Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Palladin είπε:
kalamaraki, ο παιδίατρος αρχίζει από Λα το επίθετό του;

Σορυ νομιζα εννοουσες τον Φαραχ που οταν πηγα εγω το 2008 ήταν και διευθυντης της νεογνολογικής κλινικης τοτε και ειναι συριος νομιζω....για αυτο σου ειπα πατριωτακι καθως ειμαι παλαιστινια...

hello girlzzzzz

τι κάνετε; εμείς είμαστε καλύτερα σήμερις, εγώ αναστήθηκα από τους νεκρούς, η μικρά ξύπνησε κι αυτή κεφάτη (προφανώς γύρισε από του Βερόπουλου :tongue:), κατάφερα και την κοίμησα και απολαμβάνω την ησυχία στο σπίτι... μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσουμε πάλι πανηγύρι στο χωριό, θέλω να σύρω το χορό... της έχει ανοίξει τώρα το τσιπάκι στον εγκέφαλο που δίνει εντολή "σήκω όρθια, σήκω όρθια!" και δεν βάζει κώλο κάτω...

Βροχή σήμερα, ιδανική δικαιολογία να μην χρειαστεί να βγω και να ρεμπελέψω στο σπίτι, νιώθω κομμάτια, νομίζω ότι είμαι ένα βήμα πριν από την υπερκόπωση!

Πουκομάμι θα συμφωνήσω, πήγαινε και σε έναν άλλο γιατρό να δεις τι θα πει, άμα είναι να τη φάει την αντιβίωση με σφραγίδα επικύρωσης ;) από δυο μεριές

τι τέλεια που μίλησε, φαντάζομαι τρέχεις τώρα να βρεις ΤΕΝΑ Σλιπάντ ούλτρα ντράι ε; :tongue:

Συγχαρητήρια στη Στέση για το κατόρθωμα της πάνας, σκέφτομαι κι εγώ σιγά-σιγά να τη βάζω σε γιογιό να συνηθίζει

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εχει το τελευταιο 15θημερο που σειεται συχνα η γης εδω γυρω....

κι εμεις ειμαστε σε φαση που πιανουμε απο ολα!!

Ειτε γινει στα Επτανησα,ειτε σε Κορινθιακο...το χειροτερο βεβαια ειναι να γινει στην περιοχη της λιμνης!!

Διαφημίσεις

a re marsako moy :( περιττο να σου πω τι νιωθω για οτν σεισμο ε?

υγ. νομιζω οτι η παρανοια ειναι κοντα μου. σεισμοι, τσουναμι, ραδιενεργεια, πυρετός, φλέμα, απλήρωτη, ο νιμπιρου που ερχεται ΚΑΙ θα κοιμωθηω και μονη μου αποψε στο πσιτι γιατι το αγορι ειναισ την πουκι... λεξοτανιλ? σεροξατ? κανα μπουκαλι βοτκα? τι προτεινετε?

dZJip3.png

τι άσχημη αίσθηση αυτός ο σεισμός... εντάξει εγώ αν ζούσα σεισμό σαν αυτό της Ιαπωνίας κι έβλεπα τα πράγματα να πέφτουν γύρω μου και το σπίτι να πηγαίνει πέρα-δώθε θα πήγαινα από καρδιά στάνταρ!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Mara-76 είπε:
a re marsako moy :( περιττο να σου πω τι νιωθω για οτν σεισμο ε?

υγ. νομιζω οτι η παρανοια ειναι κοντα μου. σεισμοι, τσουναμι, ραδιενεργεια, πυρετός, φλέμα, απλήρωτη, ο νιμπιρου που ερχεται ΚΑΙ θα κοιμωθηω και μονη μου αποψε στο πσιτι γιατι το αγορι ειναισ την πουκι... λεξοτανιλ? σεροξατ? κανα μπουκαλι βοτκα? τι προτεινετε?

Βοτκιτσαααααα...χαλαρα!!Πολυ πιο φυσικη,"ομοιοπαθητικη" μεθοδος...χαχα!!

Εγω κοριτσια μολις ακουσα τον χαμο στην Ιαπωνια....ηταν λες και το περιμενα...Δεν ξερω,μπορει και να γελασετε αλλα επειδη οπως ειπα τον τελευταιο καιρο ειχαμ πολλα κουνηματα εδω περα...ελεγα οτι ολα αυτα θα ξεσπασουν σε κατι πολυ εντονο...

Το που εννοειται δεν το φανταζομουν..απλα προσευχομουν αν γινοταν να ειναι καπου μακρυα απο εδω!!

Μηνσα ςπεριγραψω σκηνικα απειρου καλλους με τον αδελφο μου κυριως που χεζεται κανονικα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...