Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα τι κανετε? εμεις μπηκαμε σπιτι στις 3 παρα απο 10 το πρωι. Ειχαμε παει Εθνικο κηπο και ξεκολ@θηκαμε στην λιακαδα. Ειδαμε γυρινους και ξετρελλαθηκε. Επιτελους εξω απο το σπιτι. Τωρα την εχει ο συζυγος μεσα......τι κανετε? Οι αρρωστοι πως ειναι?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ρε ουφο....δεν σας λεω ακατάδεκτες απλα λεω οτι ειστε ηδη παρεάκι, τα περισσοτερα απο οσα λετε δεν τα γνωριζω και παω πασο, μιλαω μονο οταν εχω κατι να πω. Και παραπονο δεν εχω οποτε εχω μιλησει ενταξ μου απαντησαν δε λεω χε χε

τωρα οσον αφορα την παιδιατρο......

εχω και εγω αποψη και γνωμη....απο προσωπικη εμπειρια και για την παιδιατρο και για την αλλη....στο περιπου αν οχι 100% συμφωνουμε...

θα στα πω ομως στον καφε που θα πιουμε !!!

ερχομαι στις 23/3 Τετάρτη αργα ,....κανονισε Πεμπτη εως και κυριακη θα ειμαι θεσσ να πιουμε καφεδάκι

Κυριακή απόγευμα σε βολεύει? Ή Παρασκευή απόγευμα, χωρίς να υπόσχομαι (καθώς θα πρέπει κάπου να φορτώσω τη μπέμπα) ή Σάββατο πρωί...είναι ανοιχτοί οι παιδότοποι Σάββατο πρωί?

Για την ομοιό, διάβασες τι σου είπα? Η κουμπάρα μου δουλεύει χρόνια σε φαρμακείο, κανονικό, και μου λέει ότι κάνει θαύματα στις αλλεργίες.

Σε παιδίατρο στην Καλαμαριά πας την Αρτεμούλα?

Κικι μου φετος θα προσπαθησω για παιδικο δημοσιο αλλα οχι για καλαμαρια....

την κανω με ελαφρια πηδηματακια Ιουνιο για ευοσμο....δεν παει αλλο να δινω 450ευρω για ενα σπιτι 28ετων/δυο δωματιων που το μονο καλο που εχει ειναι το φυσικο αεριο...

βρηκα στον ευοσμο με 350ευρω (οπου εκει ειναι και η οικογενειακη μας μεριδα εκει εμενε ο χαζμπαντ οταν ειμασταν γκομενοι!) τρια δωμάτια μπαλκονια γηπεδο αεριο ατυονομο κοντα στην πλατεια στον τριτο οροφο.....5ετιας παρακαλω...

και λεω να φυγω...

θα κανω αιτηση εκει στους δημοσιους και εννοειτε και στους συμβεβλημενους με ΕΣΠΑ

Λοιπόν, εμείς οι αποδω έχουμε μέλι χαχαχα. Κι ο άντρας μου επταλοφίτης είναι!Αλλά εδώ έχουμε οικογενειακή μερίδα. Εδώ είναι μαμά κτλ, άρα εδώ βοήθεια!Κι εγώ 440 δίνω για 100 μέτρα 2δσκμπ με θερμοσυσσώρευση, αλλά τι να κάνω, εύοσμο κτλ ποιος θα με βοηθάει οεο?

Ελλ μου στο μυαλό μου είσαι!Σκεφτόμουν ότι τη μπουμπού μου δεν τη βγάζω καθόλου βόλτα στον ήλιο κι από αύριο λέω να αρχίσω τις πρωινές βόλτες;)

Διαφημίσεις

Χαχαχα..

εγω κοιμαμαι κατα τις 2 και με ξυπναει ο πειναλας κατα τις 7 το πρωι....ταιζω με συνοπτικες διαδικασιες και ξαναταβλιαζομαι μεχρι τις 10...οποτε αρχιζει το ροκενρολ στο κρεββατι με την νεαρα να κανει τα τρελλα της....

