Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι κοκκινο το αυτι της λέει....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα καλά τα δικά μας! Μάρα...αντιβίωση γρήγορα! Πριν μαζέψει υγρό τα αυτί και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις! Χτύπα τα κακό στη ρίζα.

Και καλημέρα σε όλες, παρεμπιπτόντως.

Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι, θα σ' αγοράσω μια κοτούλα, η κοτούλα κοκοκο το κοκοράκι κικιρικικιιιιιιι θα σε ξυπνάει καθε πρωιιιιιιι

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

αγγελινα εσεις τι αντιβιωση πηρατε? ειχατε κανα ντραβαλο με την αντιβιωση?

Όχι πουλάκι μου, τίποτα δεν είχαμε. Τα ντράβαλα σε αυτή την περίπτωση είναι άμα ΔΕΝ την πάρεις, πίστεψέ με. Μισό να κοιτάξω το βιβλιάριο και θα σου πω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

μάσκα πρωι βράδυ ειπε η δοχτωρ + την αντιβιωση... εγω τωρα που σορυ κιολασ εχω δυο μερεσ τωρα τσιρλιο και εμετική διάθεση και ψιλομπουκωμα στη μυτη..πάω σοτ παιδι η κλωσάω τα αβγά μου?

dZJip3.png

Η πουκι ειναι κα8οδον σοτ κεντεο υγειασ σχηματαρίου..εφημερευει ολη μερα εκει η γιατροσ μας.. κοιμηθηκε ΠΑΡΑ πολύ ανησυχα..οχι με πυρετό αλλά με κλάμα και στριφογύρισμα... πανω απο 38 σκαρτα δεν εφτασε ολο το βράδυ...την εχει ενθουσιασει η μυξα της παντως.. την κοιταει με ενδιαφέρον ε αυτα....εγω περιμενω εδω το αφεντικο μου να του σπασω απλα τα μουτρα.. με εχει απληρωτη με αρωστο παιδι.. δεν ειμαι drama queen απλά εχω αρχίσει και ροπιάζω απίστευτα
h giatros λεει αντιβιωση..ερυθρομυκινη.. τι σκατα ειναι αυτο τωρα?
και 8α πανε να τησ κανει και μια δυο εισπνοεσ λεει..να την βοηθησει στο λαιμο τησ...αντε σκατα
ειναι κοκκινο το αυτι της λέει....
σηκωσε το νοσοκομειο στο ποδι με την μάσκα...κοιμηθηκε απο εξαντληση... διαλυθηκαν λέει τα φλέματα...ε ρε πουστη μου οπρωι πρωι

Καλημέρα σε όλες σας!!!!!

Μάρα κορίτσι μου, έχεις το μωρό με πυρετό (λίγο ή πολύ) 5 μέρες τώρα!

Βρες ένα γιατρό, εδώ - εκεί - παραπέρα να κάνει ΜΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να την ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ και να δώσει ΘΕΡΑΠΕΙΑ (εαν και εφ' όσον χρειάζεται).

Διαφημίσεις

τα γ#&$*$*σε όλα με τη μάσκα... εχει γενικα και την αρνηση της με ο,τιδηποτε την πλησιάζει... την γιατρο την εχει στην πλήρη ανυπολκηψία λογω..εμβολιων..ε δεν θελει και πολυ...

dZJip3.png

Λοιπόν...στον μικρό που το πρωτοέπαθε 6 μηνών (την τρέλα μου μέσα), έδωσε Pricefil.

Αν το καταλαβαίνω καλά, θα είναι η αντίστοιχη της Procef, που παίρνει ο μεγάλος συνήθως στην ωτίτιδα, για πιο μωρά. Εκτός αν δεν βγάζω τα γράμματα.

Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, η δικιά σου είχε και όλα τα άλλα συμπωματα που πρέπει να συνυπολογίσει για να της δώσει την κατάλληλη αγωγή. Απλά ένα έχω να σου πω: αν ξαναπάθει ωτίτιδα στα κοντά, ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΕ ΩΡΛ.

Κι εσύ αφού είσαι έτσι, κάτσε στ' αυγά σου. Μόνο η γαστρεντεριτιδα του λείπει τώρα του μωρού.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

τι να πω ρε φουστη μου..γενικά έχω κενά στην όλη υποθεση.. μάσκα; οκ μάσκα.. αλλά γιατι; 2 γυναικες δεν ειδαν αν το παιδι δεν μπορει να αναπνευσει? επισης προχτεσ που ηρ8ε η γιατροσ την ακροάστικε.. δεν ακουσε τπτ.. ειμαι και σε άγνοια...δλδ φανταζομαι οτι ειναι λογικο του μπουκωμα, η μυξα να κατεβει κάτω στο αναπνευστικο ε?

dZJip3.png

μάρα μου, στο είπα γιατί σε βλέπω ν' ανησυχείς πολύ! κι επειδή έχω καεί από γιατρουδάκια!

κατά την πολύ ταπεινή μου γνώμη, εαν δεν υπάρχουν ακροαστικά ή οποιαδήποτε φλεγμονή - δεν χρειάζεται αντιβίωση αλλά τα λοιπά παρελκόμενα (οροί, κ.λ.π.) / πότε είπαμε ότι ήταν η τελευταία φορά που η γιατρός εξέτασε το παιδί?

εαν είσαι αδιάθετη, ΜΗΝ πας στο μωρό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...