Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και εμεις γαμηλιο πηγαμε, Πάσχα του 09, Αβάνα, Τρινιδαδ, Βαραδερο (το γνωστο πακέτο :P)Εσείς ότε πήγατε?

Εμείς είμαστε "δυο σειρές" πίσω... Μάιο του 2007 Αβάνα-Βαραδέρο... κοιτάζω τις φωτογραφίες και σκέφτομαι πώς ήμασταν τότε, πόσα πράγματα έχουμε κάνει μαζί (από τότε)...

...αλλά -άσχετο- αυτό που έχω κρατήσει περισσότερο από όλο το ταξίδι ήταν αυτή η ανεμελιά τους... η φτώχεια, φτώχεια και το χαμόγελο με τον χορό καλά κρατούσαν... τί ωραία ! Να περπατάς στην Αβάνα και νοιώθεις λες και βρίσκεσαι σε κινηματογραφικό πλατό με τα παλιά αυτοκίνητα... κι εκείνο το ηλιοβασίλεμα... ΤΕΛΕΙΑ !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η πουκι ειναι κα8οδον σοτ κεντεο υγειασ σχηματαρίου..εφημερευει ολη μερα εκει η γιατροσ μας.. κοιμηθηκε ΠΑΡΑ πολύ ανησυχα..οχι με πυρετό αλλά με κλάμα και στριφογύρισμα... πανω απο 38 σκαρτα δεν εφτασε ολο το βράδυ...την εχει ενθουσιασει η μυξα της παντως.. την κοιταει με ενδιαφέρον ε αυτα....εγω περιμενω εδω το αφεντικο μου να του σπασω απλα τα μουτρα.. με εχει απληρωτη με αρωστο παιδι.. δεν ειμαι drama queen απλά εχω αρχίσει και ροπιάζω απίστευτα

dZJip3.png

καλημέρα! τί κακαρίσματα είναι αυτά; βάλτε λινκ πληζ!

Στέφη μπράβο!

ο δικός μου αντρούλης ξυπνάει στις 6.30 το αργότερο. πίνει τον πρώτο καφέ μόνος του κ τον 2ο μαζί μου!

σήμερα η μικρή μου είπε στη γιαγιά της το πρωί "ά(σ)το γιαγιά" κι εγώ κατουρήθηκα από χαρά.

την Κυριακή είπε "κο(ρ)ιτ(σ)άκι" δείχνοντας ένα κοριτσάκι σε φυλλάδιο με ρούχα παιδικά.

κου κου βά!

Η πουκι ειναι κα8οδον σοτ κεντεο υγειασ σχηματαρίου..εφημερευει ολη μερα εκει η γιατροσ μας.. κοιμηθηκε ΠΑΡΑ πολύ ανησυχα..οχι με πυρετό αλλά με κλάμα και στριφογύρισμα... πανω απο 38 σκαρτα δεν εφτασε ολο το βράδυ...την εχει ενθουσιασει η μυξα της παντως.. την κοιταει με ενδιαφέρον ε αυτα....εγω περιμενω εδω το αφεντικο μου να του σπασω απλα τα μουτρα.. με εχει απληρωτη με αρωστο παιδι.. δεν ειμαι drama queen απλά εχω αρχίσει και ροπιάζω απίστευτα

περαστικά. η πούκι είναι κουκλί. τί ματάρες όμορφες! αγαπάκι!

να την χαίρεσαι.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...