Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

Ράννια

Η μεγάλη Sudocrem στοιχίζει κάτι λιγότερο από 10 ευρώ (από 8,90-9,80 θα την βρεις συνήθως)...

α ωραια...οποτε 6,50 που τη βρηκα...μια χαρα!

Καλημερα :P Λεω σημερα να φτιαξω κοτοπουλο με χυλοπίτες...πειράζει? :tongue:

χαλο!

τι να πειραζει καλε?!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Με ξυπνησατε πρωι - πρωι με τα κακαρισματα σας! Κλωσσες!! :lol::lol:

Να πω κι εγω ενα μεγαλο μπραβο στη Στεφουλα και στη μαμα της! :D

Εγω σε λιγακι μπαινω για μπανιο και μετα βουρ στας αγορας!!

Μακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μιας και μιλάμε για κότες, εγώ τον άντρα μου τον λέω κόκορα....Ρε κορίτσια είναι απίστευτος ξυπνάει κάθε μέρα 7.30 νταν!!!!

Αφού όταν πήγαμε το ταξίδι στην Κούβα, φτάσαμε εκεί 12.00 τα μεσάνυχτα αφού είχαμε κλείσει σχεδόν ένα 24ωρο ξύπνιοι...Ε...7.30 ώρα Κούβας τσουπ!!!! Όρθιος!!!! Ούτε αλλαγη ώρας είχε καταλάβει ούτε τπτ :D:D:D

Καλημέρα κοριτσούδια μου γλυκά!

Ε ψιτ κοπελιά... εσείς να μείνετε στους Βόρειους γκόμενους! Μην αρχίσουμε και τις προσμίξεις τώρα και λερώσουμε και το dna (τόπικ από δίπλα είναι αυτό!)

Που καλέ? Ρίχτε και κανένα λινκ στα φτωχά λέμε!

ΟΚ λοιπόν, θα ξελογιάσουμε τον γιο της Κικής:cool:

Έτσι!Μια χαρά Παλλαντίν μου! Κι έτσι θα συνεχίσει κι η αυτοκρατορική οικογένεια (τη μαμά μου λένε Σοφία, το μπαμπά μου Μάνο:cool:):tongue:

κάθεσαι; ο μπαμπάς μου είχε έναν θείο, που ήταν ο δεύτερος άντρας της γυναίκας του (βγάζει νόημα έτσι όπως το έγραψα;). Αυτή λοιπόν από τον πρώτο γάμο είχε ένα παιδί, το οποίο όταν το γέννησε αποφάσισε ότι δεν το ήθελε. πήγε λοιπόν και το ακούμπησε στο χείλος του πηγαδιού, και το άφησε εκεί.... :shock::shock::shock::shock::shock: ευτυχώς το είδαν οι γείτονες, το περιμάζεψαν και το ανέλαβε κάποιο ίδρυμα το παιδάκι. Όταν μεγάλωσε αυτό το παιδί έψαξε τη μάνα του, τη βρήκε, κι έχει μάλιστα και πολύ καλές σχέσεις μαζί της...

τώρα που έχω κι εγώ παιδί μου φαίνεται αδιανόητο να κάνεις κάτι συνειδητά και να βλάψεις το παιδί σου είτε σωματικά είτε ψυχικά, αλλά να που συμβαίνουν κι αυτά και δεν είναι και λίγα...

ασχετο.....ποια ψωνιζει sudocrem....και ποσο! για να ακουσω τιμες....

Γιατί να χρησιμοποιήσεις σουντοκριμμ? Είναι πολύ δυνατή, τη χρησιμοποιούν σε ασθενείς που είναι σε κατάκλυση. Προτίμησε welleda κατά τη γνώμη μου και κηραλοιφή.

Καλημερα (με την δροσουλα),

Ειπα να μοιραστω μαζι σας το χθεσυνοβραδυνο......πολυ σημαντικο για την μικρη.......απιστευτη χαρα για την μανα........φιλακια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1946906#post1946906

Μπράβο:D:D

Κορίτσια, μια κοπέλα από το φόρουμ μου έστειλε πμ για ένα φόρουμ για βιολογικά, κι έπεσα πάνω στο hs θέμα εκεί...

Με ενοχλεί το εξής:αισθάνομαι ότι περιθωριοποιούν τον εαυτό τους κάποιες μανάδες, ότι γίνονται δλδ σαν αίρεση...θηλασμός μέχρι όσο πάει+ομοιοπαθητική η ολιστική+ φυσικός τοκετός+hs κτλ και καμμιά απόκλιση...

Θέλει πολύ φιλτράρισμα η όποια πληροφορία δέχεσαι τελικά για να μη γίνεις απόλυτη από την άλλη πλευρά....

Μιας και μιλάμε για κότες, εγώ τον άντρα μου τον λέω κόκορα....Ρε κορίτσια είναι απίστευτος ξυπνάει κάθε μέρα 7.30 νταν!!!!

Αφού όταν πήγαμε το ταξίδι στην Κούβα, φτάσαμε εκεί 12.00 τα μεσάνυχτα αφού είχαμε κλείσει σχεδόν ένα 24ωρο ξύπνιοι...Ε...7.30 ώρα Κούβας τσουπ!!!! Όρθιος!!!! Ούτε αλλαγη ώρας είχε καταλάβει ούτε τπτ :D:D:D

Κούβα ? Αβάνα ?

Πότε πήγατε ?????????? Εμείς είχαμε πάει γαμήλιο εκεί :rolleyes:...

Κούβα ? Αβάνα ?

Πότε πήγατε ?????????? Εμείς είχαμε πάει γαμήλιο εκεί :rolleyes:...

Και εμεις γαμηλιο πηγαμε, Πάσχα του 09, Αβάνα, Τρινιδαδ, Βαραδερο (το γνωστο πακέτο :P)Εσείς ότε πήγατε?

Ειρήνη θα είχε πέσει πολύ ξύλο αν ήμουν στη θεση σου...Όταν πήγαμε πρώτη φορά διακοπές μαζί ξύπναγε 7.30, άνοιγε την τηλεοραση και με ξύπναγε :evil:

Ήταν τότε με τους Ολυμπιακούς κ εκεινη την ώρα έδειχνε τζούντο...ε το σιχάθηκα πια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...