Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπελες κρατηστε ψυχραιμια (ποιος μιλαει) γιατι θα μας κλεισουν πουθενα. Εγω ειμαι ενα δραμα οταν αρρωσταινει. ΔΕΝ κοιμαμαι.....λεμε καθολου ή μαξ 3 ωρες σπαστες. Ο αντρας μου δουλευει οποτε δεν μπορει να με ξεκουρασει και εχω τυχει να πηγαινω μια βδομαδα σερι με 2 ωρες την μερα υπνο. Και παρολαυτα να ΜΗΝ θελω να κοιμηθω μηπως και ανεβασει.......τωρα αν αυτο δεν ειναι ψυχαναγκασμος να μην με λενε Ελλη........ειλικρινα.......Θα περασουν ιους ουυυυυυυυυυυυ και πυρετους αλλο τοσο ουυυυυυυυυυυ.......το θεμα ειναι να μην ειναι σοβαρο......αυτο ........

Γεια σου Σεβη μακια μπακ ατ γιου

Παλλαντιν, Κικη, Χριστινα, και Μαρκοπολο καλησπερα. Οποιον ξεχασα συγνωμη. Α, ξεχασα το ΝΥ...καλημερα.....(ε? σωστα?)

Η μικρη ξεραθηκε νωρις αφου δεν κοιμηθηκε μεσημερι και αντε να δουμε πως θα τα παμε με το βρακι σημερα. Καλα ολα αυτα αλλα ειλικρινα ειναι κουραστικο. Πρεπει να ειμαι απικο να παρατηρω αν ειναι ανησυχη για να την σηκωσω......:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλησπέρα κοριτσια μου,

μόλις γυρισα απο τον γυναικολόγο...η εξέταση μετα τον 40 ντισμό ξέρετε....ΟΛΑ οκ...μου είπε να κάνω και ελέυθερα Σεχχχχχχ....

θα τον ξεζουμίσω λέμε...

Κίνκα μου μια ερώτηση για σένα που είσαι στας Ν.Υορκας...

Σημαντική ερώτηση που μακάρι να βρεις την πληροφορία...

Αν έρθουμε με βίζα απο εργοδότη εκεί ΟΛΗ η οικογένεια και για ΑΒ λόγους το συμβόλαιο σπάει και τον διώχνουν....

1) Λήγει και η βίζα μαζί αυτοματα και γυριζουμε κακην κακώς πίσω ή όχι???

2) Υπάρχει κάποιο είδους ΟΑΕΔ για επιδομα ανεργείας και αν ναι το δικαιούτε ή όχι???

Μακάρι να βρεις τις πληροφορίες αυτές!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλησπέρα κοριτσια μου,

μόλις γυρισα απο τον γυναικολόγο...η εξέταση μετα τον 40 ντισμό ξέρετε....ΟΛΑ οκ...μου είπε να κάνω και ελέυθερα Σεχχχχχχ....

θα τον ξεζουμίσω λέμε...

Εεεεεεετσι μπραβο......σκιστον τον ατιμο να αλλαξει ραφτη.......:cool: τωρα μαλιστα.......σε ακουω πολυ καλυτερα......

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!! Αν εχεις και ορεξη για σεξ στις 40 ημερες κυριλε εισαι Στελλα!!!! Εγω να μην σου πω τους πρωτους 4 μηνες κυκλοφορουσα με το μωρο πανω μου γιατι αλλιως εκανε λες και το εσφαζαν, που ορεξη για σεξ ουτε καλημερα δεν μπορουσα να πω.

Και ο δικος μου κοιμηθηκε νωρις και να δω πως θα κυλισει η νυχτα. Ελλακι ειδικα ο δικος μου που πινει 100 λιτρα νερο την ημερα πως θα μαθει να ξυπναει να κατουραει την νυχτα????

Μας βλεπω να κοιμομαστε στην τουαλετα οταν ερθει η ωρα.

Καλησπερα και σε ολα τα αλλα τα κοριτσια, αν αρχισω να γραφω ονοματα στανταρ θα ξεχασω τις μισες.

Εεεεεεετσι μπραβο......σκιστον τον ατιμο να αλλαξει ραφτη.......:cool: τωρα μαλιστα.......σε ακουω πολυ καλυτερα......

προσπαθώ ...σε λίγο θα σε call!!!

Καλησπερα!!!! Αν εχεις και ορεξη για σεξ στις 40 ημερες κυριλε εισαι Στελλα!!!! Εγω να μην σου πω τους πρωτους 4 μηνες κυκλοφορουσα με το μωρο πανω μου γιατι αλλιως εκανε λες και το εσφαζαν, που ορεξη για σεξ ουτε καλημερα δεν μπορουσα να πω.

