Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επικυρώνεται το βιβλιαριο ρε κοριτσια? :confused:

Δεν έχω ιδέα!Πάντως, τώρα που το έχω μπροστά μου, κάτω γράφει: Υπουρηείο υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό που λέει, έχει νόημα, να είναι σφραγισμένο δλδ. Είναι σφραγισμένο από τον εκάστοτε γιατρό. Και σε καμμία περίπτωση δεν είναι η σύμβαση μεταξύ του γονιού και του μαιευτηρίου.

Κάνε ένα τηλ στο υπ υγείας και θα σου πουν.

Δεν έχω ιδέα!Πάντως, τώρα που το έχω μπροστά μου, κάτω γράφει: Υπουρηείο υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό που λέει, έχει νόημα, να είναι σφραγισμένο δλδ. Είναι σφραγισμένο από τον εκάστοτε γιατρό. Και σε καμμία περίπτωση δεν είναι η σύμβαση μεταξύ του γονιού και του μαιευτηρίου.

Κάνε ένα τηλ στο υπ υγείας και θα σου πουν.

Ρε συ Κική είναι 10000% επίσημο έγγραφο. Δες το και διαφορετικά, θα είχε αφήσει το Υπ.Υγείας να κυκλοφορεί κατι τετοιο χωρίς την έγκρισή του????

Αυτο το μ****νο νομίζει ότι επίσημο έγγραφο=στρογγυλή σφραγίδα....

Δηλ τα βιβλία που διανέμει στα σχολεία το Υπ.Παιδείας δεν είναι τα επίσημα βιβλία επειδή δεν έχουν στρογγυλή σφραγίδα?

Διαφημίσεις

καλημεερα κι απο μένα.πολύ τρέξικο,γύρισα απο δουλειά έπαιξα λίγο με το κουτσαυλάκι μου και με το αντρακι μου και είπα να μπω λίγο....ποπο χαμός δίπλα!καλά κάποιες έχουν ξεφύγει τελείως!δεν μπορούν να μαζεύουν λίγο την γλωσσάρα τους???

oxi apla εσυ εισια παραφρων και δεν την κατανοεις :P εδώ θα ειμαστε αγγελικη μου... κάααποια στιγμη 8α ανοιξει τρελο ποστ τυπου 'δεν κατεβαινει ο πυρετος οεο τι να κανω" και 8α παει η ζιναντον συνεφο (ατσα εμα8α και μια αντιβιωση σημερα)

αστην.. η κατασταση δεν σωζεται

Είσαι και φαινεσσαι, κι απ'τον κ@λο σου κρέμεσαι, και μια χοντρή παντρεύεσαι:P:p:p

Ρε συ Κική είναι 10000% επίσημο έγγραφο. Δες το και διαφορετικά, θα είχε αφήσει το Υπ.Υγείας να κυκλοφορεί κατι τετοιο χωρίς την έγκρισή του????

Αυτο το μ****νο νομίζει ότι επίσημο έγγραφο=στρογγυλή σφραγίδα....

Δηλ τα βιβλία που διανέμει στα σχολεία το Υπ.Παιδείας δεν είναι τα επίσημα βιβλία επειδή δεν έχουν στρογγυλή σφραγίδα?

Το δικό μου έχει σφραγίδα του παπαγεωργίου, πιάνεται?Δημόσιο νοσοκομείο.

Αααααααααααα θα πατήσω το τριγωνάκι με το θαυμαστικό λέμε!

Είσαι και εσύ αμμόρφωτη και χαζή :D:D:D

Α, ΚΑΙ παράφρων

Ουάουάουάουάουά Κυρία κυρία, η Μάλι με είπε παράφρων....ουάουά ουά

Κι εσύ είσαι...αγράμματη και πτωχή:P

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...