Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

λεσ και την κανεις καλά την άτιμη..της εβαλαν στο νερο την αντιβιωση και ενω πινει γενικά ΠΟΛΥ νερο με το που το βλέπει κανει κακα κακα κακα και το έδιωχνε.. η εκτοπξευση με συριγκα πηγε μια χαρά.. και εσκασε και ο βηχαλάκος τώρα.. ενα υγρο γκουχ γκουχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από το πρωί...ρεμβάζω στο νετ με ένα σάιτ για δουλειά στην ΕΕ που μου έδωσε η Στέλλα. :cool: Και οι δουλειές με περιμένουν:cool:

Στέλλα μου, όπως είπαν και τα κορίτσια, αν μπορέσεις να συγχωρέσεις μόνο τότε θα λυτρωθείς...βέβαια ξέρω ότι ζητάω τον ουρανό με τ'άστρα, αλλά προσπάθησε, δε χάνεις κάτι;)

Μανούλες μου γλυκιές, με τα άρρωστα παιδάκια,θα σας εξομολογηθώ κάτι και αν θέλετε βρίστε με, δεν παρεξηγώ.

Πραγματικά στενοχωριέμαι πολύ όταν ακούω παιδάκια να ταλαιπωριούνται. Όμως...στενοχωριέμαι επίσης όταν βλέπω τις μανούλες να ταλαιπωριούνται περισσότερο από το παιδί. Ως παιδί τέτοιας μάνας σας λέω ότι για το παιδί (όχι το 8μηνο της Μάρας, σε μεγαλύτερο σίγουρα) είναι μεγάλο μανίκι. Καταρχήν δεν έχεις την άνεση να χυπηθείς, να μουρμουρίσεις να γκρινιάξεις και ότι συνεπάγεται το να είσαι άρρωστο, γιατί έχεις τη μάνα που θα καταρρεύσει και τη λυπάσαι. Όλο αυτό πιστεύω ότι το περνάμε στο παιδί, και μετά...δε νομίζω ότι το ίδιο μπορεί να διαχειριστεί και αυτό που του συμβαίνει, και την πανικόβλητη μανούλα.:tongue:

Επιπλέον, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, μόνο η ψυχραιμία είναι καλός;)

Κατά τα άλλα, Μάρα μου συμφωνώ με Μαρκόπουλο και Ζόπυρον.

Και αν θες να βρίσεις, ελευθέρας, δεν παρεξηγώ!

Τα πάντα θέλουν φιλτράρισμα και κρίση.

Εγώ για παράδειγμα, είμαι υπέρ του θηλασμού και της ομοιοοπαθητικής.

Ενώ όμως είμαι υπέρ του φυσικού τοκετού, στην πράξη τράβηξα 3 δόσεις επισκληρίδιο γιατί δεν την πάλεψα. (Στο 2ο όμως θα το προσπαθήσω).

Για το hs είμαι τελείως αντίθετη, παρόλο που πέρασα δύσκολα στο σχολείο

Και προσαρμογή, να συμπληρώσω, στη δική μας κουλτούρα, στη δική μας οικογένεια.

Εγώ για πχ είμαι υπέρ του θηλασμού. Το δικό μου παιδάκι δε θα ήθελα να θηλάζει πέραν των 2 ετών, θα κοιτούσα δλδ αποθηλασμό. Όχι γιατί έχω πρόβλημα με το θηλασμό, αλλά μου φαίνεται εξίσου υπερβολή το να μην ξεκινήσω αποθηλασμό στα 2, όσο και το να μην ξεκινήσω ποτηράκι. Δλδ το ίδιο μου φαίνεται ζυζί και μπιμπερό. Από ψυχιατρικής απόψεως.

Προσπαθώ πάρα πολύ να εισάγω στη ζωή των παιδιών μου την υγιεινή διατροφή, θα πάω του χρόνου σε ομοιοπαθητικό (αλήθεια, τελικά η Πατσούρου είναι?Γιατί στο www.homeopathy.gr δεν την αναφέρουν στη λίστα, αλλά σε κάποια σεμινάρια την προσφωνούν ως ομοιοπαθητικό στο ίδιο σάιτ), κάνω τα εμβόλια, αλλά στέκομαι και με ένα σκεπτικισμό (ας όψεται η γνωστή της κιουλτ!). Δεν είμαι υπέρ του co-bedding cosleeping κ.α. Και δεν είμαι υπέρ του φυσικού τοκετού. Είμαι δλδ και εγώ σαν και εσένα, κάπου στη μέση γέρνοντας όμως προς την αντίθετη πλευρά από σένα;).