Και ο δικος μου κοιμηθηκε νωρις και να δω πως θα κυλισει η νυχτα. Ελλακι ειδικα ο δικος μου που πινει 100 λιτρα νερο την ημερα πως θα μαθει να ξυπναει να κατουραει την νυχτα????

Καλησπερα και σε ολα τα αλλα τα κοριτσια, αν αρχισω να γραφω ονοματα στανταρ θα ξεχασω τις μισες.

ποιός σου είπε ότι δεν τον έχω πάνω μου τον μικρό???? εχω μουδιάσει ολάκερη η αμοιρη!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μαρα την πεταξε την κοτσανα η πεθερα??? Καμια φορα λεω ειμαι τυχερη που δεν εχω πεθερα γιατι φαντασου τι θα ελεγε για το τζακ ποτ που θα επιανε με μενα νυφη.

Σαν μια κοπελιτσα που νοηλευομασταν μαζι με το ιδιο προβλημα και αυτη και απο το πρωι μεχρι το βραδυ η πεθερα της ανικανη την ανεβαζε αναπηρη την κατεβαζε και το κακο ειναι οτι επηρεαζε και τον αντρα της κοπελιας ο οποιος εξαφανιζολ απο το νοσοκομειο στην μια εβδομαδα ειχε ερθει μια φορα να την δει.

Ελλακι ειδικα ο δικος μου που πινει 100 λιτρα νερο την ημερα πως θα μαθει να ξυπναει να κατουραει την νυχτα????

Χε χε τι να σου πω μπας και ξερω εγω καλυτερα λες? Ακολουθω τι μου λεει εκεινη. Χθες δεν τα εκανε με την καμια στην πανα. Την σηκωσα κοιμισμενη λεμε και την εβαλα γιογιο διπλα στο κρεβατι της. Και αν δεν το ξανακανει? αστα.....εμενα πινει 300 μλ γαλα το βραδυ.....μερικες φορες 600! .....τι κανεις εκει οεο?.....δεν εχω ιδεα ακομα. Το μονο που ξερω ειναι οτι τωρα ειναι με βρακι μεσα......(σταυροκοπημα......και τεμεναδες στον Βουδα.....:shock::shock:)

Διαφημίσεις

Stellinulla μου δεν τα ξέρω αυτά που ρωτάς, αλλά θα ψάξω στο immigration office μόλις ευκαιρήσω και θα σου πω. πάντως ο άντρας μου που έβγαλε τώρα άδεια για αναζήτηση εργασίας, έχει ένα διάστημα 3 μηνών από τη λήξη του μάστερ του, μετά λε πουλέ με συνοπτικές διαδικασίες...

αχ βρε κοριτσάκια, είμαστε τώρα σε μια κατάσταση πανικού και άγχους με το θέμα της δουλειάς, ψάχνει ο άντρας μου αλλά είναι δύσκολο, όλοι προτιμούν τα τσικό (ο καλός μου είναι 42) και με την εμπειρία που έχει στο χώρο είναι λίγες οι θέσεις... πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας κάτσει, στη φάση που είμαστε δεν θέλω να γυρίσουμε πίσω, κι εξάλλου κι αυτός ο δόλιος έκανε τόσο μεγάλο αγώνα για όλο αυτό, θα είναι τόσο κρίμα να πάει στράφι...

στελλινούλα, κάνε εσύ τα πονηρά σου κουμάντα στο μεσοδιάστημα ;) κι εγώ θα ψάξω και θα σου πω...

καλώς τες και τις υπόλοιπες, να μαζευόμαστε σιγά-σιγά!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

χαλο γκερλς!

ολες καλα? δε προλαβαινω να διαβασω τωρα....πηγαινοερχομαι....οπως ειπε και ο Λευτερης εχει ΜΠΑΟΚ....

Πες μου ότι βλέπεις κι εσύ ΜΠΑΟΚ!!!

Κι ο δικός μου πίνει 300 μλ γάλα το βράδι...πάντως έχει αρχίσει να τα λέει:κακά πωπό...

Στέλλα σκέφτεστε για Αμέρικα?Αχχχ ζηλεύω!!!!!!!!!!!!

Κόρες πίνω λίγη μαυροδάφνη, κάνω τσιγάρο και σας παρακολουθώ:tongue:

Πες μου ότι βλέπεις κι εσύ ΜΠΑΟΚ!!!

χαζευω μωρε....μη φανταστεις!

Κόρες πίνω λίγη μαυροδάφνη, κάνω τσιγάρο και σας παρακολουθώ:tongue:

τι μαυροδαφνη πινεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...