Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απουσίες:Σέβη, Ζούπυ, Αερικό, Νίτσα, Δωράκι (καλέ θα μου πει καμμιά τι γίνεται με την κοπέλα?)Γιόλι, Φυστίκι, Ντάλια, Καλαμαράκι,Φωτεινή, Κιουλτάκι, Στέλλα (ποιες ξεχνάω?) Λοιπόν, στις πόσες θα μένουν στην ίδια τάξη?Τι λέτε?

Καλέ κάντε μου τη χάρη και μιλήστε για τον Τριανταφυλλόπουλο. Δεν τον χωνεύω καθόλου, το θεωρώ μέγα λαμόγιο και περιμένω επιβεβαίωση λέμε!

Μαρκόπουλο, απουσία, Ελλ,

kikitsa δεν κανει ρεπορταζ..απλα μεταφερει ειδησεις απο ξενα ειδησεογραφικά.. και βαζει σαλτσες μετα πάνω.. τα ιδια γραφει και το ασοσιειτεντ

Σάλτσες...all time classic.

Κάποτε ενημερωνόμουν από το τρωκτικό. Όχι ότι με κάλυπτε πλήρως, γιατί σε αρκετά διαφωνούσα και λίγα τα έβρισκα υποκινούμενα. Το θεωρούσα όμως το πιο έγκυρο.Τώρα δε βρίσκω τίποτα. Επίσης έπαιρνα το ποντίκι, το οποίο κάποτε το θεωρούσα αρκετά αντικειμενικό. Από τότε όμως που το πήρε ο Δελατόλας πασοκσίζει ταμάλα.

Τι προτείνετε ρε κόρες ως αντικειμενικό?

Όσο για την Ιαπωνία...θλίψη πραγματικά...Και μπράβο τους από τη μια που είναι τόσο πειθαρχημένοι. Από την άλλη όμως...ξέρω εγώ...σαν Έλληνας νιώθω την ανάγκη να θρηνήσω σε τέτοιες περιπτώσεις.

8α 8ρηνησουν μετα κικιτσα..πρωτα ριχνονται με τα μουτρα στην αναδιοργανωση και θρηνουνε ολοι μαζι μετά.... εγω ειμαι φαν της ελευ8εροτυπιασ παντως..και απο blog του Nonews-news.blogspot.com αν και καμια φορα λαικιζει αφορητα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Και προσαρμογή, να συμπληρώσω, στη δική μας κουλτούρα, στη δική μας οικογένεια.

Εγώ για πχ είμαι υπέρ του θηλασμού. Το δικό μου παιδάκι δε θα ήθελα να θηλάζει πέραν των 2 ετών, θα κοιτούσα δλδ αποθηλασμό. Όχι γιατί έχω πρόβλημα με το θηλασμό, αλλά μου φαίνεται εξίσου υπερβολή το να μην ξεκινήσω αποθηλασμό στα 2, όσο και το να μην ξεκινήσω ποτηράκι. Δλδ το ίδιο μου φαίνεται ζυζί και μπιμπερό. Από ψυχιατρικής απόψεως.

Προσπαθώ πάρα πολύ να εισάγω στη ζωή των παιδιών μου την υγιεινή διατροφή, θα πάω του χρόνου σε ομοιοπαθητικό (αλήθεια, τελικά η Πατσούρου είναι?Γιατί στο www.homeopathy.gr δεν την αναφέρουν στη λίστα, αλλά σε κάποια σεμινάρια την προσφωνούν ως ομοιοπαθητικό στο ίδιο σάιτ), κάνω τα εμβόλια, αλλά στέκομαι και με ένα σκεπτικισμό (ας όψεται η γνωστή της κιουλτ!). Δεν είμαι υπέρ του co-bedding cosleeping κ.α. Και δεν είμαι υπέρ του φυσικού τοκετού. Είμαι δλδ και εγώ σαν και εσένα, κάπου στη μέση γέρνοντας όμως προς την αντίθετη πλευρά από σένα;).

Όμως βρε Παλλαντίν μου, μιας και είσαι στην παρέα μας, σου ομολογώ ότι αυτό το πράγμα που γίνεται εμένα με ξενίζει. Καταντάνε να μοιάζουν αιρετικοί, γιατί βλέπεις από τα γραφόμενά τους να λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αυτοί έχουν την απόλυτη γνώση της μητρότητας, και πότε επιτέολους θα γίνουν όλες σαν αυτές.

έντιτ: Βρήκα δλδ συμπεθέρα?

Καταλαβαίνω τι εννοείς για τόν θηλασμό, απλά στην πράξη, το κάθε παιδί έχει τις δικές του διαφορετικές ανάγκες. Δηλαδή αν το παιδί φτάσει 2, και έχει ακόμα ανάγκη τον θηλασμό, ένας απότομος ή "βίαιος" αποθηλασμός μόνο κακό μπορεί να κάνει. Από την άλλη, θεωρώ ότι η Σοφία είναι σε καλό δρόμο από την άποψη ότι όταν ζητήσει να θηλάσει και της προτείνω εναλλακτική (φαγητό ή παιχνίδι) συνήθως προτιμάει την εναλλακτική.

Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγους μήνες με λίγο "σπρώξιμο" από την μεριά μου πιθανόν να αποθηλάσει εύκολα. Αν όμως δω ότι αντιδρά άσχημα, δεν το θεωρώ σωστώ να πιέσω τις καταστάσεις.

Εν γένει το attachment parenting mε εκφράζει πολύ και μας ταιριάζει και ως οικογένεια.

Σχετικά με την παιδίατρο, δεν ξέρω γιατί δεν είναι στο σάιτ, και όλο ξεχνάω να την ρωτήσω. Όμως ομοιοπαθητικά μας δίνει, και είμαστε ευχαριστημένοι, δηλαδή πέφτει μέσα.

Σχετικά με το "αιρετικοί", προσωπικά δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι καποια μου μιλάει υποτιμιτικά επειδή πχ έκανα επισκληρίδιο ή δεν γέννησα στο σπίτι. Έχω φίλη για παράδειγμα, που μπαίνει στο φόρουμ αλλά δεν γράφει ενεργά, που γέννησε σπίτι, είναι babywearer αλλά εφάρμοσε την μέθοδο τοου κοιμήσου παιδί μου. Θέλω να πω, ότι οι άνθρωποι δεν είναι άσπρο - μαύρο. Στην πραγματικότητα είμαστε όλοι γκρι. (Μάρα μην βάλεις κι αυτήν την παπ@ριά στην υπογραφή σου πλιζ!)

Μωρέ λες να συμπεθεριάσουμε; Άσχετο, σε ποιον παιδικό στέλενεις τον μικρό; Θα στείλω κι εγώ την Σοφία από Σεπτέμβρη, και ψάχνομαι, αν και μάλλον κατέληξα στην παιδική μελωδία που είναι συμβεβλημένη και με το ΕΣΠΑ

αλλά σε Hardcore καταστασεις δεν μπορώ να κατανοησω πλήρως πώς η ομοιοπαθητική βοηθάει σην θεραπεία.. ίσως να εχω και μη ολοκληρωμένη ενημερωση.. πάντως δεν με ψήνει

Από αυτά που έχω καταλάβει, πολύ χοντρικά, η ομοιοπαθητική βοηθά τον οργανισμό να αντιμετωπίσει μόνος του την ασθένεια πιο αποτελεσματικά

Σχετικά με τον θηλασμό μου έχει κάνει εντυπωση το εξής: Όταν πει μια σκέφτομαι να δώσω συμπλήρωμα πέφτουν όλες και λένε "όοοοοοχιιιιιιι, ο θηλασμός είναι δικαίωμα του παιδιού" και "να θηλάζεις από το πρωί ως το βραδυ"...δεν έχει δικαιωμα να ξεκουραστει

Όταν κάποια πει βγηκα εκτος εαυτού και χτύπησα το παιδί μου τότε λένε "αχ γλυκεια μου, πόσο σε καταλαβαινω, είναι απόλυτα ανθρώπινο, είσαι κουρασμένη, μην κατηγορείς τον εαυτό σου"

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Προσωπικά, απαντώ πολύ διαφορετικά αν η άλλη πει "Σκέφτομαι να δώσω συμπλήρωμα γιατί κουράστηκα πια με τον θηλασμό" ή αν πει "Σκέφτομαι να δώσω συμπλήρωμα γιατί νομίζω ότι δεν έχω γάλα/ ο παιδίατρος μου είπε ότι το γάλα μου είναι νερουλό". Είναι στην πραγματικότητα δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις, που πρέπει να πάρουν δύο τελείως διαφορετικές απάντήσεις

Καταλαβαίνω τι εννοείς για τόν θηλασμό, απλά στην πράξη, το κάθε παιδί έχει τις δικές του διαφορετικές ανάγκες. Δηλαδή αν το παιδί φτάσει 2, και έχει ακόμα ανάγκη τον θηλασμό, ένας απότομος ή "βίαιος" αποθηλασμός μόνο κακό μπορεί να κάνει. Από την άλλη, θεωρώ ότι η Σοφία είναι σε καλό δρόμο από την άποψη ότι όταν ζητήσει να θηλάσει και της προτείνω εναλλακτική (φαγητό ή παιχνίδι) συνήθως προτιμάει την εναλλακτική.

Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγους μήνες με λίγο "σπρώξιμο" από την μεριά μου πιθανόν να αποθηλάσει εύκολα. Αν όμως δω ότι αντιδρά άσχημα, δεν το θεωρώ σωστώ να πιέσω τις καταστάσεις.

Εν γένει το attachment parenting mε εκφράζει πολύ και μας ταιριάζει και ως οικογένεια.

