Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bre soy Λεω σημερα πηρε χαμπαρι οτι το ποτηρακι με το νερο της εχει την αντιβιωση μεσα και το πεταξε φωναζοντασ κακααααα κακαααααααα!

θεά! να τη μάθεις να λέει και σιξ σιξ σιξ ουυυυυυυυυυ :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

μωρε 8α τα πει μονη της αθυτη ολα τελικα :P Μολις μιλησα με την παιδιατρο. μου ειπε να μην ανησυχω ολα πανε οκ, και λογικο που αρωστησε καθοτι η ανοσοποιηση η δικη μου που της πασαρα στη γεννα σιγα σιγα τελος + κατι που δεν γνωριζα...τα διδυμακια 3 σπιτια πιο κατω..λαρυγκιτιδα.. ο αγγελακος ο γνωστος σημερα 38 και πυρετο.. η αριστερα διπλα μας... 39 πυρετο.. η πουκι περα του αγγελακου δεν ηρ8ε με κανενα σε επαφη αλλά... airborn Λέει... επίσης μου εχωσε διακριτικο χερι για τισ γιαγιαδες.. οτι ανησυχουν πολύ και 8α το μουρλάνουν το παιδι....νομιζω οτι πρεπει να παρω τπτ αποφασισουλες μολις αναρωσει η μικρά...αλλα αντε να πεισω την μανα μου την παραπονιαρα να μην κλαιει...γενικα...

dZJip3.png

παντως για να το χαβαλεδιασω λιγο σημερα πρεπει να ιεμασταν πολυ γελοια εικονα στο σχηματαρι.. μρπστα η πουκι με το καροτσι γκουζου γκουχου, η μανα μου κλαμενη η πε8ερα μου να το παιζει δοχτωρ ζιβαγκος και ο πατερας μου στην αλλη γωνια να κανει ουφ και ουφ...8εικες στιγμες του ελληνικου κινηματογράφου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γειά χαρά κόρες!

Λευκή πώς πάτε; ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις πώς γίνεται. εκείνη την ώρα χτύπησα κάρτα, σχόλασμα κ ήμουν στο αυτοκίνητο με τον καραγκούνη μου.

να μου γλυκοφιλήσεις την αγαπούλα!

πώς είναι η πούκη μάρα;

κικίτσα, μου αρέσει όπως σκέφτεσαι. την αδερφή μου την λέω ενίοτε κ κίκη. να σε λέω κι εσένα;

κ η Χρύσπα έκανε φωτοσύνθεση σήμερα.

Καλαμαράκι, να έρχεσαι συχνότερα.

πάλλαντιν, μιλάς πάρα πολύ όμορφα!

Ελλ, μάκια,

μαλεκόν, τί ομορφιές!!!!!!!!!!

έχω πάθει την πλάκα μου με τα ομορφόπαιδα.

παιδιά του έρωτα=πανέμορφα παιδιά!

η πουκι ειναι στο 38,1 και ψαχνουμε τροπο με τον αντρα μου να την ψησουμε να δεχτει τη μασκα που πρεπει να κανει το βράδυ. μιλησα με την παιδιατρο και δηλωσε ψιλο εντυπωσιασμενη σε εισαγωγικά η λέξη γιατι ενα παιδι με 3 μερες πυρετο ΜΟΝΟ ξαφνικα την 4η μερα ερε8ιστηκε και ο λαιμος της, αρχισε κατι ψιλά γκουχου και δακρυσαν τα ματάκια του...μου ειπε οτι δεν υπαρχιε λογος ανησυχιασ και να συνεχιζουμε μασκεσ και αντιβιωση και κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γειά χαρά κόρες!

Λευκή πώς πάτε; ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις πώς γίνεται. εκείνη την ώρα χτύπησα κάρτα, σχόλασμα κ ήμουν στο αυτοκίνητο με τον καραγκούνη μου.

να μου γλυκοφιλήσεις την αγαπούλα!

πώς είναι η πούκη μάρα;

κικίτσα, μου αρέσει όπως σκέφτεσαι. την αδερφή μου την λέω ενίοτε κ κίκη. να σε λέω κι εσένα;

κ η Χρύσπα έκανε φωτοσύνθεση σήμερα.

Καλαμαράκι, να έρχεσαι συχνότερα.

πάλλαντιν, μιλάς πάρα πολύ όμορφα!

Ελλ, μάκια,

μαλεκόν, τί ομορφιές!!!!!!!!!!

έχω πάθει την πλάκα μου με τα ομορφόπαιδα.

παιδιά του έρωτα=πανέμορφα παιδιά!

Σέβη σου έκανα κι εγώ friend request στο fb ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

λοιπον...8α παρουμε ντεπον ειπε... και αν και αυριο κάνει πυρετό 8α πάμε για εξετάσεις και τα γνωστά... αν ο πυρετός πεσει κανουμε μονο αντιβιωση και μάσκα... αυτη τη στιγμη στο κ.υ στο σχηματάρι επικρατεί χάος με ΑΠΕΙΡΑ σχεδον παιδάκια με ιωσεις, βροχικά και τα σχετικά... ε ρε τα ταλαιπωρα τι περνάνε :(

dZJip3.png

a epishs το 8ετω ως απλή παραμετρο γενικοτερης κουβεντας η πε8ερα μου μου πεταξε το δηλητηριωδες "ειναι που δεν θηλασεσ κιολας...τα βλέπεις τώρα;" αλα με αυτο 8α ασχοληθω αργοτερα....

dZJip3.png

η αντιβιωση δεν υποτιο8ετε οτι καταπολεμαει την ιωση και αρα τα συμπτώματα της πχ πυρετο? αφου πηρε αντιβιωση πως εχει πυρετο τωρα?

Δυστυχως οχι χαρα μου. Η αντιβιωση καταπολεμαει βακτηρια και μικροβια. ΔΕΝ κανει τπτ στους ιους. Αυτοι για να περασουν πρεπει να κανουν το κυκλο τους. Εξου και ο πυρετος συνεχιζει. Την αντιβιωση προφανως σας την εδωσε για παρενεργειες του ιου. ρινιτιδες, ιγμοριτιδες, πιθανες ωτιτιδες. Και επισης οι γιατροι συνηθιζουν σε μικρες ηλικιες αντιβιωση με πυρετο περαν των 3 ημερων για να καλυψουν και αλλα ενδεχομενα που ειναι πολυ επικυνδινα οπως ουρωλοιμωξεις. Αλλα η αντιβιωση ουτε να βηξει δεν μπορει στον σβερκο του ιου......:tongue: Ολα καλα θα πανε θα δεις......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

το ξερω βρε ελλη μου...απλά ξέρεις.. ειναι η πρώτη φορά και κλπ κλπ κλπ... ολα τα παιδακια στην αυλιδα ειναι αρωστα.. ε δεν 8α γλιτωνε η μικρη λογικό ειναι..τουλαχιστον την περνάει πιο ελαφριά απο τα άλλα τα καημενάκια με τα 40αρια και νομιζω οτι την ανακουφιζει που πεταει ρουκετεσ με φλεματα που και που

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...