Κυριακή απόγευμα σε βολεύει? Ή Παρασκευή απόγευμα, χωρίς να υπόσχομαι (καθώς θα πρέπει κάπου να φορτώσω τη μπέμπα) ή Σάββατο πρωί...είναι ανοιχτοί οι παιδότοποι Σάββατο πρωί?

Για την ομοιό, διάβασες τι σου είπα? Η κουμπάρα μου δουλεύει χρόνια σε φαρμακείο, κανονικό, και μου λέει ότι κάνει θαύματα στις αλλεργίες.

Σε παιδίατρο στην Καλαμαριά πας την Αρτεμούλα?

ενα ενα μιλουσα στις αγορες

το λεπον

πεμπτη μπορω, παρασκευη αν δουλευει ο χαζμμπαντ μπορω αλλιως θα αρχισει την γκρινια οτι τον παραταω τις λιγες φορες που εχει ρεπο....μαλλον θα δουλευει ασχετως εθνικης εορτης...οι κατασκευαστικες δεν κοιτανε εθνικες αργιες οεο... σαββατο μπορω, κυριακή τσουκου

θα σε παρω την πεμπτη τηλεφωνο που θα εχω και μπριφινγκ απο τον αντρα για τις αργιες του να γλυτωσω και την γκρινια σωστά?

την αρτεμουλα την παω στον παιδιατρο που γνωρισα στο γεννεσις, μου εκατσε σαν γιατρος σαν φιλοσοφια και τον κρατησα, ωραιος τυπικος , οχι της αντιβιωσης επιτοπου, ουδετερος με τον θηλασμο αλλα οχι αρνητικος, και πανω απο ολα μπορω να τον παρω τηλεφωνο οτι ωρα θελω οτι μερα θελω χωρις να μου το παιζει βαρυ πεπονι και να ναι αφαντος σαν αλλους....

εχω και μια αλλη επισης πολυ καλη του τεβε ειναι τωρα για δυο χρονια εχει αναφερθει το ονομα της και στο διπλα και απο εκει μονο τα καλυτερα εχω να πω

Λοιπόν, εμείς οι αποδω έχουμε μέλι χαχαχα. Κι ο άντρας μου επταλοφίτης είναι!Αλλά εδώ έχουμε οικογενειακή μερίδα. Εδώ είναι μαμά κτλ, άρα εδώ βοήθεια!Κι εγώ 440 δίνω για 100 μέτρα 2δσκμπ με θερμοσυσσώρευση, αλλά τι να κάνω, εύοσμο κτλ ποιος θα με βοηθάει οεο?

Ελλ μου στο μυαλό μου είσαι!Σκεφτόμουν ότι τη μπουμπού μου δεν τη βγάζω καθόλου βόλτα στον ήλιο κι από αύριο λέω να αρχίσω τις πρωινές βόλτες;)

εχεις τα δικια σου ...εσυ εχεις δυο παιδακια...εγω εχω ενα και μαλλον συντομα οχι δευτερο ασχετα αν θελω σαν τρελλη....

η μικρη θα παει παλι παιδικο οποτε η καθημερινοτητα μου δεν θα αλλαξει ιδιαιτερα αφου ολη μερα μονη μου με την μικρη ειμαι ...ο χαζμπαντ γυρναει σπιτι στην καλυτερη στις 7....αρα σιγα τα αυγα!

Διαφημίσεις

ατατατα, κακα, μπαμπα, νιιτα (νικητα ο μπαμπασ μου) μετα γελούσε και οταν εμενα με πηραν τα ζουμια και ψελιζα κατι χαζα τυπου τι επα8εσ σημερα πουλάκι μου...παυση... και εσωσε το τηλ στη μανα μ

dZJip3.png

kalamaraki, ο παιδίατρος αρχίζει από Λα το επίθετό του;

τσουκου , αυτος απο το λα ειναι και πατριωτακι στο περιπου...χε χε εγω ειμαι παλαιστινια

ο παιδιατρος μου ειναι ο Γιωργος Βασιλειου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...