Γενικώς η υπερβολή πάσης φύσεως, μόνο κακό μπορεί να κάνει κατέμέ. Ούτε να τιγκάρουμε το παιδί στη χημεία και την αντιβίωση, ούτε να εμμένουμε σε πράγματα που χρίζουν ίσως κλασσικής ιατρικής στην ολιστική (ούτε καν ομοιοπαθητική).

Καλά για το hs δεν το συζητώ καν.

Όμως βρε Παλλαντίν μου, μιας και είσαι στην παρέα μας, σου ομολογώ ότι αυτό το πράγμα που γίνεται εμένα με ξενίζει. Καταντάνε να μοιάζουν αιρετικοί, γιατί βλέπεις από τα γραφόμενά τους να λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αυτοί έχουν την απόλυτη γνώση της μητρότητας, και πότε επιτέολους θα γίνουν όλες σαν αυτές.

Παρόλαυτα, εγώ έγινα μέλος, για να πάω αυτά που θέλω και γιατί μπορεί να διαφωνώ σε γενικές γραμμές, αλλά αν διαβάζω τις διαφωνίες θα ανοίξω τους ορίζοντές μου, όχι τις συμφωνίες;)

έντιτ: Βρήκα δλδ συμπεθέρα?

κικιτσα μ γιατι να σε βρισω ορε? ισα ισα που νιωθω και σκατα που μονωπολω δυο μερεσ τωρασ την συζητηση σχεδον με τα δικά μου ενώ ξερω πως τα παιδιά αρωσταινουν διοτι..ετσι ειναι... πανικοβλητη ειμαι μονο κατ ιδίαν.. ολο το σκ στην πουκι ημουν το τρελό κέφι.. και οταν τέντωσα και λιποθυμησα λογω στομάχου ευτυχώς η πουκι κοιμοταν και δεν ειδε τη μανα της να διπλώνετε.. και οι γιαγιαδες ψυχραιμες ειναι... απλά Οοταν με το καλο΄αναρώσει το παιδί, 8α κουκουλωθω στο κρεβνάτι μου και 8α ριξω μια ωραάι υστερια που μου κάνει και καλό :P

dZJip3.png

kai gia na Περασουμε και σε άλλα θεματα

το hs κατα την ταπεινη μου άποψη ειναι μια παπαρια και μισή.. μου θυμιζει θρίλερ (το εννοουσα αυτο που ειχα ποσταρει) αφενος και αφετερου ειμαι της αποψης οτι στο σχολειο περα απο την οποια γνώση το παιδι μαθαινει κ αλλα πράγματα..και καλά και άσχημα (παρέες, κλίκες, τσαμπουκάδες, φλερτάκια κλπ κλπ κλπ) που ειναι χρησιμα για μετα. πέρασα χάρμα στο σχολειο ειδικά στο λύκειο και 8α ηθελα και ηπουκι να περάσει το ίδιο καλά.. οσο για την γνωση.. στο χερι μας ειναι όλα.. δεν περιμενω απο τον δάσκαλο να μου κανει το παιδι..φωστηρα του πνευματος [πρεπει να κουνησω και εγω τον κώλο μου λίγο

για την ομοιοπαθητική. ειμαι κάπου στη μέση. σε ελαφριά και Mild Περιστατικά ναι προτιμώ την λουίζα (λέμε τώρα) αλλά σε Hardcore καταστασεις δεν μπορώ να κατανοησω πλήρως πώς η ομοιοπαθητική βοηθάει σην θεραπεία.. ίσως να εχω και μη ολοκληρωμένη ενημερωση.. πάντως δεν με ψήνει

θηλασμός. με δεδομενη την αδιάθετη πουκι μου περασε απο το μυαλο..ξυστα ενα ενοχικο τύπου δεν θηλασα μπασ και αρωστησα το παιδι μου..αλλα ετσι ΄λοπως μου ηρ8ε το έδιωξα γιατι αυτα ειναι επισης χαζομάρες οπως χαζομάρες και συγχωρεστε με ειναι τα γνωστα περι εξυπνάδας, παιδιά που δεν αρωσταινουν ποτέ και κλπ. και επισης με κάλυψε η κικη για τις..αιρετικές βυζ-άρειες (α ρε κινκα με τις ατακες σου)

δηλαδή έλεος πια....

