Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η μικρή βγάζει δοντάκια, αυτά που είναι δίπλα στους κυνόδοντες, και άρχισε τα δέκατα πάλι. Με πήρε τώρα η νταντά...

τους 1ους γομφιους εννοεις νιτσα??η τα πιο μεσα????

εμεις σε οοοοοοοοοοολα τα δοντια που βγαλαμε και σε οσα βγαινουν τωρα

δεν εκανε καθολου πυρετο!!!!

μονο μυξες - σαλακια και φλεματακια εχει!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό το βιντεάκι πού το βλέπετε; δεν κατάλαβα.

θα με πεις μετά αερικό;

γραμματειακή υποστήριξη. πάω για τσιγάρο. μάκια.

http://video.google.com/videoplay?docid=-8459266136242057768#

τους 1ους γομφιους εννοεις νιτσα??η τα πιο μεσα????

εμεις σε οοοοοοοοοοολα τα δοντια που βγαλαμε και σε οσα βγαινουν τωρα

δεν εκανε καθολου πυρετο!!!!

μονο μυξες - σαλακια και φλεματακια εχει!!!!

Ναι οι πρώτοι γόμφιοι είναι, μπράβο, και μου κάνει δέκατα. Η παιδίατρος είπε να μην δώσουμε ακόμη ντεπόν. Αλλά αν συνεχίσει μέχρι το βράδυ, θα της δώσω για να ηρεμήσει λίγο:-( το μωράκι μου...

Ναι οι πρώτοι γόμφιοι είναι, μπράβο, και μου κάνει δέκατα. Η παιδίατρος είπε να μην δώσουμε ακόμη ντεπόν. Αλλά αν συνεχίσει μέχρι το βράδυ, θα της δώσω για να ηρεμήσει λίγο:-( το μωράκι μου...

αυτα ειναι πολυ δυσκολα δοντια μου ειπε η παιδιατρος μας.

εμεις εχουμε εμετους και πολλες μυξουλες-δακρυα:confused:

αχ τι τραβουν τα καμαρια μας!!!!!!!

εμενα εβγαλετους 3ης και ειναι ετοιμος και ο αλλος!!!!!

r.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! Κανω αντιγραφη των νεων μας απο τα 2χρονα γιατι τρεχω και δεν φτανω με τον Χανιμπαλ :mrgreen: μεσα στο σπιτι!

Επι τροχαδην τα νεα μας καθως για αλλη μια φορα τρεχω και δε φτανω! Πηγα το πρωι κεντρο υγειας στα Καλυβια. Εξετασαν τα ουρα με την ταινια, βρηκαν αυξημενα λευκα και αιμα. Συνεστησαν να κανω εξω γενικη και καλλιεργεια με πρωινα ουρα και να ξεκινησω αμεσα αντιβιωση γιατι 99,9% ειναι κυστιτιδα και προχωραει προς τα νεφρα εξ'ου και ο πονος.

Πρεπει αυριο το πρωι να παει ο Βασιλης να θεωρησει τις εξετασεις και μεθαυριο να παω να τις κανω. Νωριτερα δεν γινεται γιατι τα Πολυιατρεια που θεωρουν εξετασεις στην Πειραιως εχουν κλεισει το γκισε τους και να τις κανω απο την τσεπη μου δεν υπαρχει περιπτωση (δεν υπαρχει σαλιο). Οποτε παμε απο μεθαυριο.

Το βραδυ μας ηταν ακρως εφιαλτικο.. Η Μαρια ξυπνουσε συνεχεια, εγω πονουσα και δεν μπορουσα να κοιμηθω και σημερα ειμαι μες στα νευρα...

Για το βιντεο του Γιωσαφατ τωρα: Ετσι και εχει δικιο εστω και στα μισα, ειμαι οχι απλα καταδικασμενη.. Καμμενη απο χερι! Αν μεταφερω στη Μαρια οσα κουβαλησα εγω στην παιδικη μου ηλικια, τοτε στανταρ θα γινει ενα δυστυχισμενο (και λιγα λεω) παιδι - ενηλικας!

Αυτα προς το παρον! Παω να πω μια καλημερα και στις αλλοπροσαλες και τα λεμε!

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

από τον πολύ βήχα, τρεις φορές εμετό ο μικρός (άλλη μια φορά έχει κάνει μόνο στη ζωή του)

πυρετό 38,7

καταπονημένος

κι αγανακτισμένος "θέλω να γίνω καλά μαμά"

φυσικά νηστικός

ξεκινάμε αντιβίωση και τα συναφή

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!1 Φιλάκια μωρέ στα αρρωστούλικά σας....

