Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ψηνεται καμια να την φιλοξενησω αποψε στην μαγευτικη κυψελη και να κοιμηθουμε αγκαζε? :P

Μολισ μπηκα..πουκι η ρεμη παιζει και ξυνει τον πατερα της στο κεφάλι... αειντε και αποψε να δουμε

ελλη... εδώ και 9 μηνες τα πσκ που ειμαι αυλιδα ΔΕΝ κοιμάμαι... διοτι πολύ απλά θελω να ειμαι σε εγηργορση αν η μικρη θελησει οτιδηποτε... ο ψυχαναγκασμος που λεγαμε? :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Stellinula με μια πρώτη αναζήτηση βρίσκω αυτά

http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1309.html

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=f2b1e89390b5d010VgnVCM10000048f3d6a1RCRD&vgnextchannel=f2b1e89390b5d010VgnVCM10000048f3d6a1RCRD

το πιο σίγουρο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις στην πρεσβεία, είναι πολύ οργανωμένοι και θα σου τα πουν όλα. Κοιτάω κι εγώ παράλληλα.

Πάντως, αν σκέφτεστε Αμερική, μην σκέφτεστε Ν. Υόρκη, αν δεν θα έχετε μια δουλειά που θα σας δίνει πολύ καλά λεφτά. η ζωή εδώ είναι πανάκριβη όταν είναι αξιοπρεπής, και μίζερη όταν είναι φτηνή. Και καλύτερα να την περνάς πιο φτωχικά στην πατρίδα σου, παρά στη μαύρη ξενιτιά ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

to na ψαχνει αγια δουλεια σε ξενη χωρα ειναι πακετάκι..να ρωτησω κατι.. η βιζα για αμερικη ποσο καιρο κραταει? εστω οτι ζευγαρι με δυο παιδια παει αμεριή και καλά για δουλεις.. ποσο καιρο μπορει να μεινει εκει? ποιες ειναι οι προυποθεσεθς?

dZJip3.png

Σπέρες! Τι κανετε λέιντις??? Εγώ μόλις μπήκα σπίτι με το μωρό ενώ ο άντρας μου ήταν εδώ μόνος του με ένα φανάρι και έβαφε την κουζίνα.... Γιατί μέσα σε όλα αυτά που περάσαμε τις τελευταίες μέρες συνέπεσε και η αλλαγή των επίπλων της κουζίνας που είχαμε κανονίσει.... Άρα εκτός από άρρωστη και εκτός από τα δυσάρεστα που είχαμε, είμαστε και πρόσφυγες... ο γιός μου τις τελευταίες μέρες τρέφεται σχεδόν μόνο με γάλα..... χμμμ αυτά τα ευχάριστα από εμένα... εσείς κούκλες??? Τι λέει? Τι συζητάμε?

Ρανια καλησπερα!!!!!

Κινκα ευχομαι να βρει δουλεια ο καλος σου συντομα και ολα να βρουν τον δρομο τους, φανταζομαι ποσο αγχωτικη φαση ειναι αυτη που περνατε.

Αχ, ευχαριστώ καλή μου, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί που λένε!

ο καλός μου ο δόλιος είναι να τον κλαίνε οι ρέγγες, ξέρετε πώς είναι να ψάχνεις δουλειά γενικότερα και να περιμένεις και να μην κουνιέται φύλλο, πόσο μάλλον να είσαι στο εξωτερικό, να τρως τις οικονομίες μιας ζωής, να έχεις ξεσπιτωθεί, να έχεις φάει δύο χρόνια χωρίς μια διασκέδαση για να προετοιμαστείς για όλο αυτό, γενικά έχει δώσει μεγάλη μάχη και του βγάζω το καπέλο, εγώ ούτε τα μισά από αυτά δεν θα άντεχα. Θυμάμαι που ήμασταν Αθήνα και δούλευε, και μετά γυρνούσε σπίτι και διάβαζε μέχρι τα ξημερώματα για να δώσει εξετάσεις για τα πανεπιστήμια εδώ, και μετά έκανε και δύο project για δύο καθηγητές για να πάρει συστατικές (το ένα μάλιστα κυκλοφόρησε και βιβλίο, πολύ καμάρι η δικιά σου :tongue:) και γενικά είχαμε πόσο καιρό κλεισμένοι μέσα για όλη αυτή την προσπάθεια. συν τα έξοδα, συν οι δύο μήνες που ήμασταν χώρια με τη μικρή νεογέννητο, γενικά ζήσαμε το "ο αγών μου" :D

ξέρω ότι στη ζωή δυστυχώς δεν ανταμείβονται όλοι οι κόποι μας, αλλά ελπίζω αυτό να πάει καλά και να μην απογοητευτεί το χρυσό μου...

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

to na ψαχνει αγια δουλεια σε ξενη χωρα ειναι πακετάκι..να ρωτησω κατι.. η βιζα για αμερικη ποσο καιρο κραταει? εστω οτι ζευγαρι με δυο παιδια παει αμεριή και καλά για δουλεις.. ποσο καιρο μπορει να μεινει εκει? ποιες ειναι οι προυποθεσεθς?

έτσι στο άσχετο δεν μπορείς να έρθεις. πρέπει ή να σε καλέσει κάποιος συγγενής, που να εγγυηθεί για σένα, ή να σε προσλάβει εταιρεία (που είναι πολύ δύσκολο, γιατί πιέζουν τις εταιρείες να προτιμήσουν Αμερικάνους, άρα ο εργοδότης πρέπει να αποδείξει ότι δεν υπάρχει άλλος στην Αμερική που να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά). επίσης, ο εργοδότης καλείται να καλύψει κι ένα πολύ μεγάλο ποσό για τον μετανάστη, πάλι σαν εγγύηση, πάλι για να προτιμούνται οι Αμερικάνοι. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που κάναμε κι εμείς, σπουδές πρώτα και μετά δουλειά, εκεί είναι πιο εύκολο. και πάλι όμως, μπορεί να σε προσλάβει κάποια εταιρεία, αλλά για να μην αναλάβει το κόστος της visa σου να σε στείλει να δουλέψεις κάπου Ευρώπη.

Εμείς είμαστε εδώ με φοιτητική visa ο καλός μου, που του επιτρέπει να δουλεύει στο πανεπιστήμιο όσο είναι φοιτητής, και μετά κάνοντας μια ειδική αίτηση (500 δολαριάκια ;)) να ζητήσει παράταση 3 μηνών από το πτυχίο για να βρει δουλειά, κι εγώ με τη μικρή είμαστε εξαρτώμενοί του, οπότε εμένα μου απαγορεύεται να δουλέψω. προς το παρόν δεν με νοιάζει, τώρα αργότερα αν είμαστε εδώ και το αποφασίσω, θα κοιτάξω να κάνω κι εγώ κανένα μάστερ ή κάτι σε σπουδές, για να μου την αλλάξουν κι εμένα σε φοιτητική και μετά να μπορώ να δουλέψω.

γενικά είναι λίγο αυστηροί...

bh45qekil.png

είμαι κι εγώ μια desperate housewife :tongue:

το τι ματς έχουμε ρίξει εδώ πέρα από το άγχος και την πίεση, δεν φαντάζεστε! μέχρι που είχα ξεκινήσει μια μέρα να μαζεύω βαλίτσες να σηκωθώ να φύγω... αλλά εντάξει, το παλεύουμε

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...