Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μαλε... την ημερα μετα το σεισμο ολοι στο τοκιο δουλευαν κανονικά.. ειναι θεμα νοοτροπιας... εχουν περασει και ολοκληρωτικές καταστροφές οι ανθρωποι θυμιζω και εχουν ενα πολύ 'παμε γερα" atrtitude

Δεν το λεω επειδή έχει γίνει όλη αυτή η καταστροφή και μπορεί να έχουν χάσει το σπίτι τους ή δικούς τους ανθρώπους...Επειδή κινδυνευουν τοσο άμεσα από την ραδιενέργεια το λεω...που την βρίσκουν τόση αυτοθυσια????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ά ρε μαλεκον (δε βάζω τόνο γιατί δε θυμάμαι που το βάζεις!) το μόνο κοριτσάκι που με σκέφτεται!Με λινκ!:tongue:

μαλεκόν :P Αλλά μπορείς να με λες και Αγγελική (σε αντίθεση με εσένα μισώ το Κική και γενικά όλα τα υποκοριστικά του ονόματός μου :tongue:)

Μα πόσο με εκνευρίζουν οι απαντήσεις αυτού του τύπου (κάντε ότι θελετε και αφήστε εμας να κάνουμε τα δικά μας...) Γι'αυτο δεν είναι τα φόρουμ, για να ανταλάσσουμε απόψεις? :confused::confused:

ποπο μαλακια εκανα με το εμβολιο του πνευμονικοκου..το παιδι μου ζει σε κα8αρο αερα άρα βαση της..γεωγραφικης του τοπο8ετησης ειναι αχρειαστο... δλδ τωρα που ειναι αδιαθετη φαντασου να ΜΗΝ ειχε κανει και το μισητο πρεβεναρ... 8εε μου δωσ μου δυναμη σημερα....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Πείτε το καλαμαράκι ότι η φιλοσοφία είναι αυτή που του είπε η νάττυ περίπου. Γενικώς, όσο ο οργανισμός σταματάει να δέχεται χημεία, γίνεται πιο παρθένος, και έτσι πιάνουν πιο εύκολα τα ομοιοπαθητικά. Έτσι έχω καταλάβει εγώ, τουλάχιστον.

Επίσης, για τις αλλεργίες πείτε της ότι έχω ακούσει πως η ομοιοπαθητική κάνει θαύματα!Και μάλιστα από κλασσικό φαρμακοποιό!

μαλεκόν :P Αλλά μπορείς να με λες και Αγγελική (σε αντίθεση με εσένα μισώ το Κική και γενικά όλα τα υποκοριστικά του ονόματός μου :tongue:)

Μα πόσο με εκνευρίζουν οι απαντήσεις αυτού του τύπου (κάντε ότι θελετε και αφήστε εμας να κάνουμε τα δικά μας...) Γι'αυτο δεν είναι τα φόρουμ, για να ανταλάσσουμε απόψεις? :confused::confused:

Εγώ γενικώς μισώ τις ημέρες της εβδδομάδας. Κυριακή, ΠΑρασκευή:evil: ΚΑι τα κατινίστικα υποκοριστικά Κική, Κούλα, Κίτσα:evil:

κλασικο παραδειγμα νεο-hipster.. ειμαι φραγκατη τρεχω στα ιδιωτικα και στον ελευθερο χρονο μου φτιάχνω ματζουνια και το παιζω παιδι της φυσης και της εναλαγης.. ε χεστε με

ευχομαι ΑΠΛΑ το παιδακι της να μην αρωστησει ΠΟΤΕ και να μην αλαλιασει απο κανα 40αρι που δεν πεφτει με τα ματζουνια

dZJip3.png

Πέρα από αυτό τι πάει να πει εγώ κάνω ό,τι γουστάρω??? Όχι ρε κοπελιά όταν θες να ζεις σε μια οργανωμένη κοινωνια ΔΕΝ κάνεις ό,τι γουσταρεις. Και εγώ γουσταρω να κυκλοφορώ ξεβράκωτη, δεν το κάνω όμως γιατί μπορεί να ενοχλήσει τον διπλανό μου. Μπορεί να θέλω να ακούω μουσική στο τέρμα (εκτος κοινης ησυχίας) αλλά και πάλι σκέφτομαι τους γύρω μου....

Θέλω να τρέχω με 200 στην εθνική αλλά δεν το κάνω γιατί απαγορεύεται

κλπ κλπ κλπ κλπ

Διαφημίσεις

δεν αρωσταινει το παιδι μου επειδη κανει ομοιοπαθητικη.. τι αλαζονεια 8εε μου! ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με την λαλακισμενη αντιληψη που ειχα ε΄γω τυπου δεν αρωσταινει το παιδι μου επειδη ζει στασ εξοχασ.. και σ@@()Ι@(τα στα μουτρα μου...τελικα...

dZJip3.png

oxi apla εσυ εισια παραφρων και δεν την κατανοεις :P εδώ θα ειμαστε αγγελικη μου... κάααποια στιγμη 8α ανοιξει τρελο ποστ τυπου 'δεν κατεβαινει ο πυρετος οεο τι να κανω" και 8α παει η ζιναντον συνεφο (ατσα εμα8α και μια αντιβιωση σημερα)

αστην.. η κατασταση δεν σωζεται

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...