Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ναι ναι ομοιοπα8ητικη στην παρανοια.. η8ελα να ξερα ιτ συστηνουν οι ομοιοπαθητικοι στις ψυχασ8ενειες και γενικα σε ολα τα ψυχώ..

εδώ λένε ότι θεραπεύουν την ομοφυλοφιλία ;)

σε μια ψυχωσούλα θα κολλήσουν;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

PLAKA KANEIS! αλλοι ευαγγελιστες μασ βρηκαν!

άμα πας στο ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ; ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; δίπλα, παραθέτουν μια συνέντευξη ενός μεγαλοομοιοπαθητικού, που λέει ότι τον επισκέφτηκε ένας άντρας με διάφορα ψυχολογικά, ο οποίος την εποχή εκείνη χώρισε τη συμβία και εκδήλωσε ομοφυλοφιλία (βέβαια είχε κι έναν δίδυμο αδερφό ομοφυλόφιλο, αλλά αυτό το περνάμε στο ντούκου) κι ότι με τα πολλά κατέληξαν στο ότι η ομοφυλοφιλία ήταν αντίδραση στον αυστηρό πατέρα του και του έδωσε κάποιο φάρμακο και θεραπεύτηκε. είναι λίγο θολό έτσι όπως το λέει, αλλά αυτός μετά επειδή έφαγε κράξιμο βγήκε και το ψιλοαναίρεσε όλο αυτό

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

α σαν την τρελη που πηγαινε η αδερφη μου και της εκανε ρεικι και τησ ειπε οτι εχει τραυματα απο τον πατερα μας και για αυτο ειναι νευρικη... ορτσαααααα

χμμμμμμμ...!!!

ελεοοοοςς!!

κινκα... απ οσο μπορω να καταλαβω απο την περιγραφη που μυ εκανε ο αντρασ μου..ειναι μια μικρη μασκουλα που της ριχνεις ενα πργαμα για να διαλυει φ΄λεματα...το παιδι εισπνεει για 10 δευτερα το εναιωρημα αυτο και ισιωνει...απλα ειναι δυσκολο να ψησεις ενα μωρό ή και ενα παιδακι να του την φορέσεις...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κινκα... απ οσο μπορω να καταλαβω απο την περιγραφη που μυ εκανε ο αντρασ μου..ειναι μια μικρη μασκουλα που της ριχνεις ενα πργαμα για να διαλυει φ΄λεματα...το παιδι εισπνεει για 10 δευτερα το εναιωρημα αυτο και ισιωνει...απλα ειναι δυσκολο να ψησεις ενα μωρό ή και ενα παιδακι να του την φορέσεις...

αααα καλά, η δικιά μου μου ρίχνει κλωτσοπατινάδα άμα πάω να της σκουπίσω τη μύξα, πόσο μάλλον να βάλει και μάσκα... λογικό το βρίσκω να μην κάθονται. κάπως θα πρέπει να της το κάνετε ελκυστικό, αλλά πώωωωως;

bh45qekil.png

ναι κάπως να την κάνετε να γελάσει, αν κι ο δικός μου ο Νταβέλης δεν καταλαβαίνει τέτοια... ειδικά όταν πάω να της δώσω σίδηρο, που είναι ομολογουμένως μια αηδία, εκεί που γελάει με το στόμα ανοιχτό, το σφραγίζει και με κοιτάει δολοφονικά στυλ "δεν θα σε γηροκομήσω; θα δεις τι θα πάθεις!" :D:D

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...