Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

η γιατροσ ηρ8ε προχτες, μη προγραμματισμενη επισκεψη, λογω του πυρετου.. την ακροάστικε, δεν βρήκε τιποτα.. απο χτεσ ομως η μυξα γινεται πιο εμφανής.. και επειδη το βραδυ ειχε ανησυχια, ειπα στισ γιαγιαδεσ να την πάνε εκει μια που εφημερευει εκει η γιατρος...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό λέω βρε μάρα μου...

επειδή τα παιδιά (και ειδικά τα μωρά) δεν μπορούν να μας μιλήσουν και να μας εξηγήσουν τι έχουν, χρειάζεται επαγρύπνηση και επανεκτίμηση της κατάστασης - όχι σαν μέντιουμ που λέει και το μαρκοπουλάκι για τους γιατρούς αλλά εξέταση κανονική, διάγνωση, αιτιολόγηση, θεραπεία!

ψυχραιμία, συντόνισέ τους κι όλα θα πάνε καλά!

πρέπει να σας αφήσω - τα λέμε αργότερα!

Καλημέρες!

Φτιάχνω γεμιστά και από το πρωί παλεύω με τις πιπεριες και τις ντομάτες.

Τώρα κάθονται φρόνιμα και ψήνονται:cool:

Κορίτσια, μια κοπέλα από το φόρουμ μου έστειλε πμ για ένα φόρουμ για βιολογικά, κι έπεσα πάνω στο hs θέμα εκεί...

Με ενοχλεί το εξής:αισθάνομαι ότι περιθωριοποιούν τον εαυτό τους κάποιες μανάδες, ότι γίνονται δλδ σαν αίρεση...θηλασμός μέχρι όσο πάει+ομοιοπαθητική η ολιστική+ φυσικός τοκετός+hs κτλ και καμμιά απόκλιση...

Θέλει πολύ φιλτράρισμα η όποια πληροφορία δέχεσαι τελικά για να μη γίνεις απόλυτη από την άλλη πλευρά....

Τα πάντα θέλουν φιλτράρισμα και κρίση.

Εγώ για παράδειγμα, είμαι υπέρ του θηλασμού και της ομοιοοπαθητικής.

Ενώ όμως είμαι υπέρ του φυσικού τοκετού, στην πράξη τράβηξα 3 δόσεις επισκληρίδιο γιατί δεν την πάλεψα. (Στο 2ο όμως θα το προσπαθήσω).

Για το hs είμαι τελείως αντίθετη, παρόλο που πέρασα δύσκολα στο σχολείο

Μάρα περαστικά στη πούκι!

Ελλ μπράβο για την πάνα! Σκέφτομαι κι εγώ σιγά σιγά τώρα που φτιάχνει και ο καιρός να ξεκινήσω, χωρίς πίεση, εκπαίδευση. Θα σε εκμεταλλευτώ!!

Αλλος παιδιατρος παιζει εκει???? Τα ιδια ελεγε και στην κουμπαρα μου επαρχιακος παιδιατρος για κορτιζονεις και μασκες και της ειπα να φερει το παιδι να το δει ο δικος μου και πραγματικα το παιδακι δεν χρειαζοταν τρελαθηκε ο παιδιατρος μου με την διαγνωση του προηγουμενου.

Αν μπορεις παρε και δευτερη γνωμη απο αλλον να ακουσει το παιδι και να δει τα αυτια του.

μαρκοπουλάκι υπαρχιε κ αλλος παιδιατρος εκει αλλα ειαμστε πλακωμένοι :P τους εβρισα οταν μια μερα τον πηρα 7 φορεσ τηλ και δεν απαντησε σε καμια κληση μου ουτε πηρε πίσω. βασικά αυτό που σκέφτομαι ειναι να την φέρω αυριο αθήνα για μια δευτερη γνώμη... ο γιατροσ σου ορε μαρκουπουλι που ειναι?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω με τη Μαρκοπουλίνα. Πάντως οι μύξες αντί να κατέβηκαν στο αναπνευστικό, μπορεί να πήγαν στο αυτί και να κάνανε ωτίτιδα. Ανάλογα πού έχει ευαισθησία το κάθε παιδί. Τα δικά μου πχ δεν κάνουν ακροαστικά. Βασικά, εγώ δεν κατάλαβα τη μάσκα γιατί την έδωσε, αφού δεν έχει δυσκολία στην αναπνοή το παιδί, ούτε βήχα.