Σχετικά με την παιδίατρο, δεν ξέρω γιατί δεν είναι στο σάιτ, και όλο ξεχνάω να την ρωτήσω. Όμως ομοιοπαθητικά μας δίνει, και είμαστε ευχαριστημένοι, δηλαδή πέφτει μέσα.

Σχετικά με το "αιρετικοί", προσωπικά δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι καποια μου μιλάει υποτιμιτικά επειδή πχ έκανα επισκληρίδιο ή δεν γέννησα στο σπίτι. Έχω φίλη για παράδειγμα, που μπαίνει στο φόρουμ αλλά δεν γράφει ενεργά, που γέννησε σπίτι, είναι babywearer αλλά εφάρμοσε την μέθοδο τοου κοιμήσου παιδί μου. Θέλω να πω, ότι οι άνθρωποι δεν είναι άσπρο - μαύρο. Στην πραγματικότητα είμαστε όλοι γκρι. (Μάρα μην βάλεις κι αυτήν την παπ@ριά στην υπογραφή σου πλιζ!)

Μωρέ λες να συμπεθεριάσουμε; Άσχετο, σε ποιον παιδικό στέλενεις τον μικρό; Θα στείλω κι εγώ την Σοφία από Σεπτέμβρη, και ψάχνομαι, αν και μάλλον κατέληξα στην παιδική μελωδία που είναι συμβεβλημένη και με το ΕΣΠΑ

Από αυτά που έχω καταλάβει, πολύ χοντρικά, η ομοιοπαθητική βοηθά τον οργανισμό να αντιμετωπίσει μόνος του την ασθένεια πιο αποτελεσματικά

Προσωπικά, απαντώ πολύ διαφορετικά αν η άλλη πει "Σκέφτομαι να δώσω συμπλήρωμα γιατί κουράστηκα πια με τον θηλασμό" ή αν πει "Σκέφτομαι να δώσω συμπλήρωμα γιατί νομίζω ότι δεν έχω γάλα/ ο παιδίατρος μου είπε ότι το γάλα μου είναι νερουλό". Είναι στην πραγματικότητα δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις, που πρέπει να πάρουν δύο τελείως διαφορετικές απάντήσεις

Πάω να ταίσω τη μπουμπού μου κι επανέρχομαι!Με πρήζωσες!:tongue:

επισης τα βραδια ββλεπω και παπαγιαννη..ειναι ΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ελεεινος :)

Και εγώ τον βλέπωωωωωω :P:p:p:p:p Για τον ίδιο λόγο!!!!!!

Πράγματι είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Απλά μου την δίνει που ναι μεν θεωρειται (δικαιως) ο θηλασμός δικαίωμα του παιδιού αλλά ξεχνάμε πολλά άλλα εξ'ίσου σημαντικά δικαιώματά του :(:(:(

Κική τον Τριανταφύλλόπουλο τον θεωρώ άθλιο. Ακόμα από το σκηνικό με τον Κορκολή (που ποτέ δεν υπήρξα φαν του) από τότε τον θεωρώ εμετικό, και τόσα χρόνια τίποτα δεν άλλαξε την γνώμη μου, μόνο την ενισχυσε

Διαφημίσεις

Α ρε Harlow είσαι πολύ αστέρι γμτ μου!!!! Ι λοβ γιου!!!!

Καμια εκπτωσούλα σε κα'να τραίνο ή s/m maybe?

κηρύξανε και στάση πληρωμών στην δουελιά του συζύγου.................αααααα! θα περάσουμε φίνα.

Πράγματι είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Απλά μου την δίνει που ναι μεν θεωρειται (δικαιως) ο θηλασμός δικαίωμα του παιδιού αλλά ξεχνάμε πολλά άλλα εξ'ίσου σημαντικά δικαιώματά του :(:(:(

Σε αυτό συμφωνώ!

Κική γιατί σε πρίζωσα καλέ; Χαμηλών τόνων ήταν το ποστ! χμμμ

Σορρυ για την εξαφανιση λιαζομασταν και τωρα κοιμαται το μαρκοπουλακι!!!!

Ο παιδιατρος μου ειναι στο Μοσχατο και ερχεται σπιτι μου συνηθως. Εχει υπομονη και αναλυει τα παντα!!!!

Την συγκεκριμενη αντιβιωση την εχω παρει εγω και δεν την λες και ελαφρυα...

Την αντιβιωση μπορω να καταλαβω γιατι την εδωσε αν οντως υπαρχει ερεθισμενο αυτι, την μασκα γιατι την εδωσε αν δεν εχει ακροαστικα το παιδι????

Αν σε βολευει παντως μπορουμε να τον καλεσουμε και σπιτι μου τον γιατρο να ερθεις με την Πουκι δεν εχω κανενα προβλημα. Παρε δευτερη γνωμη παντως αν δεν εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...