι..κανει τρελή ζωή στο αμερικά!

dZJip3.png

ωχ καημένη μου Κωτίταααααα :( κρίμα το καημενούλι

νομίζω αφού είναι ζωηρή δεν έχεις φόβο, κατά τα άλλα αυτά που σου είπε η ντοκ να προσέχεις, εμετό (κυρίως ρουκέτα), 'χάσιμο", λήθαργο, τέτοια πράγματα.

ααα μου είπε η δικιά μου παιδίατρος για arnica gel για τις μελανιές ότι είναι πολύ καλό να κοιτάξω να έχω λέει πάντα στο σπίτι. αλλά και το βούτυρο έχω ακούσει είναι καλό, και για καρούμπαλα

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εμεις το βουτυρο το αγοραζουμε σε βαρελι πλεον απο τα πολλα καρουμπαλα, ο γαμπρος ειναι λιγακι αγαρμπος και ατσουμπαλος μιας και βιαζεται παντα και πεφτει στο τελος.

Στινα εγω γεννηθηκα Μεγαλη Τριτη και οι ευχες μου βγαινουν παντα!!!!!! Οπως και ο γιος το ιδιο Μεγαλη Τριτη οποτε στελνουμε θετικη ενεργεια και ευχες και η χαλαρωση ειναι στον δρομο!!!!!!

α ρε στινακι :) ...τπτ φοβερο..πρωταρα στην παιδική ίωση... ;) 8α ανακάμψω...βασικα τωρα οσο ψιλο χαλαρωνω τοσο σκεφτομαι το οτι ειμαι απληρωτη + το οτι το πρωην αφεντικο αφου πασαρε την εταιρεια σε εναν χαμενο και τωρα ειμαστε εγκλωβισμενοι και απληρωτοι..κανει τρελή ζωή στο αμερικά!

Περαστικούλια αγάπες !!! Μην ανησυχείς (που θα ανησυχείς δηλαδή) σε λιγο θα γίνεις "μανα" και στην παιδική ίωση....Τώρα αυτό για τις Αμερικές τι το ανάφερες και μου ξίνεις πληγές?? Να σου πώ ιστορία να χτυπιέσαι.....

Την αστάθεια δεν μπορώ να την κρίνω γιατί έτσι κι αλλιώς σκοντάφτουμε στο ίσιωμα! Να φανταστείς στους παπούδες είπα απλά "έπεσε και χτύπησε" (γιατί αν έκανα περιγραφή ακόμα θα ήταν εδώ και θα έλεγαν συν του ότι θα έπρεπε να τρέχουμε το παιδί στα νοσοκομεία) και το δέχτηκαν με απόλυτη φυσικότητα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...