Εγώ ψιλοχάθηκα γιατί ψάχνω στην άβυσσο του ίντερνετ διάφορα για τη βάφτιση της μικρής. Project βάφτιση φραουλίτσα. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79773

Βοήθειαααααααα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! Κανω αντιγραφη των νεων μας απο τα 2χρονα γιατι τρεχω και δεν φτανω με τον Χανιμπαλ :mrgreen: μεσα στο σπιτι!

Επι τροχαδην τα νεα μας καθως για αλλη μια φορα τρεχω και δε φτανω! Πηγα το πρωι κεντρο υγειας στα Καλυβια. Εξετασαν τα ουρα με την ταινια, βρηκαν αυξημενα λευκα και αιμα. Συνεστησαν να κανω εξω γενικη και καλλιεργεια με πρωινα ουρα και να ξεκινησω αμεσα αντιβιωση γιατι 99,9% ειναι κυστιτιδα και προχωραει προς τα νεφρα εξ'ου και ο πονος.

Πρεπει αυριο το πρωι να παει ο Βασιλης να θεωρησει τις εξετασεις και μεθαυριο να παω να τις κανω. Νωριτερα δεν γινεται γιατι τα Πολυιατρεια που θεωρουν εξετασεις στην Πειραιως εχουν κλεισει το γκισε τους και να τις κανω απο την τσεπη μου δεν υπαρχει περιπτωση (δεν υπαρχει σαλιο). Οποτε παμε απο μεθαυριο.

Το βραδυ μας ηταν ακρως εφιαλτικο.. Η Μαρια ξυπνουσε συνεχεια, εγω πονουσα και δεν μπορουσα να κοιμηθω και σημερα ειμαι μες στα νευρα...

Για το βιντεο του Γιωσαφατ τωρα: Ετσι και εχει δικιο εστω και στα μισα, ειμαι οχι απλα καταδικασμενη.. Καμμενη απο χερι! Αν μεταφερω στη Μαρια οσα κουβαλησα εγω στην παιδικη μου ηλικια, τοτε στανταρ θα γινει ενα δυστυχισμενο (και λιγα λεω) παιδι - ενηλικας!

Αυτα προς το παρον! Παω να πω μια καλημερα και στις αλλοπροσαλες και τα λεμε!

Φιλακια!!

περαστικα σου κοπελα μου.....

εγω ηθελα να σου το πω απο χθες οτι ο πονος που λες ηταν απο τα νεφρα..

καθοτι παθουσα απο νεφροπονο!!!!!!!

r.gif

από τον πολύ βήχα, τρεις φορές εμετό ο μικρός (άλλη μια φορά έχει κάνει μόνο στη ζωή του)

πυρετό 38,7

καταπονημένος

κι αγανακτισμένος "θέλω να γίνω καλά μαμά"

φυσικά νηστικός

ξεκινάμε αντιβίωση και τα συναφή

αχ ψυχουλα μου....:(:(:(:(

στην καρδια με πονεσαν τα λογακια του!!!!!!!!

r.gif

περαστικα σου κοπελα μου.....

εγω ηθελα να σου το πω απο χθες οτι ο πονος που λες ηταν απο τα νεφρα..

καθοτι παθουσα απο νεφροπονο!!!!!!!

συγνωμη κοριτσια για ασχετο ποστ αλλα ηθελα να ενημερωσω την Δωρα οτι η νεραιδα μας ειναι εγκυουλα κ μαλιστα ακουσε καρδουλα,α κ καλε δες τα προσωπικα σου μηνυματα χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Όταν τα παιδιά παθαίνουν κάτι, τρελαίνομαι δεν μπορώ. Παθαίνω κατάθλιψη, αγχώνομαι..Τις προάλλες που πήγαμε στην παιδίατρο για το εμβόλιο της Όλγας, την κρατούσε ο Γιάννης, εγώ βγήκα έξω... Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, κλαψ κλαψ κλαψ..

Άσχετο

Να πάρετε να διαβάσετε το ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ!!!

Άπαιχτο, πολύ γέλιο..

Να πάρετε να διαβάσετε το ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ!!!

Άπαιχτο, πολύ γέλιο..

Πολύ καλό, το έχω διαβάσει! Νομίζω ότι έχει βγει και συνέχεια αλλά δνε θυμάμαι πώς το λένε...όντως πολύ αστείο...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...