Ζώπυρον, εφυγες και για το παιδί ούτε λέξη. Είσαστε καλύτερα, να υποθέσω?

Α και συγχαρητήρια στη Στέφη και τη μανούλα της! Μεγάλη και σημαντικότατη η κατάκτησή σας! :D:D:D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αλλος παιδιατρος παιζει εκει???? Τα ιδια ελεγε και στην κουμπαρα μου επαρχιακος παιδιατρος για κορτιζονεις και μασκες και της ειπα να φερει το παιδι να το δει ο δικος μου και πραγματικα το παιδακι δεν χρειαζοταν τρελαθηκε ο παιδιατρος μου με την διαγνωση του προηγουμενου.

Αν μπορεις παρε και δευτερη γνωμη απο αλλον να ακουσει το παιδι και να δει τα αυτια του.

αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω!!!!

Θα συμφωνήσω με τη Μαρκοπουλίνα. Πάντως οι μύξες αντί να κατέβηκαν στο αναπνευστικό, μπορεί να πήγαν στο αυτί και να κάνανε ωτίτιδα. Ανάλογα πού έχει ευαισθησία το κάθε παιδί. Τα δικά μου πχ δεν κάνουν ακροαστικά. Βασικά, εγώ δεν κατάλαβα τη μάσκα γιατί την έδωσε, αφού δεν έχει δυσκολία στην αναπνοή το παιδί, ούτε βήχα. κι αυτό!

Ζώπυρον, εφυγες και για το παιδί ούτε λέξη. Είσαστε καλύτερα, να υποθέσω? ναι, απύρετος από χθες (μια μόνο μέρα δηλαδή πυρετό) - το μπούκωμα συνεχίζεται - αύριο θα τον στείλω σχολείο...

Α και συγχαρητήρια στη Στέφη και τη μανούλα της! Μεγάλη και σημαντικότατη η κατάκτησή σας! :D:D:D μπράβο, μπράβο κι από μένα!

κορίτσια, τρέχω τώρα λέμε, ΤΡΕΧΩ!!!!!!!!!!

Ε τώρα άμα σου πω ότι ο μεγάλος σε αυτήν έκανε αλλεργία, από όλες όσες πήρε, τι θα μου απαντήσεις? Άσε Μαρα, διαγνώσεις-θεραπείες μέσω ίντερνετ δεν γίνονται. Πήγαινέ το και για δεύτερη γνώμη το παιδί σε άλλον γιατρό, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

εννοειται αγγελινα για να ξερω και τι μου γίνεται..εως αυριο το μεσημερι η μικρη 8α επαναπατριστεί για να πάρω μια δευτερη γνώμη. εχω "καβατζα" την γυναικα του γυναικολογου μου, παιδιατρος, και στην αναγκη 8α παω και σε τρίτο δοχτωρα.. μαρκοπουλάκι ο δικός σου ειναι καλός στην διαχειριση νευρασθενους μητέρας? :P

dZJip3.png

να σαι καλα ορε καντυ καντυ :P τωρα γινετε μαχη να πιει την αντιθβιωση σε σκονη διαλυμενη με το νερο..τπτ..εκει τα τουβλάκια της.. οποτε ειπα στις γιαγιάδες να την βαλουν σε συριγκα και τσουπ να την εκτοξευσουν

dZJip3.png

Το καλύτερο είπες: συριγγούλα, κεφαλοκλείδωμα και τέλος στο άψε σβήσε... εκτός εάν έχουν από εκείνη την ειδική πιπίλα που δεν θυμάμαι όμως μέχρι πόσα ml χωράει... μπα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...