και για να συμπληρώσω. αν στον τοκετο δεν ειχα κανει την επισκληριδιο μου επειδη ειμαι κλασμεντεν γενικά, ακόμη 8α..εσπρωχνα. και επισης θεωρώ τρομερή ανευθυνότητα μιας γυναίκας να επιμένει να σκίζεται επι 24ωρου + και να μην δέχετε κάποια βοήθεια και ανακουφιση. Επίσης θεωρώ αηδίες έως και αθλιοτητες κάτι παπαριες που ακουω οτι αν κάνεις επι μένεις αναπηρη ή το παιδι γενιέτε.. βλάμένο και ντοπαρισμένο και με βλέμα..γλαρό... αει μην τ ανοιξω...ΠΑΛΙ

dZJip3.png

κικιτσα μ γιατι να σε βρισω ορε? ισα ισα που νιωθω και σκατα που μονωπολω δυο μερεσ τωρασ την συζητηση σχεδον με τα δικά μου ενώ ξερω πως τα παιδιά αρωσταινουν διοτι..ετσι ειναι... πανικοβλητη ειμαι μονο κατ ιδίαν.. ολο το σκ στην πουκι ημουν το τρελό κέφι.. και οταν τέντωσα και λιποθυμησα λογω στομάχου ευτυχώς η πουκι κοιμοταν και δεν ειδε τη μανα της να διπλώνετε.. και οι γιαγιαδες ψυχραιμες ειναι... απλά Οοταν με το καλο΄αναρώσει το παιδί, 8α κουκουλωθω στο κρεβνάτι μου και 8α ριξω μια ωραάι υστερια που μου κάνει και καλό :P

Όοοοοοοοοοοοοοοοχι πρέπει να μονοπωλείς τη συζήτηση εδώ, για να μην πρήζεις το πουκάκι:tongue:

και για να συμπληρώσω. αν στον τοκετο δεν ειχα κανει την επισκληριδιο μου επειδη ειμαι κλασμεντεν γενικά, ακόμη 8α..εσπρωχνα. και επισης θεωρώ τρομερή ανευθυνότητα μιας γυναίκας να επιμένει να σκίζεται επι 24ωρου + και να μην δέχετε κάποια βοήθεια και ανακουφιση. Επίσης θεωρώ αηδίες έως και αθλιοτητες κάτι παπαριες που ακουω οτι αν κάνεις επι μένεις αναπηρη ή το παιδι γενιέτε.. βλάμένο και ντοπαρισμένο και με βλέμα..γλαρό... αει μην τ ανοιξω...ΠΑΛΙ

Δεν το θεωρώ ανευθυνότητα, δε βρίσκω όμως λόγο να φάω όλους τους πόνους στη μάπα, όταν μπορώ να μην τους φάω χωρίς επιπτώσεις.

Εγώ αυτά που βρίσκω τρελή υπερβολή είναι που δεν ξυρίζονται, δεν κάνουν κλίσμα και τέτοια, για να κάνουν φυσικό τοκετό. Σόρρυ, αλλά το παιδί θα περάσει από όλα αυτά τα μικρόβια?

Και το:και οι μάνες μας πως γεννούσαν δλδ? είναι βλακεία...για να μην πω μια ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης της ύπαρξής της ως μάνα!. Το έχει πει πολύ ωραία η μάλεκον. Κάποτε, και λόγω των παραπάνων, η παιδική θνησιμότητα, και η θνησιμότητα στη γέννα, ήταν σε τρελλά νούμερα σε σχέση με σήμερα.

Κι εγώ πέρασα πολύ ωραία στο σχολείο! Και ένοια μου για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι να βγάλω φωστήρες, αλλά να δώσω στα παιδιά μου να καταλάβουν ότι η γνώση είναι δύναμη κι ελευθερία, και με αυτό να πορευτούν. Όχι να σπουδάσουν για να σπουδάσουν.

Διαφημίσεις

και απο ποτε το ξυρισμα ρε πουστη μου ειναι απαγορτευτικο για φυσικό τοκετό; τι ειναι το γαμω ξυραφο? τεχνολογικος μπαμπουλας? kala αυτην την αυτοεπιβεβαιωση ΜΟΝΟ μεσω της μητρότητας δεν το συζητώ καν.. λες και ΠΡΙΝ γεννησουμε δεν ειμασταν τπτ..απλά σκονη στον αερα.. δεν με χεζουν λέω εγώ...

dZJip3.png

ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΙΦΡΕΙΖ. δεν ειναι ανευθυνοτητα ειναι αδικια,..απεναντι στον εαυτο σου και στο παιδι σου..γιατι στην τελική αμα σρπώχνεις 20 ωρες και εξαντληθεις πως θα βοηθησεις το μπεμπε να βγεί? και μην μου πειτε πάλι για "την αρχεγονη δυναμη που μας κάνει να σπρ΄χωνουμε νταλίκες" γιατι δεν μασάω με αυτά.. ειναι αναλογα του "γεννησα σκιστηκα 25 ωρες αλλά τωρα δεν θυμάμαι τιποτα". ολες θυμομαστε τα πάντα... απλά απο ένα σημειο και μετα το παιζουμε λιγο χουλκ..πχ οταν γινει καλα η πουκι, 8α σαασ λεω.. νταξ μωρε μια ιωσούλα ήτανε δεν θυμαμαι τπτ..ε τοτε σας παρακαλω πολύ να μου φερετε στο κεφάλι ο,τι βρειτε

dZJip3.png

Σχετικά με τον θηλασμό μου έχει κάνει εντυπωση το εξής: Όταν πει μια σκέφτομαι να δώσω συμπλήρωμα πέφτουν όλες και λένε "όοοοοοχιιιιιιι, ο θηλασμός είναι δικαίωμα του παιδιού" και "να θηλάζεις από το πρωί ως το βραδυ"...δεν έχει δικαιωμα να ξεκουραστει

Όταν κάποια πει βγηκα εκτος εαυτού και χτύπησα το παιδί μου τότε λένε "αχ γλυκεια μου, πόσο σε καταλαβαινω, είναι απόλυτα ανθρώπινο, είσαι κουρασμένη, μην κατηγορείς τον εαυτό σου"

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ή το άλλο.. ρε παιδια το παιδι μου δεν παιρνει βάρος.. μπας και να δώσω λιγη σκονιτσα; οοοοοοοοοοοοοχι τι ειναι αυτα που λες το παιδι σου πήρε ολοκληρα 17 γραμμάρια σε μια εβδομάδα.. ε χεστε με πλέον

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μαλε... την ημερα μετα το σεισμο ολοι στο τοκιο δουλευαν κανονικά.. ειναι θεμα νοοτροπιας... εχουν περασει και ολοκληρωτικές καταστροφές οι ανθρωποι θυμιζω και εχουν ενα πολύ 'παμε γερα" atrtitude

dZJip3.png

Σχετικά με τον θηλασμό μου έχει κάνει εντυπωση το εξής: Όταν πει μια σκέφτομαι να δώσω συμπλήρωμα πέφτουν όλες και λένε "όοοοοοχιιιιιιι, ο θηλασμός είναι δικαίωμα του παιδιού" και "να θηλάζεις από το πρωί ως το βραδυ"...δεν έχει δικαιωμα να ξεκουραστει

Όταν κάποια πει βγηκα εκτος εαυτού και χτύπησα το παιδί μου τότε λένε "αχ γλυκεια μου, πόσο σε καταλαβαινω, είναι απόλυτα ανθρώπινο, είσαι κουρασμένη, μην κατηγορείς τον εαυτό σου"

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ντόινγκ!

ε 8α θεσω ερωτηματα

Το δε πόιντ και η Μάρα!

Ά ρε μαλεκον (δε βάζω τόνο γιατί δε θυμάμαι που το βάζεις!) το μόνο κοριτσάκι που με σκέφτεται!Με λινκ!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...